Alvorlighetsgrad:  
  (95/100)

LinkedIn-virus. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Gabriel E. Hall - - | Type: Malware

LinkedIn-virus er en farlig infeksjon som spres aktivt. Den distribueres i form av en bekreftelse på e-post som inneholder logoen til LinkedIn og lignende detaljer. Meldingen er imidlertid ikke fra den du tror det er. Dersom du lar deg lure til å klikke på lenken som er innebygd og som skal lede deg til innboksen din hos LinkedIn, kan PC-en din bli infisert med viruset. Det vil si at du blir omdirigert til en nettside som infiserer datamaskiner med trojanske hester som er i stand til å initiere alvorlige problemer på systemet. Vær oppmerksom på at ‘Unsubscribe’ og ‘Learn why we included this’-lenkene har akkurat samme funksjon! Dersom du har latt deg lure av dette, bør du umiddelbart kjøre et fullstendig systemskann med en oppdatert anti-spionvare.

HVORDAN KAN JEG BLI INFISERT AV LinkedIn-virus?

LinkedIn-virus distribueres via falske e-poster. Av og til kan de se ut som invitasjoner til å registrere seg hos LinkedIn, andre ganger kan de spørre hvorfor du ikke har logget på LinkedIn de siste 5 dagene eller de kan advare om uleste meldinger. Dersom du vil unngå å bli infisert av denne trojanske hesten, bør du ignorere disse meldingene om at senderen er [email protected]. Selvfølgelig finnes det flere falske e-postadresser som er blitt opprettet av nettkriminelle for å spre viruset. Vennligst ignorer disse e-postene og varsle vennene dine. Dersom du vil vite om en tvilsom e-post er ondsinnet eller ikke, kan du holde musepekeren (uten å klikke på noe!) over lenkene som inkluderes og sjekke nederst på siden hva nettstedets URL er. Forsikre deg om at det er fra selskapet som sender deg e-post.

HVORDAN FJERNE LinkedIn-virus?

Dersom du har blitt lurt til å klikke på ondsinnede lenker og har installert LinkedIn-viruset på datamaskinen din bør du skanne PC-en med en oppdatert anti-spionvare så fort som mulig. Prøv disse variantene: Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller Reimage. I tillegg bør du endre passordet ditt hos LinkedIn og andre sosiale nettverk og samfunn dersom du benytter det samme der.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
LinkedIn-virus skjermbilde
LinkedIn-virus skjermbilde

Om forfatteren

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskapelig virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-linkedin-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk