Alvorlighetsgrad:  
  (77/100)

KMSPico-virus. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Ugnius Kiguolis - -   KMSPico | Type: Malware

Hvordan fungerer KMSPico-viruset?

KMSPico virus

Selv om databrukere kan søke etter en gratis nedlastingslenke for KMSPico, anbefaler vi ikke at dette gjøres. KMSPico er et veldig skadelig verktøy, kjent som en aktivator for Windows. Det er ikke tilknyttet Microsoft og er et ulovlig verktøy som kan infisere datamaskinen din med ondsinnede virus. Det er i seg selv ikke ondsinnet, men flesteparten av nettsidene det tilbyr lenker til er upålitelige og prøver å spre malware-trusler. Det er imidlertid ikke annet å vente fra nettsider som presenterer ulovlige programmer.

Som vi allerede har nevnt kan KMSPico introdusere alvorlige datavirus til datasystemet ettersom nettkriminelle vet at mange databrukere er ute etter gode gratisprogrammer. Nettkriminelle har nemlig et mål om å utnytte brukere som prøver å skaffe betalingsprogrammer gratis.

Derfor infiserer de populære dataprogrammer med skadelige komponenter, som trojanere eller ormer, eller mindre skadelige trusler som adware. Det er oppdaget at KMSPico-viruset ofte promoterer adware-programmer, og dette er grunnen til at enkelte sikkerhetseksperter kaller dette skadelige programmet KMSPico adware. Dette er imidlertid ikke riktig kategorisering.

Vi oppfordrer deg til IKKE å laste ned og bruke slike ulovlige verktøy. Det er definitivt IKKE trygt å bruke. Du kan dessuten aldri vite hvilke ekstrafunksjoner det har. Hvis du ønsker å bruke en komplett, sikker og lovlig versjon av Windows bør du kjøpe den offisielle lisensnøkkelen fra Microsoft.

En annen mistenkelig egenskap ved KMSPico er at det ber om at alle aktive sikkerhetsprogrammer på datamaskinen deaktiveres slik at det kan komme inn. Dette er selvsagt et tegn på at dette programmet kan forårsake sikkerhetsproblemer.

Dersom du har installert dette ulovlige programmet anbefaler vi på det sterkeste at du skanner datamaskinen med et antimalware-program som for eksempel Reimage for å se om du har installert ondsinnede programmer sammen med KMSPico. Husk at de fleste ondsinnede programmer ikke avslører tilstedeværelsen sin frivillig. De kan innhente sensitive opplysninger om deg i lang tid eller plutselig slå til ved å laste ned malware-programmer til datamaskinen din.

Hvordan kan KMSPico ta med seg andre programmer til PC-en?

Som vi allerede har nevnt, hevder KMSPico-cracken å være trygg. Mange databrukere klager imidlertid over at KMSPico ikke fungerer eller at de har oppdaget andre mistenkelige forekomster etter at de har lastet det ned. Det er ganske enkelt å forklare hvorfor brukere begynner å se slike fenomener.

Problemet er at utviklerne av skadelige eller potensielt uønskede programmer har en tendens til å bruke teknikken bundling, som hjelper dem med å spre tvilsomme produkter sammen med andre freeware-programmer. I dette tilfellet kan installasjonsprogrammet til KMSPico introdusere deg for andre programmer som du kan laste ned og installere sammen med KMSPico. Vær forsiktig ettersom disse ekstrakomponentene kan være ondsinnede og skade datasystemet ditt! Påliteligheten av programmer foreslått av et ulovlig program er selvsagt høyst tvilsom.

Fjerning av KMSPico

KMSPico-viruset er høyst upålitelig. Selv om du kan fjerne det manuelt kan du aldri vite hvorvidt du har installert andre malware-trusler sammen med det. Derfor anbefaler vi at du skanner PC-en din med et kraftig antimalware-program som Reimage og fjerner alle kritiske programmer og filer automatisk.

Dette er den enkleste og raskeste måten for å rense datamaskinen fra trusler og potensielt uønskede programmer. I tilfelle du bare ønsker å fjerne KMSPico, må du slette følgende filer og mapper fra datamaskinen:

 • AutoPico.exe
 • Service_KMS.exe
 • unins000.exe
 • KMSELDI.exe
 • UninsHs.exe
 • tap-windows-9.21.0.exe

Ytterligere filer og mapper som må fjernes:

Slett AutoPixo.exe, installAll.cmd, Access_KMS_Client.OOB.xrm-ms, Access_KMS_Client.PL.xrm-ms og andre gjenværende filer fra KMSPico-mappen i C:\Program Files. Du må dessuten gå til Startmeny > Programmer og slette KMSPico også derfra.

Vi anbefaler at du inspiserer Windows-registeret nøye og fjerne alle nøkler tilknyttet dette programmet. Denne oppgaven er ganske utfordrende, og vi anbefaler ikke at du foretar justeringer i registerfilene med mindre du er en erfaren databruker. Ellers kan du komme til å slette viktige filer og ødelegge andre programmer.

Du kan fjerne KMSPico automatisk ved hjelp av disse programmene: Reimage, Malwarebytes Malwarebytes. Vi anbefaler disse programmene fordi de lett kan slette potensielt uønskede programmer, virus og medfølgende filer og registreringsoppføringer som er relatert til dette

Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette KMSPico-virus godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for avinstallering av KMSPico-virus. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Alternativ programvare
Malwarebytes
KMSPico-virus skjermbilde
KMSPico-virus skjermbilde

Manuell KMSPico fjerningsguide for virus:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern KMSPico fra Windows systemer

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller KMSPico og relaterte programmer
  Så, se etter KMSPico eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern KMSPico fra Mac OS X system

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter KMSPico eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern KMSPico fra Internet Explorer (IE)

 1. Slett farlige tillegg
  Åpne Internet Explorer, klikk på verktøy ikonet (IE menyen) øverst til høyre i nettleseren og velg Manage Add-ons. Klikk på meny ikonet og velg 'Manage add-ons'
 2. Her vil du se Manage Add-ons vindu Så, se etter KMSPico og andre mistenksomme plugins. Deaktiver disse oppføringene ved å klikke Disable. Høyreklikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Disable'
 3. Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
  Klikk på verktøy ikonet (meny) øverst til høyre i nettleseren og velg Internet Options. Bli på General fanen.
 4. Så, slett ondsinnet URL og gå til foretrukket domene navn. Klikk Apply for å lagre endringer Slett ondsinnet URL, gå til ditt foretrukne domene navn og klikk 'Apply' for å lagre endringer
 5. Tilbakestill Internet Explorer
  Klikk på verktøy ikonet (meny) igjen og velg Internet options. Gå til Advanced fanen
 6. Så, velg Reset
 7. Når du er i det nye vinduet, skjekk Delete personal settings og velg Reset igjen for å fullføre sletting av KMSPico, Gå til 'Advanced' fanen og klikk på 'Reset' knappen. Velg 'Delete personal settings' og klikk på 'Reset' knappen igjen
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern KMSPico-viruset fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal KMSPico være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern KMSPico fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg KMSPico og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av KMSPico. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern KMSPico fra Google Chrome

 1. Slett ondsinnede plugins
  Åpne Google Chrome, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Tools Extensions. Klikk på meny ikonet. Velg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Så, velg KMSPico og andre ondsinnede plugins, velg papirkurv ikonet for å slette disse oppføringene Se etter ondsinnede oppføringer og slett hver av dem ved å klikke på papirkurv ikonet
 3. Klikk på meny ikonet igjen og velg Settings Manage Search engines under Search seksjonen. Så, i 'Settings', velg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., slett ondsinnede søkesider. Behold bare Google eller ditt foretrukne domene navn. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 5. Tilbakestill Google Chrome
  Klikk på meny ikonet øverst til høyre i din Google Chrome og velg Settings.
 6. Scroll ned til slutten av siden og klikk på Reset browser settings. Så, i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klikk på den
 7. Klikk på Reset for å bekrefte denne handlingen og fullfør slettingen av KMSPico. Klikk på 'Reset' knappen for å fullføre slettingen
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern KMSPico fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter KMSPico eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre KMSPico slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Om forfatteren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-kmspico-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk