Alvorlighetsgrad:  
  (98/100)

Fjern KEYHolder-virus (Oppdatert)

av Jake Doevan - - | Type: Stjele programmer

2016: Hva er nytt angående KEYHolder-viruset?

KEYHolder-viruset er et skadelig ransomware som er i stand til å kryptere PC-brukerens personlige filer. Det spres ved hjelp av søppelpost, falske varselmeldinger og andre distribusjonsmetoder. Selv om ransomware-viruset KeyHolder ble lansert for mer enn et år siden er det fremdeles kun i stand til å infisere Windows OS. Dersom du bruker andre operativsystemer bør du selvfølgelig likevel være forsiktig ettersom man aldri kan vite hvilke oppdateringer hackere lanserer i den nærmeste fremtid. Dersom KEYHolder ransomware kommer inn i offerets datamaskin begynner det umiddelbart å krypterte forhåndsbestemte dokumenter, videoer og filer. Krypteringsprosessen initieres for å prøve å tvinge offeret til å betale en løsesum som skal fungere som en betaling for en spesiell dekrypteringsnøkkel. Vi anbefaler imidlertid IKKE at du betaler løsesummen ettersom dette ikke er noen garanti for at du klarer å gjenopprette filene dine. I de fleste tilfeller står ofret igjen uten noe på grunn av at dette viruset tilhører svindlere som ikke kan stoles på. Du kan tape pengene dine uten å motta koden som trengs for å dekryptere de krypterte filene.

Akkurat som med mange andre ransomware-virus benytter utviklerne av KeyHolder-viruset nettleseren Tor for å gjemme seg for offentlige myndigheter. Dersom du er infisert vil du bli bedt om å laste ned denne nettleseren og deretter besøke en spesifikk nettside der du skal betale en løsesum på $500 eller mer. Du kan også bli koblet fra nettet, omdirigert til ondsinnede nettsider og oppleve andre skadelige aktiviteter. For å unngå ytterligere problemer på datamaskinen din bør du fjerne KeyHolder-viruset. Den enkleste måten å gjøre dette på er å kjøre et fullstendig systemskann med Reimage. Akkurat som andre antispyware-program kan imidlertid ikke Spyhunter gjenopprette filene dine etter infiltrering av KeyHolder. For å gjøre dette bør du benytte en ekstern sikkerhetskopi eller prøve et av følgende programmer: R-studio eller Photorec.

The picture showing KEYHolder ransomware virus

Hvordan kan KeyHolder infisere datamaskinen min?

KEYHolder-viruset spres via vanlige distribusjonsmetoder, oftest falske varsler. Disse varslene rapporterer om manglende oppdateringer av velkjente programmer som Flash Player, FLV Player, nedlastingsassistenter eller nettlesere. Dersom du følger nettsiden vår vet du at vi i årevis har advart PC-brukere mot slike annonser. Hvis du vil oppdatere et program på datamaskinen bør du alltid gjøre dette via programmets offisielle nettside. Vi bør også nevne at falske e-poster også kan brukes til å spre KEYHolder-viruset. I de fleste tilfeller rapporterer disse e-postene om ulike betalinger, kjøp eller problem som hevdes å være tilknyttet myndighetene. Vennligst ikke la deg lure av slike villedende meldinger og alltid dobbeltsjekk alle meldinger for å unngå å åpne et infisert e-postvedlegg. Dersom dette ransomware-programmet klarer å infiltrere datamaskinen din kommer det til å begynne å vise en stor advarsel på PC-skjermen. Denne meldingen informerer deg om krypteringen av filene dine og gir deg tilbudet om å dekryptere dem ved å følge spesifikke kommandoer. Vennligst IKKE betal løsesummen som KeyHolder-viruset ber om! Hvis du gjør dette kan du komme til å miste både filene OG pengene dine. Som vi allerede har nevnt kan du benytte et oppdatert antispyware-program for å eliminere KeyHolder-viruset. Mer informasjom om denne prosessen er tilgjengelig på neste side. Her finner du en detaljert veiledning som forklarer hvordan du kan fjerne KeyHolder-viruset fra datamaskinen din.

KEYHolder-virus fix:

For å forhindre at KEYHolder-viruset dukker opp på datamaskinen din bør du ignorere alle mistenkelige e-poster og annonser som tilbyr deg å oppdatere Flash, Java og lignende programmer. Du bør dessuten sørge for å skanne PC-en din med et vel ansett antispyware-program dersom PC-en din allerede er angrepet av dette ransomware-programmet. For å gjøre dette kan du bruke Reimage eller Malwarebytes. Hvis du ikke klarer å åpne noen av disse programmene kan du følge stegene som gis nedenfor:

 1. Start den infiserte PC-en på nytt i «Sikkerhetsmodus med kommandolinje» for å deaktivere viruset (dette bør fungere med alle versjoner av denne trusselen)
 2. Kjør Rugedit
 3. Søk etter WinLogon-oppføringer og noter ned alle filer som ikke er explorer.exe eller blanke. Erstatt dem med explorer.exe
 4. Søk etter disse filene i registeret og slett alle registernøkler som refererer til filene
 5. Start PC-en på nytt og kjør et fullstendig systemskann med et oppdatert antispyware-program

Du bør dessuten begynne å tenke på sikkerheten til filene dine. Sørg alltid for å ha en sikkerhetskopi av filene dine lagret på en ekstern disk. Hvis du ikke har sørget for å ha en slik sikkerhetskopi tilgjengelig kan du prøve å gjenopprette filene dine ved hjelp av et program for filgjenoppretting. For øyeblikket anbefaler vi R-studio og Photorec.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Manuell KEYHolder fjerningsguide for virus:

Fjern KEYHolder ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne KEYHolder

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av KEYHolder.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern KEYHolder ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av KEYHolder. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage og sørge for at fjerning av KEYHolder er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot KEYHolder og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-keyholder-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk