Fjern Launchpage.org-virus (Veiledning for fjerning) - oppdateringer Jan 2021

av Linas Kiguolis - - | Type: Nettleserkaprer

Launchpage.org fjerningsguide for virus

Hva er Launchpage.org virus?

Launchpage.org virus fortsetter å infisere PC brukere

Launchpage.org virus

Launchpage.org virus er en nettleserer kaprer som kan ta over nettleseren din uten din tillatelse. Når kapringen er ferdig, det begynner å implementere den viktigste oppgave- det viser sponsede søkeresultater blant de normale og omdirigeringer offrene til tredjeparts nettsider. Du kan også finne Launchpage.org angitt som startside og standard søkemotor, og også overdratt til ny fane parameter. Hvis denne URL blinker opp hver gang du åpner nettleseren, bør din følelse av virtuelle sikkerhet fortelle deg at noe ikke er OK.

Først av alt, denne søkemotoren ser akkurat ut som Chromes standard hjemmeside som har åtte snarveier som lenker deg til dine mest besøkte nettsteder – den eneste forskjellen er at Launchpage.org omdirigerende virus tilbyr snarveier til de fleste populære nettsteder på internett.

Denne nettleser kaprer ligner på selve menypanelet tilgjengelig på Google Chrome’s hjemmeside, men fyller den opp med flere snarveier som peker mot Facebook, YouTube, Amazon og andre kjente nettsteder. Men selv om denne “Forbedrede” versjonen av Googles hjemmeside synes nyttig for noen, må vi advare brukere om at det er svært farlig å stole på slike søkemotorer. Launchpage.org fjerning er sterkt anbefalt for å hindre ytterligere problemer på datamaskinen.

Launchpage.org virusForsker viser hvordan Launchpage.org side vil se ut. Det er nesten identisk til Google Chrome hjemmeside

Det viser seg at den beskreve søkemotoren er rett og slett brukt for å fremme det filialer og tjene penger for sine bakmenn. Det virker som om søkemotoren fyller resultatene med sponsede lenker og forventer at brukere trykker på dem. På denne måten øker det trafikken til et bestemt nettsted. Men utviklerne av søkemotoren bryr seg knapt om sine kunder, og har dessverre ikke som et mål og tilfredstille sine kunder med behaglige søkeopplevelser.

Enda verre er det at de valigvis ikke selv godkjenner innhold som deles på disse tredjeparts nettstede som de annonserer. Som et resultat brukeren kan fritt besøke det farlige nettstedet og ikke engang skjønner at de er upålitelige når du bruker Launchpage.org virus.

Vi anbefaler på det sterkeste å ikke stole på denne søkemotoren fordi den er skapt for å få inntekter. Hvis du leter etter pålitelige søkeresultater, det er bedre å bruke en annen søkemotor og fjerne Launchpage.org fra ditt system. Hvis du tror det er vanskelig å fjerne nettleserkaprere, vil du endre din mening etter å ha brukt ReimageIntego eller manuelle fjernings instruksjoner som er gitt nedenfor.

Hvordan nettleserkaprerne kommer seg inn i datasystemer?

Nettleserkaprere er upålitelige programmer som forsøker ¨ta kontroll over databrukeres nettlesere. Naturligvis deres utviklerer er på utkikk etter måter å injisere dem inn i datamaskins system ved bruk av legitim programvare distribusjon metoder. Det er der programvare bunting Teknikken er god når du prøver å starte Launchpage.org kapring.

Det lar programutviklerne gruppere en haug med produkter i en pakke og få brukerene til å installere alle programmene uten å merke det. Kan du laste ned programpakke uten å tenke over det, fordi nesten alle gratis programmer tilgjengelig på internett har et par tredjeparts applikasjoner buntet med dem.

For å dekomponere en programvarepakke må du velge Tilpassende/Avanserte instillinger i installasjonsprogrammet, og fjern merket foreslåtte tredjeparts elementer. Du kan fullføre installasjonene på vanlig måte – bare fortsett å følge retningslinjer gitt av installatøren før du kan nå det siste trinnet.

Fjerne Launchpage.org kaprer fra systemet

Hvis du ikke kan fordra denne nettleser kapreren eller har vært på utkikk etter en måte å fikse nettleseren etter kapreren, foreslår vi at du ser på instruksjonene som vi har forberedt for deg. Nettleser kaprere, i motsetning til alvorlige datavirus, er ganske lett å fjerne, så gå ikke glipp av muligheten til å slette kapreren selv.

Du kan finne Launchpage.org fjernings opplæringen nedenfor, men hvis du ikke har tid til å lese den og teste disse tipsene kan du fikse maskinen automatisk. I dette tilfeller sørg for at du oppdaterer ditt anti-spyware før du lar det fjerne Launhpage.org virus for deg med bare et klikk.

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Launchpage.org fjerningsguide for virus

Fjern Launchpage.org fra Windows systemer

Følg instruksjonene her og slett programmer forbundet med Launchpage fra datamaskinen. I følge de siste nyhetene kan dette viruset være relatert til ilitil.com, teeion.com, zhinku.info, og lignende nettleser kaprere. Det sier seg selv at du må fjerne disse mistenkelige programmene.

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller Launchpage.org og relaterte programmer
  Så, se etter Launchpage.org eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern Launchpage.org fra Mac OS X system

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter Launchpage.org eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern Launchpage.org-viruset fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal Launchpage.org være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern Launchpage.org fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg Launchpage.org og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av Launchpage.org. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Tilbakestill Google Chrome

Åpne Chrome, gå til instillinger så gå til utvidelser. hvis du ikke kan finne dette panelet, følge bilde instruksjonene nedenfor og du vil finne det. Fjern mistenkelige utvidelser som launchpage.org, ilitil.com, teeion.com, zhinku.info, osv herifra. Du kan også tilbakestille Chrome.

Slett ondsinnede utvidelser fra Google Chrome:

 1. Åpne menyen i Google Chrome (tre vertikale prikker øverst til høyre) og velg Flere verktøy Utvidelser.
 2. I det nye vinduet ser du alle installerte utvidelser. Avinstaller alle mistenkelige tilleggsprogrammer som kan være tilknyttet Launchpage.org virus ved å klikke på Fjern. Tilbakestill Google Chrome

Slett nettleserdata og hurtigminnet i Chrome:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Personvern og sikkerhet velger du Slett nettleserdata.
 3. Velg Nettleserlogg, Informasjonskapsler og andre nettstedsdata samt Bufrede bilder og filer
 4. Klikk på Slett data. Tilbakestill Google Chrome

Endre startside:

 1. Klikk på menyen og velg Innstillinger.
 2. Se etter mistenkelige sider som Launchpage.org virus under Ved oppstart.
 3. Klikk på Åpne en bestemt side eller et sett med sider og klikk på de tre prikkene for å få tilgang til Fjern-alternativet.

Tilbakestill Google Chrome:

Hvis ingen av disse løsningene hjelper, kan du tilbakestille Google Chrome for å eliminere alle Launchpage.org virus-komponenter:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Innstillinger blar du nedover og klikker på Avanserte.
 3. Bla nedover til du finner Tilbakestill og rydd opp.
 4. Klikk på Tilbakestill innstillinger til standardverdiene.
 5. Bekreft ved å klikke på Tilbakestill innstillinger for å fullføre fjerning av Launchpage.org virus. Tilbakestill Google Chrome

Fjern Launchpage.org fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter Launchpage.org eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre Launchpage.org slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt Launchpage.org registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Linas Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk