Hva er iviRegMgr.exe? Bør jeg fjerne det?

iviRegMgr.exe

iviregmgr.exe (også kjent som RegMgr Module) er en kjørbar fil av IviRegMgr Module. Det kan også bli funnet etter installasjon av Inter Registrering Manager for WinDVD og Inter produkter. Det kan bli funnet i en undermappe av «C:\Programfiler\Fellesfiler». Iviregmgr.exe er et digitalt signert fil, så det anses som trygt. Men det er ikke en kjerne Windows fil, slik at du kan avslutte det hvis du vil. For å fjerne iviregmgr.exe fra datamaskinen, bør du avinstallere IviRegMgr Module.

FARE!

Enhver malware kan navngis noe, så iviregmgr.exe kan også brukes av hackere til å skjule sine egne virus! Hvis du lagt merke til at denne kjørbar forbruker massevis av systemets ressurser, bør du sjekke sin troverdighet med en pålitelig program. I dette tilfellet anbefaler vi at du bruker RegCure Pro.

Konklusjon - filstatus
trenger diagnose
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-iviregmgr-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign