Alvorlighetsgrad:  
  (9/100)

Fjerne Junk Cleaner (Veiledning for fjerning) - oppdateringer Sep 2017

av Gabriel E. Hall - - | Type: System verktøy

Hva er Junk Cleaner?

Junk Cleaner

Junk Cleaner er et legitimt program som allerede er blitt installert av hundrevis av internettbrukere. Flesteparten av disse har imidlertid fjernet det igjen mindre enn to uker etter installasjon. Hvorfor? Svaret er veldig enkelt. Dette er nemlig et irriterende program som ikke gjør noe før du betaler penger for lisensen. Programmet hevder å være i stand til å forbedre PC-ytelsen ved å oppdage og fjerne junk-filer.

Så snart det er installert, starter det skanneren, initierer et fullstendig systemskann og leverer resultatene i form av en liste med oppdagede junk-filer. Programmet fungerer imidlertid på en villedende måte med hensikt om å svindle lettlurte folk for penger. For å fjerne junk-filene må blir du nemlig bedt om å betale et betydelig pengebeløp for en premium-versjon av Junk Cleaner.

Vi anbefaler på det sterkeste å IKKE kjøpe det siden dette optimeringsverktøyet er i stand til å oppdage kun en liten andel av dårlige register- og junk-filer, og fordi fjerning av disse IKKE forbedrer PC-ens ytelse. Du bør forresten tenke deg om to ganger før du gir penger til mistenkelige tredjeparter ettersom du utilsiktet kan komme til å avsløre kredittkortopplysningene dine til nettkriminelle.

I tilfelle Junk Cleaner omdirigeringer allerede har begynt å forstyrre nettaktivitetene dine, bør du sørge for å fjerne dette potensielt uønskede programmet (PUP) fra datamaskinen din snarest. Den mest pålitelige måten å gjøre dette på er å kjøre et fullstendig systemskann med en vel ansett anti-spionvare som for eksempel Reimage Reimage Cleaner Intego.

Junk Cleaner

Hvordan kan Junk Cleaner kapre datamaskinen min?

Det er selvfølgelig ikke uten grunn at Junk Cleaner er kategorisert som et potensielt uønsket program (PUP). Det er oppdaget at det spres buntet med software-programmer i form av et nettlesertillegg eller et tilleggsprogram. Heldigvis er det mulig å dele opp software-pakker og ende opp kun med freeware-programmet du ønsker å installere.

For å sjekke hvilke freeware-programmer som kommer med vedlegg må du følge nøye med under hele installasjonsprosessen. Først og fremst er det nødvendig å velge avansert eller tilpasset installasjon og se etter avkryssingsboksene som promoterer 'valgfrie nedlastinger'.

Freeware-programmet du vil installere inneholder ikke nødvendigvis potensielt uønskede programmer, men det er imidlertid en mulighet for at programvaren du installerer er buntet. Derfor bør du sjekke alle freeware-programmer og velge bort Junk Cleaner, ViewPassword, FlashFree, Slick Savings og andre mistenkelige programmer.

Noen av Junk Cleaner-brukere hevder at det dessuten kan levere irriterende popup-meldinger merket som 'Junk Cleaner', som 'vises midt på skjermen og kan hverken flyttes, slettes eller avinstalleres. Det dukker ikke opp på programvarelisten. Det virker å være tilknyttet en advarsel som vises som et eksternt malware-angrep. Advarselen kommer dessuten med et telefonnummer som tilhører en tredjepart som kalles pandaje.'

Heldigvis har vi ikke mottatt mange rapporter om dette og kan ikke bekrefte at slike aktiviteter er forårsaket av Junk Cleaner-viruset. Vi vil imidlertid advare deg om at det er mulig.

Hvordan fjerne Junk Cleaner-virus?

Junk Cleaner kan ikke skade datamaskinens operativsystem. Det kan imidlertid lure deg til å bruke penger på et unyttig program som ikke kan forbedre PC-ytelsen. Dersom du allerede har installert det på datamaskinen din kan du fjerne det ved hjelp av denne veiledningen:

Klikk Start → Kontrollpanel → Programmer og funksjoner (dersom du bruker Windows XP, klikker du på Legg til/fjern programmer).
Se etter Junk Cleaner
Avinstaller dette og andre mistenkelige programmer.
Klikk OK for å lagre endringene.

For automatisk fjerning av Junk Cleaner anbefaler vi Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Databrukere kan oppleve tap av dokumenter og andre problemer på grunn av nettinfeksjoner. Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser.

Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet. Sørg for å gjøre det til en vane å ta daglige eller ukentlige sikkerhetskopier.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskapelig virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-junk-cleaner.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om Junk Cleaner