Hva er iqmanager.exe? Bør jeg fjerne det?

iqmanager.exe

iqmanager.exe er en kjørbar fil, som varsler om infiltrasjon av ondsinnet program som kalles IQ Manager eller IQ leder antipiracy foundation skanner. IQ Manager er en farlig ransomware, som “skanner” de berørte PC system for opphavsrettsbeskyttet materiale og deretter ber om å betale en bot for å holde ulovlige programmer, for eksempel Torrent-filer, på datamaskinen. Selvfølgelig bør du aldri tror disse annonsene fordi de brukes for det eneste – til å stjele penger og personlige folks informasjon.

Hvis iqmanager.exe infiltrerer systemet, blir det ansvarlig for å lansere denne ransomware eller noen av dens komponenter. I tillegg kan det også anvendes for å blokkere systemet, stjele personlig informasjon fra datamaskinen og nedlasting andre trusler på den.

Hvis du fant iqmanager.exe fil i oppgavebehandling, vi anbefaler å fjerne det fra systemet fordi det er en virkelig farlig fil, som kan brukes til forskjellige farlige aktiviteter. For å sjekke denne filen og fjerne den, laste ned RegCure Pro.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-iqmanager-exe.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om iqmanager.exe

Filer
Programvare
Sammenlign