Alvorlighetsgrad:  
  (77/100)

KMSPico-virus. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Ugnius Kiguolis - -   KMSPico | Type: Malware

Hvordan fungerer KMSPico-viruset?

KMSPico virus

Selv om databrukere kan søke etter en gratis nedlastingslenke for KMSPico, anbefaler vi ikke at dette gjøres. KMSPico er et veldig skadelig verktøy, kjent som en aktivator for Windows. Det er ikke tilknyttet Microsoft og er et ulovlig verktøy som kan infisere datamaskinen din med ondsinnede virus. Det er i seg selv ikke ondsinnet, men flesteparten av nettsidene det tilbyr lenker til er upålitelige og prøver å spre malware-trusler. Det er imidlertid ikke annet å vente fra nettsider som presenterer ulovlige programmer.

Som vi allerede har nevnt kan KMSPico introdusere alvorlige datavirus til datasystemet ettersom nettkriminelle vet at mange databrukere er ute etter gode gratisprogrammer. Nettkriminelle har nemlig et mål om å utnytte brukere som prøver å skaffe betalingsprogrammer gratis.

Derfor infiserer de populære dataprogrammer med skadelige komponenter, som trojanere eller ormer, eller mindre skadelige trusler som adware. Det er oppdaget at KMSPico-viruset ofte promoterer adware-programmer, og dette er grunnen til at enkelte sikkerhetseksperter kaller dette skadelige programmet KMSPico adware. Dette er imidlertid ikke riktig kategorisering.

KMSPico virus

Vi oppfordrer deg til IKKE å laste ned og bruke slike ulovlige verktøy. Det er definitivt IKKE trygt å bruke. Du kan dessuten aldri vite hvilke ekstrafunksjoner det har. Hvis du ønsker å bruke en komplett, sikker og lovlig versjon av Windows bør du kjøpe den offisielle lisensnøkkelen fra Microsoft.

En annen mistenkelig egenskap ved KMSPico er at det ber om at alle aktive sikkerhetsprogrammer på datamaskinen deaktiveres slik at det kan komme inn. Dette er selvsagt et tegn på at dette programmet kan forårsake sikkerhetsproblemer.

Dersom du har installert dette ulovlige programmet anbefaler vi på det sterkeste at du skanner datamaskinen med et antimalware-program som for eksempel Reimage for å se om du har installert ondsinnede programmer sammen med KMSPico. Husk at de fleste ondsinnede programmer ikke avslører tilstedeværelsen sin frivillig. De kan innhente sensitive opplysninger om deg i lang tid eller plutselig slå til ved å laste ned malware-programmer til datamaskinen din.

 

Hvordan kan KMSPico ta med seg andre programmer til PC-en?

Som vi allerede har nevnt, hevder KMSPico-cracken å være trygg. Mange databrukere klager imidlertid over at KMSPico ikke fungerer eller at de har oppdaget andre mistenkelige forekomster etter at de har lastet det ned. Det er ganske enkelt å forklare hvorfor brukere begynner å se slike fenomener.

Problemet er at utviklerne av skadelige eller potensielt uønskede programmer har en tendens til å bruke teknikken bundling, som hjelper dem med å spre tvilsomme produkter sammen med andre freeware-programmer. I dette tilfellet kan installasjonsprogrammet til KMSPico introdusere deg for andre programmer som du kan laste ned og installere sammen med KMSPico. Vær forsiktig ettersom disse ekstrakomponentene kan være ondsinnede og skade datasystemet ditt! Påliteligheten av programmer foreslått av et ulovlig program er selvsagt høyst tvilsom.

Fjerning av KMSPico

KMSPico-viruset er høyst upålitelig. Selv om du kan fjerne det manuelt kan du aldri vite hvorvidt du har installert andre malware-trusler sammen med det. Derfor anbefaler vi at du skanner PC-en din med et kraftig antimalware-program som Reimage og fjerner alle kritiske programmer og filer automatisk.

Dette er den enkleste og raskeste måten for å rense datamaskinen fra trusler og potensielt uønskede programmer. I tilfelle du bare ønsker å fjerne KMSPico, må du slette følgende filer og mapper fra datamaskinen:

 • AutoPico.exe
 • Service_KMS.exe
 • unins000.exe
 • KMSELDI.exe
 • UninsHs.exe
 • tap-windows-9.21.0.exe

Ytterligere filer og mapper som må fjernes:

Slett AutoPixo.exe, installAll.cmd, Access_KMS_Client.OOB.xrm-ms, Access_KMS_Client.PL.xrm-ms og andre gjenværende filer fra KMSPico-mappen i C:\Program Files. Du må dessuten gå til Startmeny > Programmer og slette KMSPico også derfra.

Vi anbefaler at du inspiserer Windows-registeret nøye og fjerne alle nøkler tilknyttet dette programmet. Denne oppgaven er ganske utfordrende, og vi anbefaler ikke at du foretar justeringer i registerfilene med mindre du er en erfaren databruker. Ellers kan du komme til å slette viktige filer og ødelegge andre programmer.

Du kan reparere virusskade automatisk ved hjelp av et av disse programmene: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Vi anbefaler disse programmene fordi de oppdager potensielt uønskede programmer og virus, inkludert alle tilknyttede filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
KMSPico-virus skjermbilde
KMSPico-virus skjermbilde

Manuell KMSPico fjerningsguide for virus:

Fjern KMSPico fra Windows systemer

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller KMSPico og relaterte programmer
  Så, se etter KMSPico eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Om forfatteren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-kmspico-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk