Alvorlighetsgrad:  
  (11/100)

Fjerne Mac Cleanup Pro (Veiledning for fjerning) - Gratisinstruksjoner

av Ugnius Kiguolis - - | Type: System verktøy

Mac Cleanup Pro er et verktøy som påstår å kunne rense systemet

Mac Cleanup Pro

Mac Cleanup Pro er et potensielt uønsket program som ser legitimt og praktisk ut, men som innhenter sensitive opplysninger om brukeren. Akkurat som Advanced Mac Cleaner, Mac Auto Fixer og lignende PUP-er, ser dette verktøyet ved første øyekast til å være et godt optimeringsprogram for Mac OS. Programmet har imidlertid brukt villedende teknikker for å spre og deretter levere villedende annonser for å overbevise ofrene om at de har utallige problemer på datamaskinene sine. Dette potensielt uønskede programmet kan også knyttes til adware fordi det leverer villedende innhold som også kan anses som kommersielt. I tillegg omdirigerer Mac Cleanup Pro brukertrafikken til affilierte nettsider som er fulle av ulike tilbud om kjøp av lisensen. Du bør imidlertid aldri investere i slike verktøy med mindre du ønsker å miste pengene dine.

Navn Mac Cleanup Pro
Type Potensielt uønsket program
Symptomer Leverer tvilsomme skanneresultater; promoterer andre mistenkelige verktøy og fullversjonen
Påvirker MacOS
Distribusjon Programvarebundling, villedende annonser
Eliminering Bruk ReimageIntego til å rense systemet og fikse virusskade

Selv om begrepet “Mac Cleanup Pro virus” ikke er helt riktig, har brukere benyttet det til å beskrive dette programmet. Den største bekymringen er den påtrengende oppførselen som har frustrert brukere i flere måneder. Etter infiltrering av offerets datamaskin ved hjelp av bundling, forårsaker PUP-et store problemer på systemet. Det er dessuten motstandsdyktig og vanskelig å fjerne fra systemet.

Hovedaktiviteten til Mac Cleanup Pro setter sin lit til falske systemskannere som vises hver gang systemet startes på nytt. I tillegg begynner appen å rapportere om utallige problemer og tilbyr å kjøpe lisensen for å fikse alle disse. Alle disse skannerne kan redusere opplevelsen din mens du bruker enheten, og sørge for at datamaskinen eller nettleseren kjører sakte.

 

Du kan også oppdage at Safari, Google Chrome eller Mozilla Firefox har begynt å vise utallige annonser mens du surfer på nettet. Slikt annonseinnhold benyttes til å promotere enten dette verktøyet eller lignende programmer, som skal kunne: 

 • fikse feil;
 • forbedre datamaskinens hastighet;
 • deaktivere annonser på datamaskinen;
 • fjerne malware-programmer;
 • sørge for at PC-en kjører raskere.

Dette brukes imidlertid til å lure deg til å installere enda flere PUP-er på datamaskinen din. I tillegg kan disse programmene begynne å forstyrre deg med falske annonser, i tillegg til å lure deg til å kjøpe unyttige fullversjoner av programmet.

Et annet stort problem med programmer som Mac Cleanup Pro og andre mistenkelige verktøy er forholdet til annonsører og sponsorer. Denne tilknytningen fører til innhenting og deling av innsamlet informasjon med tredjepartsselskaper. IP-adresse, lokasjon, nettleserhistorikk, mest besøkte nettsider og andre nettpreferanser kan spores. Denne informasjonen kan senere brukes til å generere mer kommersielt innhold på skjermen din.

Det finnes massevis av lignende programmer som ser legitime og nyttige ut, men som ikke har noen verdi. De kan dessverre også påvirke ytelsen på enheten din, hasitgheten og til og med sikkerheten. Du må fjerne Mac Cleanup Pro så snart du oppdager noen av disse tegnene på at du er infisert av PUPet:

 • kontinuerlige omdirigeringer til kommersielle nettsider;
 • popup-annonser på skjermen din;
 • kampanjeinnhold;
 • meldinger om at enheten din er infisert;
 • forslag om kjøp av lisensnøkler til Mac Cleanup Pro.

Fjerning av Mac Cleanup Pro kan utføres ved å bruke et antivirus-verktøy eller de manuelle retningslinjene for fjerning som beskrives nedenfor. Senere kan du bruke programmer som ReimageIntego for å fikse skaden som forårsakes av disse infeksjonene. Det er en mulighet for at også andre trusler har kommet seg inn i datamaskinen under infiltreringen, og at disse påvirker viktige deler av systemet.

Du kan bare avinstallere Mac Cleanup Pro fra systemet, med et komplett systemskann anses for å være mer pålitelig. Ulike utvidelser eller verktøy i nettleseren din må fjernes hvis du ønsker å forhindre at viruset dukker opp på nytt. Sett din lit kun til vel ansette antimalware-verktøy og rens systemet nøye. 

Mac Cleanup Pro PUPMac Cleanup Pro er et virus som påstår å skanne systemet og leverer tvilsomme resultater om malware-aktivitet på PC-en din.

Programvare-bundling er en villedende teknikk som brukes til å spre PUP-er 

Ulike falske feilmeldinger promoterer eller distribuerer falske optimeringsverktøy til å være i stand til å fikse virusskade. Disse verktøyene kan dessverre ikke fikse problemer på datamaskinen din. Inntrengere som kommer seg inn i datamaskinen din uten ditt samtykke og tillatelse har den motsatte effekten.

Ifølge forskere , er den vanligste metoden for å spre disse nettruslene freeware-pakker som distribueres ved usikre installasjoner. Hvis du velger standard eller rask installasjon kan du få flere verktøy og programmer på systemet. Dette påvirker ytelsen av datamaskinen din.

Ved å velge avansert eller tilpasset installasjon hver gang du har lastet ned et program, kan du velge bort uønskede programmer og kun installere verktøyene du trenger. Du bør dessuten sørge for å laste ned programvare og oppdateringer fra vel ansette kilder for å unngå disse nettinfeksjonene.

Fjerning av Mac Cleanup Pro bør etterfølges av et komplett systemskann

Du må fjerne Mac Cleanup Pro fra systemet snarest mulig. Ettersom dette er en nettinfeksjon som kan installere andre verktøy, bør du bruke vel ansette antivirus-programmer. Slike verktøy forbedrer ytelsen på enheten din samtidig som du fjerner ekstraprogrammer og uønskede, unyttige verktøy.

Fjerning av Mac Cleanup Pro ved bruk av verktøy som er designet for systemoptimering eliminerer ulike trusler og fikser problemer på datamaskinen din. Et grundig skann med et av verkeøyene vi foreslår nedenfor oppdager mulige trusler, eliminerer dem og øker hastigheten på enheten din.

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Mac Cleanup Pro fjerningsguide:

Fjern Mac Cleanup Pro fra Mac OS X system

Bli kvitt Mac Cleanup Pro og bruk datamaskinen din normalt igjen:

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter Mac Cleanup Pro eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern Mac Cleanup Pro fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg Mac Cleanup Pro og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av Mac Cleanup Pro. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Fjern Mac Cleanup Pro fra Google Chrome

Mac Cleanup Pro kan installere uønskede nettleserfunksjoner. For å bli kvitt dem kan du tilbakestille preferansene dine i Chrome:

 1. Slett ondsinnede plugins
  Åpne Google Chrome, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Tools Extensions. Klikk på meny ikonet. Velg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Så, velg Mac Cleanup Pro og andre ondsinnede plugins, velg papirkurv ikonet for å slette disse oppføringene Se etter ondsinnede oppføringer og slett hver av dem ved å klikke på papirkurv ikonet
 3. Klikk på meny ikonet igjen og velg Settings Manage Search engines under Search seksjonen. Så, i 'Settings', velg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., slett ondsinnede søkesider. Behold bare Google eller ditt foretrukne domene navn. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 5. Tilbakestill Google Chrome
  Klikk på meny ikonet øverst til høyre i din Google Chrome og velg Settings.
 6. Scroll ned til slutten av siden og klikk på Reset browser settings. Så, i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klikk på den
 7. Klikk på Reset for å bekrefte denne handlingen og fullfør slettingen av Mac Cleanup Pro. Klikk på 'Reset' knappen for å fullføre slettingen

Fjern Mac Cleanup Pro fra Safari

Rens Safari-nettleseren din slik at du kan surfe trygt på nettet igjen:

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter Mac Cleanup Pro eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre Mac Cleanup Pro slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-mac-cleanup-pro.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om Mac Cleanup Pro