Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

Fjern .java-virus (Veiledning for fjerning) - oppdatert mar 2018

av Julie Splinters - - | Type: Ransomware

.java ransomware er en oppdatert versjon av Dharma crypto-virus

.java fil utvidelse ransomware bilde

Java ransomware er det nyeste medlemmet av Dharma/Crysis malware familien. Dette skadelige programmet bruker AES kryptografi til å låse målfiler og legger til .java fil utvidelse til hver av de. Siste versjonen av denne malware har også startet å inkluderer ofrets ID-nummer, kontakt e-postadresse, og det samme java suffiks. Den mest populære blant dem er Decrypthelp@qq.com.java.

Andre utvidelser brukt av ransomware til å låse ofrenes filer:

 • .[crazy.hamster@aol.com].java,
 • .id-[random numbers].java,
 • .[workup@india.com].java,
 • .id-8.[sabantui@tutanota.com].java.

Filer kryptert av Jaca ransomware er vanligvis de mest nyttige f.eks, forretningsdokumenter, vitenskapelige data, bilder, videoer osv. Så det er ingen overraskelse hvorfor hackere lykkes i å få penger fra ofrene.

Etter datakryptereingen legge java viruset igjen et løsepengekrav i FILES ENCRYPTED.TXT filen. Men i andre forskjellige versjoner av malwaret kan dokumentet hete noe annet. De oppgitte instruksjonene forblir de samme:

All your files have been encrypted!
All your files have been encrypted due to a security problem with your PC. If you want to restore them, write us to the e-mail sabantui@tutanota.com
Write this ID in the title of your message B8F053EC
In case of no answer in 24 hours write us to theese e-mails:udacha@cock.li
You have to pay for decryption in Bitcoins. The price depends on how fast you write to us. After payment we will send you the decryption tool that will decrypt all your files.

Som du kan se fra abstrakt, blir ofrene bedte om å kontakte de kriminelle via e-post adresser. Java ransomware viruset er kjent for å bruke noen forskjellige adresser:

 • sabantui@tutanota.com,
 • udacha@cock.li,
 • ecrypthelp@qq.com.

Utviklerene av .java viruset ser ut til å være sjenerøse og lover gratri dekryptering for 5 filer som en garanti for at de faktisk har et verktøy for gjenoppretting av data:

Free decryption as guarantee
Before paying you can send us up to 5 files for free decryption. The total size of files must be less than 10Mb (non archived), and files should not contain valuable information. (databases,backups, large excel sheets, etc.)

Sikkerhetseksperter anbefaler imidlertid ikke å godta dette tilbudet eller ha kontakt med de kriminelle. Det er ingen garanti for at du vil motta et nødvendig dekrypteringsverktøy etter du har overført den korrekte prisen med bitcoins.

Av denne grunnen foreslår vi at du fjerner .java filtypeviruset og prøver å enten gjenopprette filer fra sikkerhetskopier eller bruke alternative gjenopprettingsverktøy som for eksempel offisiell Rakhni dekyrpter(brukes til å dekryptere Dharma ransomware filer.) På denne måten vil du kunne unngå økonomiske tap og beskytte datamaskinen mot ytterligere skadelig programsvareinfiltering.

Start ransomware .java fjerning ved å laste ned en anerkjent sikkerhetsprogramvare som Reimage. De detaljerte instruksjonene er gitt i slutten av denne artikkelen for å sikre at du utfører ransomware eliminierng trygt og uten komplikasjoner. Til tross for det, ber vi deg om å følge retningslinjene nøye.

.java fil utvidelse ransomware tegning
.java fil utvidelse ransomware kan være koblet til Dharma virus

E-poster fra Tim Brooks har blitt brukt til å spre ransomware viruset.

Forskere fra ZonderVirus.nl har oppdaget at filkrypteringsviruset er distrubed via malspam kampanjer. De skadelige vedleggene som inneholder en kjørbar ransomware sendes som falske fakturaer fra salgsavdelinger. Meldingen til e-posten heter Tim Brooks. Men det er bare et forsøk på å få eposten til å se ekte ut.

Derfor var mange overbevist om at eposten kom fra et legitimt firma og åpnet det infiserte vedlegget. Som et resultat infiltrerte ransomware systemet og begynte sin bonusaktivitet. Legg merke til at skurkene kan forkaste malware under kvitteringer, bankkontoer eller andre viktige dokumenter.

På samme måte bør du alltid være veldig forsiktig når du åpner e-poster. Om du mottar en kvittering for et bestemt kjøp som du ikke husker å ha utført, ikke åpne denne kvitteringen. Selv et uhldig klikk kan begynne en installasjon av ulike infeksjoner med høy risiko og føre til enorme økonomiske tap.

I tillegg kan cyberkriminelle kapre sosiale medier kontoer og sende ut smittede lenker til mennesker på vennelisten. Dermed om du mottar en tvilsom tekst fra din kollega/venn må du kontakte han/hene personlig for å forsikre deg om at kontoen din er trygg.

Fjern .java ransomware viruset med anerkjent programvare

Om filene dine er merket med [decrypthelp@qq.com].java eller .java utvidelse, ransomware har allerede infisert datamaskinene din. For å sikre sikkerhet til dine filer anbefaler vi på det sterkeste at du fjerner Java ransomware viruset først. Elimineringen vil ta vare på alle ondsinnede komponenter som ble installert på datamaskinen din ved denne skadelige programvaren.

Etter en full virus fjerning er du velkommen til å fortsette en full data gjennoppretning prosedyre. Husk at det er viktig å unngå falsk .java ransomware dekryptere som kan bli tilbudt til deg på internett. Dessuten vi tilbyr deg IKKE dette og ikke kontakt de kriminelle for deres hjelp da deres eneste mål er å svindle penger fra lykkelige uvitende mennesker.

For fjerning av Dharma Java ransomware anbefaler vi å bruke disse programmene: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes. Vi kan forsiktre deg om at disse sikkerhetsverktøyene er utviklet av IT fagfolk for å hjelpe ofre for ransomware angrep å bli kvitt skadelige filer o forbedre systemets sikkerhet. Ikke glem å skjekk dekrypteringstrinnene som er vedlagt på slutten av denne artikkelen. 

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
.java fil utvidelse ransomware skjermbilde
.java fil utvidelse ransomware skjermbilde.java fil utvidelse ransomware skjermbilde.java fil utvidelse ransomware skjermbilde.java fil utvidelse ransomware skjermbilde.java fil utvidelse ransomware skjermbilde

Manuell .java fjerningsguide for virus:

Fjern .java ved hjelp av Safe Mode with Networking

For å fjerne .java filtypevirus med sikker modus med nettverk, følg instruksjonene nedenfor:

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne .java

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av .java.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern .java ved hjelp av System Restore

Om den første metoden ikke var nyttig, prøv å start datamaskinen på nytt i sikker modus med ledetekstfunskjonen for å fjerne [decrypthelp@qq.com].java virus fra din datamaskin.

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av .java. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage og sørge for at fjerning av .java er fullført.

Bonus: Gjenopprett dataene dine

Veiledningen som presenteres ovenfor er ment å hjelpe deg med å fjerne .java fra datamaskinen din. For å gjenopprette de krypterte filene anbefaler vi at du bruker en detaljert veiledning laget av sikkerhetsekspertene hos viruset.no.

Hvis filene dine krypteres av .java kan du bruke flere ulike metoder for å gjenopprette dem:

Data gjenopprettings verktøy

Om du ikke kan få tilgang til filene dine med .java utvidelsen, kan du prøve å gjenopprette dem ved hjelp av dette verktøyet

 • Last ned Data Recovery Pro;
 • Følg stegene i installasjonsveiledningen til Data Recovery og installer programmet på datamaskinen din;
 • Kjør programmet og skann datamaskinen din etter filer kryptert av .java ransomware;
 • Gjenopprett dem.

Windows Previous Versions Feature might help

Note that if you have previously enabled System Restore function on you computer, this feature might help you to retrieve the most important files.

 • Finn en kryptert fil du vil gjenopprette og høyreklikk på den;
 • Velg “Properties” og gå til fanen “Previous versions”;
 • Her sjekker du alle tilgjengelige kopier av filen i “Folder versions”. Velg versjonen du ønsker å gjenopprette og klikk på “Restore”.

Du kan prøve ShadowExplorer

Kontroller først at ransomwaret ikke har slettet Shadow Volume kopiene fra systemet. Hvis det ikke har gjort dette følg instruksjonene nedenfor.

 • Last ned Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Følg installasjonsveiledningen til Shadow Explorer og installer programmet på datamaskinen din;
 • Kjør programmet og gå til nedtrekksmenyen i øvre venstre hjørne for å velge disken som inneholder de krypterte filene. Sjekk hvilke mapper det er;
 • Høyreklikk på mappen du ønsker å gjenopprette og velg “Export”. Du kan også velge hvor du ønsker å lagre filene.

Bruk Dharma dekrypter fra Kaspersky Lab

Siden .java ransomware kan være uløselig knyttet til Dharma viruset bør du definitivt prøve å gjenopprette dataene dine ved hjelp av en offisiell dekrypter som du finner her.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot .java og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om forfatteren

Julie Splinters
Julie Splinters - Spesialist på fjerning av malware

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Julie Splinters
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-java-file-extension-ransomware.html

Veiledning for sletting på andre språk