Hva er iviRegMgr.exe? Bør jeg fjerne det?

iviRegMgr.exe

iviregmgr.exe (også kjent som RegMgr Module) er en kjørbar fil av IviRegMgr Module. Det kan også bli funnet etter installasjon av Inter Registrering Manager for WinDVD og Inter produkter. Det kan bli funnet i en undermappe av «C:\Programfiler\Fellesfiler». Iviregmgr.exe er et digitalt signert fil, så det anses som trygt. Men det er ikke en kjerne Windows fil, slik at du kan avslutte det hvis du vil. For å fjerne iviregmgr.exe fra datamaskinen, bør du avinstallere IviRegMgr Module.

FARE!

Enhver malware kan navngis noe, så iviregmgr.exe kan også brukes av hackere til å skjule sine egne virus! Hvis du lagt merke til at denne kjørbar forbruker massevis av systemets ressurser, bør du sjekke sin troverdighet med en pålitelig program. I dette tilfellet anbefaler vi at du bruker RegCure Pro.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-iviregmgr-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign