Hva er lvcoms.exe? Bør jeg fjerne det?

lvcoms.exe

lvcoms.exe er en legitim Microsoft prosess, som kan vises på din datamaskin etter installering av et av disse programmene: Logitech ImageStudio, Logitech QuickCam, Labtec WebCam, Logitech ClickSmart eller Pinnacle MPEG Realtime Codec. Denne filen gir forskjellige funksjoner, slik som integrering av web kamera med Microsoft NetMeeting og andre video strøm applikasjoner og lignende. lvcoms.exe kan bli funnet i C:\Program Files\Common Files undermappen.

FARE!

Det er en stor fare for at hackere kan navngi sine ondsinnete filer nøyaktig. Det betyr at du ikke kan stole på lvcoms.exe, spesielt om den er lokalisert i C:\Windows eller C:\Windows\System32 mappen. For og være sikker på at din datamaskin er sikker, skann den med anerkjent anti-spionvare. For det anbefaler vi å bruke Reimage eller Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security.

Konklusjon - filstatus
trenger diagnose
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-lvcoms-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign