Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

Kraken ransomware virus. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Alice Woods - - | Type: Ransomware

Kort oversikt over Kraken ransomware virus

Kraken virus er fil-kryptering malware som er rettet mot de mest populære filtyper og gjør angrepet enda mer smertefult for ofrene. Ofrene mister tilgangen til sine personlige filer som bilder, video eller lydfiler samt andre dokumenter som kan være svært viktig. Hvis ofrene har sikkerhetskopiering av data, vil ikke ransomware angrepet virke så grusomt fordi de har alt de trenger lagret på den eksterne enheten eller i cloud.Vist ikke vil sitvasjonene bli mer komplisert. Kraken ransomware krypterer filer med hjelp av RSA og AES chiffer, og legger .kraken filtype til hver skadede fil. Siden ofrene ikke har tilgang til å åpne eller bruke sitt innhold. Mest sannsynlig vil de legge merke til en ny .html file på skrivebordet eller hver mappe som inneholder krypterte filer. “_HELP_YOUR_FILES.html” filen inneholder mye informasjon om gjenoppretting av data. Ofrene er nødt til å kjøpe Bitcoins og overføre de til forskjellige Bitcoin «lommebøker», deretter kontakte nettkjeltringene og vente på at dekrypterings programmet skal bli sendt til dem. Uansett i et angrep vi anbefaller ikke å følge kjeltringene sine komandoer, for du kan bli lurt. Vi anbefaler Kraken fjerning så snart du ser tegn av det på datamaskinen din.

Krav om løsepenger er uvanlig fordi den har dynamiske felter som kan oppdateres og endres. Skurkene jobbet hardt for å gi ofrene mange linker hvor de kan kjøpe Bitcoin og fortelle de hvordan transaksjonene skal gjøres. Kraken virus krever 2Bitcoins for data dekryptering; men hvis ofrene ikke skynder seg med betaling, dobler summen seg. Dette dokumentet inneholder også ofrets legimeterings nummer, og de må sende dette etter å ha betalt løsepengene til de kriminalle på e-post til krakenk811@gmail.com, kraken0@india.com eller kraken@innocent.com. Før eller senere vil ofrene motta en e-post fra hackerene som inkluderer Kraken dekryptor. Ofrene må trykke på “Decrypt” knappen og vente på resten av informasjonen. Men å klikke på denne knappen og bruke dekryptor er ekstremt farlig.Du kan bli smittet med en annen ransomare og bli bedt om å betale enda mer penger. Derfor fjern Kraken virus fra datamaskinen ved hjelp av Reimageog våre preparerte instruksjoner.

Hvordan kan dy bli infisert med ransomware?

Utviklerne av Kraken ransomware bruker de samme og godt kjente malare distribusjon strategiene som ondsinnet spam e-poster, utnytte kits, maware-laden annonser, osv. Hvis du er interessert i teknlogi eller virus, har du sannsynligvis hørt at den mest populære ransomware distribusjon metoden er ondsinnede e-postkampanjer. Cyber kriminelle sender hundretusener av e-poster som inneholder et vedlegg. Hvis noen åpner vedlegget, Kraken eller anen ransomware infiltrerer systemet.Nå om dagen er det veldig viktig å være oppmerksom på nett sikkerhet fordi antall malware angrep vokser og hackere finner stadig nye måter å spre viruset på. For å minimisere risikoen for ransomware angrep, er det ikke bare viktig å holde seg borte fra mistenkelige e-postmeldinger og vedlegg, men også unngå å besøke mistenklige nettsider, klikke eller installere programvare/oppdateringer fra tvilsomme nettannonser, og ved hjelp av fildelingssider

Kraken fjernings trinn

Etter et ransomware angrep bør du være rask og smart. Du bør ikke utsette Kraken fjerning eller vurdere å betale løsepengene. Som vi allerede har fortalt deg, om du skulle være så uheldig å havne i denne sitvasjonen bør du gjøre alt for å komme deg ut av den igjen. Den eneste måten er å fjerne malwaren fra datamaskinen. Så lenge den er på datamaskinen din, vil datamaskinen være sårbar, og andre infiksjoner kan gripe muligheten for å skape flere problemmer for deg. For å fjerne Kraken fra datamaskinen, må du installere og oppdatere et godt anti-malware program (e.g., Reimage, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes) og skanne hele systemmet. Men ransomare vil ikke la deg gjøre det så enkelt, så du bør følge våre instruksjoner nedenfor.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Manuell Kraken fjerningsguide for virus:

Fjern Kraken ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne Kraken

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av Kraken.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern Kraken ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av Kraken. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage og sørge for at fjerning av Kraken er fullført.

Bonus: Gjenopprett dataene dine

Veiledningen som presenteres ovenfor er ment å hjelpe deg med å fjerne Kraken fra datamaskinen din. For å gjenopprette de krypterte filene anbefaler vi at du bruker en detaljert veiledning laget av sikkerhetsekspertene hos viruset.no.

Hvis filene dine krypteres av Kraken kan du bruke flere ulike metoder for å gjenopprette dem:

Gjenopprett filer med Data Recovery Pro

Data Recovery Pro kan være det verktøyet du trenger for data gjenoppretting.Husk på at dette programmet ikke ble opprettet for å gjenopprette filer spesifikt kryptert av Kraken ransomware. Det kan imidlertid være istand til å gjenopprette noen av filene dine.

 • Last ned Data Recovery Pro;
 • Følg stegene i installasjonsveiledningen til Data Recovery og installer programmet på datamaskinen din;
 • Kjør programmet og skann datamaskinen din etter filer kryptert av Kraken ransomware;
 • Gjenopprett dem.

Gjenopprett individuelle filer ved hjelp av Windows tidligere versjoner funksjonen

Hvis systemets gjenopprettede funksjon har blitt aktivert før Kraken viruset angrep, bør du følge trinnene nedenfor og gjenopprette noen av de viktigste filene:

 • Finn en kryptert fil du vil gjenopprette og høyreklikk på den;
 • Velg “Properties” og gå til fanen “Previous versions”;
 • Her sjekker du alle tilgjengelige kopier av filen i “Folder versions”. Velg versjonen du ønsker å gjenopprette og klikk på “Restore”.

Data gjenoppretting med ShadowExplorer

Hvis Kraken malware ikke har slettet Shadow Volume kopier, kan du prøve å gjenopprette filer ved hjelp av ShadowExplorer verktøy.

 • Last ned Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Følg installasjonsveiledningen til Shadow Explorer og installer programmet på datamaskinen din;
 • Kjør programmet og gå til nedtrekksmenyen i øvre venstre hjørne for å velge disken som inneholder de krypterte filene. Sjekk hvilke mapper det er;
 • Høyreklikk på mappen du ønsker å gjenopprette og velg “Export”. Du kan også velge hvor du ønsker å lagre filene.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot Kraken og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Om forfatteren

Alice Woods
Alice Woods

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Alice Woods
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-kraken-ransomware-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk