Hva er lvcoms.exe? Bør jeg fjerne det?

lvcoms.exe

lvcoms.exe er en legitim Microsoft prosess, som kan vises på din datamaskin etter installering av et av disse programmene: Logitech ImageStudio, Logitech QuickCam, Labtec WebCam, Logitech ClickSmart eller Pinnacle MPEG Realtime Codec. Denne filen gir forskjellige funksjoner, slik som integrering av web kamera med Microsoft NetMeeting og andre video strøm applikasjoner og lignende. lvcoms.exe kan bli funnet i C:\Program Files\Common Files undermappen.

FARE!

Det er en stor fare for at hackere kan navngi sine ondsinnete filer nøyaktig. Det betyr at du ikke kan stole på lvcoms.exe, spesielt om den er lokalisert i C:\Windows eller C:\Windows\System32 mappen. For og være sikker på at din datamaskin er sikker, skann den med anerkjent anti-spionvare. For det anbefaler vi å bruke Reimage eller Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-lvcoms-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign