Hva er lsm.exe?

lsm.exe

lsm.exe er en kjørbar fil, som tilhører Lokal Session Manager-tjenesten. Det kan finnes i Microsoft Windows Vista og Windows 7 OS, og er vanligvis plassert i C:\Windows\System32. Hvis du lagt merke lsm.exe på andre OS, bør du ikke kaste bort tid og skanne datamaskinen med anerkjente anti-spyware. Dette vil hjelpe deg å sjekke denne filen, og hvis det er virkelig skadelig, fjerne den med alle komponentene. Men i de fleste tilfellene lsm.exe regnes som et legitimt Windows komponent og en kjerne Windows fil, som er ansvarlig for påloggings økter til PC og lignende aktiviteter. Det er derfor vi ikke anbefaler å avslutte det.

FARE!

Enhver maware kan navngis noe, så lsm.exe kan også brukes til å skjule det faktum at datamaskinen er infisert. Hvis denne filen ikke ligger i mappen C:\Windows\System32, kan det være involvert i ondsinnede aktiviteter. I dette tilfellet foreslår vi sjekke lsm.exe med RegCure Pro.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-lsm-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign