Hva er LDMConf.exe? Bør jeg fjerne det?

LDMConf.exe

LDMConf.exe er en kjørbar fil, som hører til Logitech Desktop Messenger eller LDM. Den kommer i en pakke med alle Logitech Corporation produkter som en gratis service, som ser etter programvare oppdateringer og andre nyheter slik som spesielle Logitech tilbud, kampanjer, program utvikling og lignende informasjon. LDMConf.exe starter sitt arbeid hver gang så fort datamaskinen er restarted og koblet til internett. Den jobber i bakgrunnen og har ingen visuelt vindu. Denne filen er ikke en Windows kjerne fil, så du kan fjerne den fra systemet uten å skade det.

FARE!

Utviklere av ondsinnet programvare prøver å skjule sitt ondsinnete programvare. Noen ganger gjør de slik ved å bruke identiske navn til de som hører til legitime filer. Derfor bør du være meget forsiktig med alle ikke-Microsoft prosesser. For og forsikre at LDMConf.exe er legitim, skann den med Reimage eller andre anerkjente anti-spionvare program.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-ldmconf-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign