Alvorlighetsgrad:  
  (66/100)

Fjern Lastacloud-virus

av Gabriel E. Hall - - | Type: Trojanere

Hva er Lastacloud-virus?

Lastacloud-virus (også kjent som Android.Lastacloud) er en skadelig trojansk hest som er i stand til å påvirke Android-enheter. Dette er et av virusene som tilhører en gruppe av trusler kalt Android-virus. I følge dataeksperter kommer det inn i brukerens enhet etter at de er blitt lurt til å laste ned en av disse falske oppdateringene: com.whatsapp.update og com.androidbrowser.update (også kjent som WhatsApp Update og Browser Update). Så snart det gjør dette begynner det å initiere ulike skadelige aktiviteter som enkelt kan føre til tap av personlig informasjon og andre problemer. I følge de nyeste funnene er Lastacloud-viruset blant annet i stand til å lese brukerens kontaktliste, få tilgang til ulike kontoer, åpne nettverkstilkoblinger, lese eller skrive til eksternt og internt minne, overvåking, endring eller avslutning av utgående samtaler. Dersom du mistenker at dette programmet skjuler seg på mobilen eller nettbrettet ditt bør du sjekke det med BullGuard Mobile Security eller et annet vel ansett antivirus-program for Android. Ellers kan du oppdage økte telefonregninger, nedsatt hastighet osv. Android.Lastacloud kan dessuten laste ned og kjøre andre programmer som enkelt kan føre til infiltrering av andre Android-virus.

Hvordan kan Lastacloud-viruset infisere enheten min?

Som vi allerede har nevnt kan Android.Lastacloud infiltrere enheten din (mobil eller nettbrett) etter at du har lurt det til å laste ned falske oppdateringer for Whatsapp eller Browser Update. Du kan bli lurt til å gjøre dette etter å ha blitt forstyrret av en falsk advarsel som hevder at du må oppdatere et av disse programmene. Dersom du ønsker å unngå dette bør du begynne å ignorere slike og lignende meldinger og kun bruke Google Play Store eller lignende når du laster ned eller oppdaterer appene dine. Så snart denne trusselen kommer seg inn i offerets enhet, legger det til et ikon på enhetens skrivebord. Dette kan enten være et tradisjonelt Whatsapp-ikon (grønn boble) eller en globus. Deretter begynner det å initiere ovennevnte aktiviteter som enkelt kan føre til tap av penger, identitetstyveri og andre alvorlige problemer. For å unngå dette bør du følge veiledningen nedenfor og fjerne trojaneren Android.Lastacloud.

Hvordan fjerne Lastacloud-viruset?

Dersom du mistenker at Android.Lastacloud allerede skjuler seg på mobiltelefonen din eller en annen enhet, anbefaler vi på det sterkeste at du skanner den med BullGuard Mobile Security. Dette er et kraftig antivirus-program som er i stand til å oppdage ondsinnede filer og andre viruskomponenter. Av og til kan virus blokkere sikkerhetsprogrammer for å unngå å bli eliminert. Dersom dette er tilfelle bør du starte Android-enheten din på nytt i sikkerhetsmodus før du kjører BullGuard Mobile Security:

  1. Hold inne AV-knappen i noen sekunder helt til du ser en meny. Trykk på AV-knappen.
  2. Så snart du ser et dialogvindu som tilbyr deg å restarte Android-enheten i sikkerhetsmodus, velger du dette og trykker OK.

Dersom dette ikke fungerer kan du bare slå av og på enheten. Så snart den blir aktiv prøver du å holde inne meny, volum ned og volum opp eller volum ned og volum opp samtidig for å komme til sikkerhetsmodus.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Om forfatteren

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskapelig virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-lastacloud-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk