Alvorlighetsgrad:  
  (92/100)

Live Security Professional. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Ugnius Kiguolis - - | Type: Malware

Live Security Professional er enda en farlig trussel fra Winwebsec familien. Denne familien har allerede blitt berømt for sin Live Security Platinum og den nyeste svindleren, ved navn System Progressive Protection. Det virker som om svindlere har brukt den samme GUI for denne trusselen, og designet den for den samme misledende aktiviteten – Live Security Professional prøver å lage et inntrykk av at brukeren er infisert med utallige virus og er nødt til å kjøpe den lisensierte versjonen. Derimot burde du bare kjøpe den hvis du ikke bryr deg om maskinens sikkerhet. Akkurat som trialware, må den lisensierte Live Security Professional’s versjonen slettes fra systemet så fort så mulig . Den har ingen database og er bare ute etter pengene dine. Dessuten er det ikke noe problem for den å stjele kredittkort opplysningene dine hvis du kjøper lisensen! Som du skjønner er Live Security Professional en stor trussel som kan skape mange problemer.

HVORDAN BLIR JEG INFISERT MED Live Security Professional?

Fordi den er lik andre svindlerske programmer fra Winwebsec, er det ingen overraskelse at dette programmet bruker de samme distribusjonsmetodene. Vårt research senter advarer om at Live Security Professional lett kan bli lastet ned sammen med gratis og delingsprogrammer, spam, mail vedlegg eller andre nedlastinger som allerede er infisert. Når den har kommet seg inn i systemet, starter Live Security Professional opp små endringer, når du restarter maskinen kommer det opp misledende kampanjer. For å tjene penger, påstår den at den er et effektivt instrument i kampen mot virus. Dette er overhode ikke sant. Ignorer alle varsler du får fra Live Security Professional. Here har du noen eksempler:

Warning: Your computer is infected
Detected spyware infection!
Click this message to install the last update of security software…

Live Security Professional
Warning! 38 infections found!
Last scan detected malicious programs (6), viruses (22), adware (2), spyware (6), tracking cookies (2)
It is highly recommended to remove these threats from your computer immediately!

Threat detected!
Security Alert! Your computer was found to be infected with privacy-threatening software. Private data may get stolen and system damage may be severe.Recover your PC from the infection right now, perform a security scan.

Når du er infisert med Live Security Professional, blir du bombandert med varsler som rapporterer om haugevis av sikkerhetsproblemer på maskinen. For å stoppe denne aktiviteten, må du slette Live Security Professional fra systemet. Du vil ikke bare tape penger – dette svindlerske anti-spyware programmet sakner også PC’n og kan forårsake tap av personlig informasjon.

HVORDAN SLETTE Live Security Professional?

Hvis du ikke kommer deg på nettet, gå og last ned en av disse effektive anti-malware programmene: Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Oppdater dem før du kjører en full system skann for å ha en komplett virus database! Derimot er det mange svindlere som kan blokkere systemer så du ikke kan starte opp pålitelige sikkerhetsprogram. Her er noen tips som kan hjelpe deg til å stoppe Live Security Professional:

* Prøv å drep malware prosessen ved å restarte maskinen i Sikkert modus med networking og åpne Oppgave admenistratoren (ctrl+shift+esc). Se etter [tilfeldige brev eller/og nummere].exe eller beskytter[tilfeldige tegn].exe prosess, stopp dem og kjør en full system skann med anti-malware. Ikke glem å skanne PC’n i normalt modus også!

* Prøv å bruk denne registreringskoden, det har fungert tidligere WinWebSec familie medlemmer: AA39754E-715219CE.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Live Security Professional skjermbilde
Live Security Professional skjermbilde

Om forfatteren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-live-security-professional.html

Veiledning for sletting på andre språk