Alvorlighetsgrad:  
  (42/100)

Interpol virus. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Ugnius Kiguolis - - | Type: Malware
12

Interpol virus er den siste trusselen fra Ukash viruses som låser datamaskiner ned for oppfunnet lov brudd og be offeret til å betale boten via Ukash eller Paysafecard forhåndsbetaling systemer. Dette Ukash viruset fungerer under navnet Interpol Institutt for datakriminalitet og det meste angriper europeiske og nordamerikanske land. Vær oppmerksom på at sin varsling, som vanligvis rapporterer at ‘Din IP er blokkert på grunn av minst ett av de grunnene som er angitt under’, er helt falske, og du må ikke betale boten, men fjerne Interpol virus for å få datamaskinen fast. Riktignok fjerning av denne ransomware er spesielt komplisert på grunn av maskinens låse ned. Men hvis du har litt kunnskap om systemets arkitektur, eller du kjenner noen som har noen, kan du enkelt bli kvitt Interpol virus.

HVORDAN KAN jeg blir smittet med Interpol VIRUS?

Akkurat som andre Ukash virus, er Interpol-viruset spres gjennom spam e-poster fylt med infiserte vedlegg. Selvfølgelig kan du også bli smittet gjennom falske oppdateringer, freeware og andre filer som har trojanske virus plantet inne. Så snart det blir inne i systemet, den låser systemet ned, slik at du ikke kan gjøre noe med det. Det må sies at sin varsling, som vises i tillegg, ser virkelig uprofesjonelt fordi den inneholder grammatiske feil. Men det er en stor sjanse for at det vil lure databrukere etter at dem sjokkert over å finne at deres datamaskin har blitt suspendert av en slik håndhevelse byrå som Interpol Institutt for datakriminalitet.

Husk at Interpol Institutt for datakriminalitet eller annen offisiell institusjon ikke samler sine bøter på denne måten – de trenger ikke låse datamaskinene ned og deretter be om å foreta en betaling via Ukash. Hvis du har blitt deaktivert av en slik varsling, følger tipsene nedenfor og fjerne Interpol virus:

Hvordan kan jeg fjerne Interpol VIRUS?

Hvis du har også angrepet av Interpol viruset, følger du disse trinnene som vil hjelpe deg å eliminere denne trusselen fra datamaskinen:

  1. Start maskinen på nytt for å ‘sikkermodus med nettverk’ med en hjelp av F8 knappen;
  2. Lansere MSConfig og deaktivere alle oppstart oppføringer rundll32 snu på noen søknad fra Application Data;
  3. Start systemet igjen
  4. Skanne datamaskinen med Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus eller Malwarebytes Anti Malware for å fjerne infiserte filer fra systemet.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette Interpol virus godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for avinstallering av Interpol virus. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Viktig Manuell assistanse påkrevd betyr at en eller flere av fjernerne ikke klarer å fjerne parasitten uten en manuell håndtering, vennligst les videre for manuell fjernings instruksjoner

Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Interpol virus skjermbilde
Interpol virus skjermbilde

Interpol virus Manuell fjerning

Dreper prosesser
[random].exe

Om forfatteren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-interpol-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk