Hva er kbd.exe? Bør jeg fjerne det?

kbd.exe

kbd.exe er en legitim prosess, som også er kjent som The Logitech Multimedia Keyboard Manager. Denne programvaren brukes til å konfigurere og administrere Logitechs tastaturtaster som kan hjelpe folk aktivere Internett-tilgang, endre volumet og utføre lignende oppgaver. Hvis du ikke ønsker å deaktivere disse funksjonene på tastaturet ditt, anbefaler vi ikke å avslutte kbd.exe. Akkurat som alle andre. Exe-fil, er kbd.exe prosess lansert så snart brukeren startes datamaskinen og det meste fungerer i systemet bakgrunn.

FARE!

Svindlere har begynt å bruke navnene på lovlige filer for å skjule sine egne virus! Ifølge sikkerhetseksperter, kbd.exe navn har allerede blitt ‘lånt’ av Troj/Kango-D trojan Orse, som er mest brukt til å gi en angriper muligheten til å koble til systemet eksternt og stjele verdifulle data fra den. Hvis du tror at din kdb.exe forbruker for mye PC ressurser og initierer lignende problemer, bør du sjekke troverdigheten av denne filen med en hjelp av RegCure Pro eller andre anerkjente skanner.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-kbd-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign