Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

Fjerne Locky decrypter (Enkel veiledning for fjerning)

av Jake Doevan - - | Type: Stjele programmer

Bør jeg stole på Locky dekrypter?

Locky dekrypter er et dekrypteringsprogram du kanskje vurderer å skaffe deg dersom du er blitt offer for Locky virus. Locky-viruset er et nytt ransomware-program som sprer panikk over hele verden. Dette viruset distribueres via infiserte e-postvedlegg som hevdes å inneholde fakturainformasjon. Det rapporteres at viruset kommer i en ZIP-fil som inneholder det infiserte word- eller javascript-dokumentet. Så snart Locky kommer inn i offerets datamaskin og blir aktivert, begynner det å skanne systemet etter en rekke ulike filendelser og krypterer filene ved hjelp av algoritmene RSA-2048 og AES-128. Etter at dette viruset krypterer filene legger det til et .txt-dokument navngitt _Locky_recover_instruction i alle mapper som inneholder infiserte filer på datamaskinen. Meldingen forklarer at filene på datamaskinen nå er låst og at det ikke er mulig å låse dem opp uten dekrypteringsnøkkelen. «Heldigvis» tilbyr utviklerne av dette programmet en løsning. De tilbyr offeret å kjøpe en Locky dekrypter programvare som de påstår skal kunne hjelpe deg med å låse opp de krypterte dokumentene. Alt du trenger å gjøre er å koble deg til det anonyme Tor-nettverket og kjøpe Locky dekrypter på en nettside. Offeret trues dessuten med å betale innen en uke, ellers vil prisen på dekrypteren dobles. Dette er ikke noe annet enn utpressing.

Dessverre er det mange som lar seg lure av slike forslag i ren desperasjon etter å gjenvinne de tapte filene. Vi anbefaler imidlertid på det sterkeste at du IKKE betaler løsesummen ettersom du har med nettkriminelle å gjøre. Det finnes ingen garanti for at du faktisk vil motta produktet du kjøper. Selv om du mottar den lovte programvaren er det uansett ikke sikkert at du klarer å dekryptere filene. Dersom du er infisert av dette viruset er det derfor best at du fjerner det umiddelbart i stedet for å prøve å kjøpe tilbake filene dine. Ved å gjøre dette støtter du bare svindlerne og deres ondsinnede programmer. Vi anbefaler at du benytter et vel ansett antivirus-program som Reimage Reimage Cleaner Intego for å fjerne ransomware-trusselen Locky fra datamaskinen.

Locky-decrypter-example-screenshot

Hvordan distribueres denne programvaren?

Så snart du åpner meldingen om løsepenger vil du oppdage flere lenker til nettsider der du kan skaffe Locky dekrypter. Dekrypteren kan kun lastes ned fra nettsider som er tilgjengelig via et anonymt Tor-nettverk som favoriseres av ulike nettsvindlere, hackere og andre kriminelle. Det er ekstremt skadelig å bruke noen av disse lenkene fordi de kan omdirigere deg til andre skadelige nettsider og infisere systemet ditt med trojanere, virus og ormer. Derfor synes vi det er lurt at du vurderer å fjerne Locky heller enn å forårsake ytterligere problemer på datamaskinen din.

Hvordan kan du fjerne Locky dekrypter?

Funksjonaliteten til Locky dekrypter er høyst tvilsom. Dersom du allerede har kjøpt programmet og klart å dekryptere filene dine anbefaler vi uansett at du fjerner Locky dekrypter sammen med Locky-viruset. For å gjøre dette kan du følge tre grunnleggende steg. Først bør du skaffe et vel ansett antivirusverktøy. Deretter kobler du PC-en fra nettverket ettersom datamaskinen kan være mer sårbar ovenfor Locky-prosessene når den er online. Til slutt kjører du et fullstendig skann av systemet med antivirus-programmet som oppdager og fjerner Locky-viruset og alle komponenter fra datamaskinen. Dersom du opplever vanskeligheter kan du se Locky fjerningsveiledning som også er tilgjengelig på nettsiden vår.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Locky decrypter fjerningsguide:

Fjern Locky decrypter ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne Locky decrypter

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage Reimage Cleaner Intego eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av Locky decrypter.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern Locky decrypter ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av Locky decrypter. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage Reimage Cleaner Intego og sørge for at fjerning av Locky decrypter er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot Locky decrypter og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-locky-decrypter.html

Veiledning for sletting på andre språk


Din mening om Locky decrypter