Hva er kbd.exe? Bør jeg fjerne det?

kbd.exe

kbd.exe er en legitim prosess, som også er kjent som The Logitech Multimedia Keyboard Manager. Denne programvaren brukes til å konfigurere og administrere Logitechs tastaturtaster som kan hjelpe folk aktivere Internett-tilgang, endre volumet og utføre lignende oppgaver. Hvis du ikke ønsker å deaktivere disse funksjonene på tastaturet ditt, anbefaler vi ikke å avslutte kbd.exe. Akkurat som alle andre. Exe-fil, er kbd.exe prosess lansert så snart brukeren startes datamaskinen og det meste fungerer i systemet bakgrunn.

FARE!

Svindlere har begynt å bruke navnene på lovlige filer for å skjule sine egne virus! Ifølge sikkerhetseksperter, kbd.exe navn har allerede blitt ‘lånt’ av Troj/Kango-D trojan Orse, som er mest brukt til å gi en angriper muligheten til å koble til systemet eksternt og stjele verdifulle data fra den. Hvis du tror at din kdb.exe forbruker for mye PC ressurser og initierer lignende problemer, bør du sjekke troverdigheten av denne filen med en hjelp av RegCure Pro eller andre anerkjente skanner.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-kbd-exe.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om kbd.exe

Filer
Programvare
Sammenlign