Alvorlighetsgrad:  
  (96/100)

Microsoft Security Essential Alert. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

| Type: Malware

‘Microsoft Security Essential Alert’ er et falskt varsel som ikke har noe til felles med Microsoft. Ja, hvis du ser varselet på skjermen din, burde du bli bekymret over maskinens tilstand. Allikevel sier vi ikke dette p.g.a disse potensielle trusslene (Trojan-PSW.Win32.launch, HackTool:Win32/Welevate.A and Adware.Win32.Fraud) som er nevn i denne meldingen. Fordi disse varslene faktisk spiller en viktig rolle i distibusjonen av Braviax parasitter og kan også bli inkludert i andre cyber-trussel distribusjoner. Du kan være sikker på at ‘Microsoft Security Essential Alert’ er misvisende og du kan trygt ignorere den. Vi anbefaler også at maskinen sjekkes for anti-spyware program for å være sikker på at du ikke har fått virus på den..

HVOR MØTER JEG ‘Microsoft Security Essential Alert’?

Ifølge sikkerhets eksperter, kan ‘Microsoft Security Essential alert’ møtes på infiserte websider. For det meste gjelder dette illegale spill portaler eller gambling sider. Men ofte har eiere av lovlige sider ikke den minste anelse om at de er infisert med denne type svindel,så det er ingen vits i å legge skylden på dem. Dette falske varselet rapporterer om forskjellige trussler som prøver og infisere maskinen, og tilbyr å rense den for at den ikke skal ødeleggess. Men hvis du ser Microsoft Security Essential alert poppe opp, burde du ignorere den fordi den bare vil infisere maskinen. Slik ser den ut:

Microsoft Security Essential Alert
Potential threat details
Microsoft Security Essentials detected potential threats that might compromise your privacy or damage your computer. You need to clean your computer immediately to prevent the system crash.
Trojan-PSW.Win32.launch
HackTool:Win32/Welevate.A
Adware.Win32.Fraud

HVORDAN SLETTE ‘Microsoft Security Essential alert’?

Husk, det virkelige Microsoft Security Essentials programmet tilbyr ikke å installere eller oppdatere noen ting, så du må ignorere ‘Microsoft Security Essential alert’ hvis den vises på PC`n din. Hvis du har klikket på den og installert noe (mest sannsynlig en av disse Braviax parasites), kjør en full systemscan med et av disse programmene: Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-microsoft-security-essential-alert.html

Veiledning for sletting på andre språk