Alvorlighetsgrad:  
  (9/100)

Fjerne Junk Cleaner (Veiledning for fjerning) - oppdateringer sep 2017

av Gabriel E. Hall - - | Type: System verktøy

Hva er Junk Cleaner?

Junk Cleaner

Junk Cleaner er et legitimt program som allerede er blitt installert av hundrevis av internettbrukere. Flesteparten av disse har imidlertid fjernet det igjen mindre enn to uker etter installasjon. Hvorfor? Svaret er veldig enkelt. Dette er nemlig et irriterende program som ikke gjør noe før du betaler penger for lisensen. Programmet hevder å være i stand til å forbedre PC-ytelsen ved å oppdage og fjerne junk-filer.

Så snart det er installert, starter det skanneren, initierer et fullstendig systemskann og leverer resultatene i form av en liste med oppdagede junk-filer. Programmet fungerer imidlertid på en villedende måte med hensikt om å svindle lettlurte folk for penger. For å fjerne junk-filene må blir du nemlig bedt om å betale et betydelig pengebeløp for en premium-versjon av Junk Cleaner.

Vi anbefaler på det sterkeste å IKKE kjøpe det siden dette optimeringsverktøyet er i stand til å oppdage kun en liten andel av dårlige register- og junk-filer, og fordi fjerning av disse IKKE forbedrer PC-ens ytelse. Du bør forresten tenke deg om to ganger før du gir penger til mistenkelige tredjeparter ettersom du utilsiktet kan komme til å avsløre kredittkortopplysningene dine til nettkriminelle.

I tilfelle Junk Cleaner omdirigeringer allerede har begynt å forstyrre nettaktivitetene dine, bør du sørge for å fjerne dette potensielt uønskede programmet (PUP) fra datamaskinen din snarest. Den mest pålitelige måten å gjøre dette på er å kjøre et fullstendig systemskann med en vel ansett anti-spionvare som for eksempel Reimage Reimage Cleaner .

Junk Cleaner

Hvordan kan Junk Cleaner kapre datamaskinen min?

Det er selvfølgelig ikke uten grunn at Junk Cleaner er kategorisert som et potensielt uønsket program (PUP). Det er oppdaget at det spres buntet med software-programmer i form av et nettlesertillegg eller et tilleggsprogram. Heldigvis er det mulig å dele opp software-pakker og ende opp kun med freeware-programmet du ønsker å installere.

For å sjekke hvilke freeware-programmer som kommer med vedlegg må du følge nøye med under hele installasjonsprosessen. Først og fremst er det nødvendig å velge avansert eller tilpasset installasjon og se etter avkryssingsboksene som promoterer 'valgfrie nedlastinger'.

Freeware-programmet du vil installere inneholder ikke nødvendigvis potensielt uønskede programmer, men det er imidlertid en mulighet for at programvaren du installerer er buntet. Derfor bør du sjekke alle freeware-programmer og velge bort Junk Cleaner, ViewPassword, FlashFree, Slick Savings og andre mistenkelige programmer.

Noen av Junk Cleaner-brukere hevder at det dessuten kan levere irriterende popup-meldinger merket som 'Junk Cleaner', som 'vises midt på skjermen og kan hverken flyttes, slettes eller avinstalleres. Det dukker ikke opp på programvarelisten. Det virker å være tilknyttet en advarsel som vises som et eksternt malware-angrep. Advarselen kommer dessuten med et telefonnummer som tilhører en tredjepart som kalles pandaje.'

Heldigvis har vi ikke mottatt mange rapporter om dette og kan ikke bekrefte at slike aktiviteter er forårsaket av Junk Cleaner-viruset. Vi vil imidlertid advare deg om at det er mulig.

Hvordan fjerne Junk Cleaner-virus?

Junk Cleaner kan ikke skade datamaskinens operativsystem. Det kan imidlertid lure deg til å bruke penger på et unyttig program som ikke kan forbedre PC-ytelsen. Dersom du allerede har installert det på datamaskinen din kan du fjerne det ved hjelp av denne veiledningen:

Klikk Start → Kontrollpanel → Programmer og funksjoner (dersom du bruker Windows XP, klikker du på Legg til/fjern programmer).
Se etter Junk Cleaner
Avinstaller dette og andre mistenkelige programmer.
Klikk OK for å lagre endringene.

For automatisk fjerning av Junk Cleaner anbefaler vi Reimage Reimage Cleaner , SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage Cleaner Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Reimage Cleaner, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Reimage Cleaner har en gratis, begrenset skanner. Reimage Reimage Cleaner tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage Cleaner, kan du prøve Combo Cleaner.

Om forfatteren

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskapelig virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-junk-cleaner.html

Veiledning for sletting på andre språk