Alvorlighetsgrad:  
  (95/100)

LinkedIn-virus. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Gabriel E. Hall - - | Type: Malware

LinkedIn-virus er en farlig infeksjon som spres aktivt. Den distribueres i form av en bekreftelse på e-post som inneholder logoen til LinkedIn og lignende detaljer. Meldingen er imidlertid ikke fra den du tror det er. Dersom du lar deg lure til å klikke på lenken som er innebygd og som skal lede deg til innboksen din hos LinkedIn, kan PC-en din bli infisert med viruset. Det vil si at du blir omdirigert til en nettside som infiserer datamaskiner med trojanske hester som er i stand til å initiere alvorlige problemer på systemet. Vær oppmerksom på at ‘Unsubscribe’ og ‘Learn why we included this’-lenkene har akkurat samme funksjon! Dersom du har latt deg lure av dette, bør du umiddelbart kjøre et fullstendig systemskann med en oppdatert anti-spionvare.

HVORDAN KAN JEG BLI INFISERT AV LinkedIn-virus?

LinkedIn-virus distribueres via falske e-poster. Av og til kan de se ut som invitasjoner til å registrere seg hos LinkedIn, andre ganger kan de spørre hvorfor du ikke har logget på LinkedIn de siste 5 dagene eller de kan advare om uleste meldinger. Dersom du vil unngå å bli infisert av denne trojanske hesten, bør du ignorere disse meldingene om at senderen er [email protected]. Selvfølgelig finnes det flere falske e-postadresser som er blitt opprettet av nettkriminelle for å spre viruset. Vennligst ignorer disse e-postene og varsle vennene dine. Dersom du vil vite om en tvilsom e-post er ondsinnet eller ikke, kan du holde musepekeren (uten å klikke på noe!) over lenkene som inkluderes og sjekke nederst på siden hva nettstedets URL er. Forsikre deg om at det er fra selskapet som sender deg e-post.

HVORDAN FJERNE LinkedIn-virus?

Dersom du har blitt lurt til å klikke på ondsinnede lenker og har installert LinkedIn-viruset på datamaskinen din bør du skanne PC-en med en oppdatert anti-spionvare så fort som mulig. Prøv disse variantene: Malwarebytes Malwarebytes eller Reimage. I tillegg bør du endre passordet ditt hos LinkedIn og andre sosiale nettverk og samfunn dersom du benytter det samme der.

Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette LinkedIn-virus godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for avinstallering av LinkedIn-virus. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Alternativ programvare
Malwarebytes
LinkedIn-virus skjermbilde
LinkedIn-virus skjermbilde

Om forfatteren

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskapelig virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-linkedin-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk