Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

Fjern Jager-virus (Forbedrede instruksjoner) - oppdateringer Aug 2016

av Julie Splinters - - | Type: Ransomware

Analyse av Jager-virus

Det er tydelig at hackerne ikke har tatt ferie ettersom de har kommet opp med et nytt fil-krypterende malware – Jager-viruset, også kjent som JagerDecryptor. Dette ransomware-programmet virker å være en kompleks og velprogrammert malware. Det benytter både AES- og RSA-algoritmer til å kryptere personlig informasjon. Det har ikke spredt seg særlig ennå, men er forventet å gjøre det i løpet av de neste få ukene. Derfor er det vesentlig at det stoppes før det spres videre. Hvis dette malware-programmet allerede har kommet seg inn i enheten din og du er i ferd med å få panikk, bør du ta deg sammen. I denne artikkelen forteller vi deg hvordan du fjerner Jager på en effektiv måte. Du kan starte med å installere Reimage Reimage Cleaner Intego som hjelper deg med å utføre elimineringen på en skikkelig måte.

Noen virus, som NoobCrypt, ble raskt dekryptert av viruseksperter, men denne trusselen bør ikke undervurderes. Heldigvis har malware-ekspert Jakub Knoustek skaffet en prøve så det er større muligheter for at spesialistene klarer å finne et dekrypteringsverktøy. Jager ransomware er i stand til å låse filene dine ved hjelp av et AES-256 chiffer. For å kryptere alle filene slik at brukerne ikke er i stand til å dekryptere dem benytter ransomware-programmet også en RSA-nøkkel. Den eneste måten for å gjenopprette filene er dermed å skaffe den private nøkkelen som er matematisk tilknyttet den offentlige nøkkelen. ES IV-utvidelen legges til alle krypterte filer, og tittelen til filene kan dessuten inkludere “!ENC”.

Jager ransomware payment page

Selv om filene dine er veldig viktige bør du ikke vurdere å betale pengene. De nettkriminelle er ikke påkrevd å returnere dataene dine til deg selv etter å ha mottatt løsesummen. Hackerne liker å angi en tidsfrist for mottak av løsesummen. De skynder på offeret for å betale slik at de kan motta de blokkerte filene. I tillegg hevder de at de lar deg dekryptere én fil på inntil 200 KB for å bevise at dekrypteringsprogrammet fungerer som det skal. Hvis offeret ikke betaler løsesummen innen 72 timer vil dataene gå tapt. Hver dag vil dessuten den påkrevde pengesummen øke med 25 %. IT-eksperter har dessverre ikke klart å utvikle et dekrypteringsverktøy enda, ettersom hackerne ser ut til å ha kansellert en av serverne der prøven av dette viruset ble anskaffet. Derfor bør du konsentrere deg om å fjerne Jager i stedet.

Når har dette ransomware-programmet infisert datamaskinen min?

Det er sannsynlig at dette viruset spres via usikre domener og P2P-domener. Søppelpost, som er den foretrukne distribusjonsmetoden for de fleste hackere, bør heller ikke utelates som et alternativ. Nettkriminelle har mestret denne strategien ganske bra. Brukere lar seg ofte lure av dette og åpner falske e-poster fra transportbyråer eller skattekontorer. Ikke åpne e-poster med vedlegg som hevder å være en faktura eller leveringsdokumenter for en pakke. Hvis du venter på en pakke bør du heller kontakte avsenderen direkte. Ved å være forsiktig kan du unngå ikke bare Jager men også andre filkrypterende virus.

Fjerning av Jager

Vi anbefaler at du velger automatisk fjerning med en gang. Med tanke på den omfattende strukturen til dette ransomware-programmet kan det være umulig å slette det manuelt. Derfor bør du installere et antispyware-program, som Reimage Reimage Cleaner Intego eller Malwarebytes. Programvaren vil håndtere ransomware-trusselen i løpet av kort tid og fjerner Jager på permanent basis. Dette programmet er dessuten et verdifult verktøy som kan blokkerer alle typer malware, som trojanere. I fremtiden kan Jager-viruset spres ved hjelp av slike ondsinnede filer, så det er helt nødvendig å beskytte seg skikkelig.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Jager fjerningsguide for virus:

Fjern Jager ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne Jager

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage Reimage Cleaner Intego eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av Jager.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern Jager ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av Jager. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage Reimage Cleaner Intego og sørge for at fjerning av Jager er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot Jager og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Databrukere kan oppleve tap av dokumenter og andre problemer på grunn av nettinfeksjoner. Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser.

Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet. Sørg for å gjøre det til en vane å ta daglige eller ukentlige sikkerhetskopier.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Julie Splinters
Julie Splinters - Spesialist på fjerning av malware

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Julie Splinters
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-jager-ransomware-virus.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om Jager ransomware virus