Hva er iviRegMgr.exe? Bør jeg fjerne det?

iviRegMgr.exe

iviregmgr.exe (også kjent som RegMgr Module) er en kjørbar fil av IviRegMgr Module. Det kan også bli funnet etter installasjon av Inter Registrering Manager for WinDVD og Inter produkter. Det kan bli funnet i en undermappe av “C:\Programfiler\Fellesfiler”. Iviregmgr.exe er et digitalt signert fil, så det anses som trygt. Men det er ikke en kjerne Windows fil, slik at du kan avslutte det hvis du vil. For å fjerne iviregmgr.exe fra datamaskinen, bør du avinstallere IviRegMgr Module.

FARE!

Enhver malware kan navngis noe, så iviregmgr.exe kan også brukes av hackere til å skjule sine egne virus! Hvis du lagt merke til at denne kjørbar forbruker massevis av systemets ressurser, bør du sjekke sin troverdighet med en pålitelig program. I dette tilfellet anbefaler vi at du bruker RegCure Pro.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-iviregmgr-exe.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om iviRegMgr.exe

Filer
Programvare
Sammenlign