Alvorlighetsgrad:  
  (55/100)

Fjerne JSMiner-C (Instruksjoner for fjerning) - oppdateringer 2020

av Julie Splinters - - | Type: Malware

JS:Miner-c er en ny kryptoutvinner av Monero som lurer rundt på nettet

Bilde av JSMiner-C

JS:Miner-c er et begrep som brukes av antivirusprogrammer for å identifisere en skadelig, trojansk hest. Målet til dette ondsinnede programmet er å omdirigere databrukere til nettsider med tvilsomme kryptoutvinnerskript og generere ulovlig fortjeneste for utviklerne. Ekspertene kategoriserer denne infeksjonen på lik linje med Minergate virus, ettersom begge både kan skade datasystemet men også infiltrere det med andre nettrusler.  

Navn JS:Miner-C
Også kjent som JSMiner-C; JS:Miner-C [Trj]; JS/Miner.C
Type Trojansk hest
Hovedaktiviteter Utvinning av Monero og lignende kryptovalutaer
Symptomer Redusert systemhastighet, krasj
Distribusjon Spres forkledd som en legitim programvare på P2P-sider eller buntet med tredjepartsprogrammer
Fjerning Du kan bli kvitt JS:Miner-c og lignende kryptoutvinnere med ReimageIntego

Hvis du lurer på hva JS:Miner-c er, kan vi fortelle deg at det er navnet på en infeksjon som brukes av antivirus-systemer for å advare brukere. For øyeblikket kan du motta et varsel med dette navnet fra Avast. Begrepet henviser til en kryptoutvinner som er designet for å omdirigere brukere til infiserte nettsider som misbruker et legitimt skript fra Coinhive — Monero JavaScript miner. Ifølge bruksvilkårene til Coinhive, må utviklerne av nettsiden advare brukerne om utvinningen. Det er imidlertid naturligvis slik at hackerne ikke gjør dette.

Vær oppmerksom på at JS:Miner-c aldri omdirigerer deg til pålitelige nettsider. I tillegg til å utnytte datamaskinens prosessor til å utvinne kryptovaluta, kan det infisere systemet ditt med følgende potensielt uønskede programmer (PUP-er):

  • Nettleserkaprere;
  • Adware-programmer;
  • Trojanske hester.

Så snart du havner på den falske nettsiden benyttes omfattende mengder prosessorkraft mens den er åpen. En midlertidig måte for å hindre nettsiden fra å misbruke datamaskinens ressurser er å lukke den umiddelbart. Dette fjerner imidlertid ikke JS:Miner-c fra systemet ditt, som er hovedårsaken til at du blir omdirigert til slike nettsider.

Bilde av JS:Miner-c-viruset

Hvis du ikke fjerner JS:Miner-c Avast, kan du oppleve utallige datarelaterte problemer. Høy bruk av CPU tvinger datamaskinen til å jobbe ved høye temperaturer i lengre tidsperioder. Etter litt tid vil du oppdage en betydelig reduksjon i PC-ens ytelse.

Du bør også være oppmerksom på at utvinning av kryptovaluta normalt krever 100 % av CPU, og at det dermed ikke finnes noen ressurser for å utføre andre viktige systemprosesser. Programmene dine vil derfor krasje, eller det tar lang tid å laste dem inn. I tillegg kan du oppleve følgende problemer:

  • Programfrys;
  • Redusert hastighet;
  • Tregt system. 

På grunn av dette anbefaler vi på det sterkeste at du fjerner JS:Miner-c fra både Mac og Windows-maskiner. Du kan benytte et profesjonelt sikkerhetsprogram, som ReimageIntego eller Malwarebytes. De som ikke ønsker å laste ned ekstra programmer kan benytte retningslinjene for manuell eliminering nedenfor.

Illustrasjon av JS:Miner-cJS:Miner-c begynner å utnytte offerets dataprosessor for å utvinne digital valuta.

I tillegg ønsker vi å advare om at fjerning av JS:Miner-c krever at du kvitter deg med alle ondsinnede komponenter. Siden dette malware-programmet har adware-funksjoner, er det helt nødvendig å slette alle mistenkelige oppføringer fra nettleserne dine. Instruksjoner om hvordan dette gjøres gis ved slutten av denne artikkelen.

Malware kommer primært inn i PC-en din via programvarepakker

Akkurat som ulike potensielt uønskede programmer (PUP-er), spres Monero miner ved hjelp av bundling. Denne distribusjonsmetoden baseres på at brukere skynder seg gjennom installasjonsprosessen av gratisprogrammer. Kriminelle pakker tredjepartsprogrammer og kryptoutvinnere sammen og tilbyr dem som én pakke.

Heldigvis finnes det en måte for å beskytte systemet fra infiltrering av ulike potensielt uønskede programmer, inkludert kryptoutvinnere. Du Du kan oppdage ekstraprogrammer i installasjonsprosessen hvis du velger avansert eller tilpasset modus. Ved å velge disse alternativene, hoppes det ikke over noen steg i prosessen og malware-programmer vises som forhåndsvalgte avkryssinger.

Det er helt nødvendig å fjerne slike avkryssinger hvis du ønsker å avslå installasjon av ekstraprogrammer. Monero Miner kan imidlertid også bli distribuert via malware-infiserte annonser som ser helt ekte ut. I tillegg til å overvåke installasjonsprosessen må du altså være veldig oppmerksom når du surfer på nettet.

Vi foreslår at du holder deg unna alle typer annonser på nettet. Merk at utviklere har som mål å få dem til å se ekte ut, og lure brukere til å klikke på dem. Som regel er det slik at du enten lar deg lure av svindlere som tilbyr falske produkter, eller malware-trusselen infiltreres manuelt.

Du kan avinstallere JS:Miner-c med et antivirus-program

Hvis du lurer på hvorvidt det er nødvendig å fjerne JS:Miner-c, kan vi fortelle deg at dette er den eneste måten for å beskytte datamaskinen. Merk at dette malware-programmet ikke bare reduserer ytelsen, men det kan også infiltrere systemet med andre potensielt skadelige infeksjoner. Derfor bør du bli kvitt det snarest mulig. 

For å gjøre det anbefaler vi på det sterkeste at du benytter et av antivirus-verktøyene som nevnes nedenfor. De er utviklet for å hjelpe deg med å eliminere ulike potensielt uønskede programmer med få klikk. Dette er derfor den enkleste måten for å bli kvitt JS:Miner-c-viruset. Du er imidlertid velkommen til å bruke et hvilket som helst antimalware-program.

Hvis du er en erfaren databruker, kan du fjerne JS:Miner-c ved hjelp av retningslinjene for manuell eliminering nedenfor. gjengen hos LosVirus.es sier imidlertid at du bør være oppmerksom på at det krever både tid og tålmodighet for å eliminere Monero Miner. 

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Julie Splinters
Julie Splinters - Spesialist på fjerning av malware

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Julie Splinters
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-jsminer-c.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om JSMiner-C