Alvorlighetsgrad:  
  (42/100)

Fjern Interpol-virus

av Ugnius Kiguolis - - | Type: Malware

Interpol virus er den siste trusselen fra Ukash viruses som låser datamaskiner ned for oppfunnet lov brudd og be offeret til å betale boten via Ukash eller Paysafecard forhåndsbetaling systemer. Dette Ukash viruset fungerer under navnet Interpol Institutt for datakriminalitet og det meste angriper europeiske og nordamerikanske land. Vær oppmerksom på at sin varsling, som vanligvis rapporterer at ‘Din IP er blokkert på grunn av minst ett av de grunnene som er angitt under’, er helt falske, og du må ikke betale boten, men fjerne Interpol virus for å få datamaskinen fast. Riktignok fjerning av denne ransomware er spesielt komplisert på grunn av maskinens låse ned. Men hvis du har litt kunnskap om systemets arkitektur, eller du kjenner noen som har noen, kan du enkelt bli kvitt Interpol virus.

HVORDAN KAN jeg blir smittet med Interpol VIRUS?

Spørsmål om Interpol virus

Akkurat som andre Ukash virus, er Interpol-viruset spres gjennom spam e-poster fylt med infiserte vedlegg. Selvfølgelig kan du også bli smittet gjennom falske oppdateringer, freeware og andre filer som har trojanske virus plantet inne. Så snart det blir inne i systemet, den låser systemet ned, slik at du ikke kan gjøre noe med det. Det må sies at sin varsling, som vises i tillegg, ser virkelig uprofesjonelt fordi den inneholder grammatiske feil. Men det er en stor sjanse for at det vil lure databrukere etter at dem sjokkert over å finne at deres datamaskin har blitt suspendert av en slik håndhevelse byrå som Interpol Institutt for datakriminalitet.

Husk at Interpol Institutt for datakriminalitet eller annen offisiell institusjon ikke samler sine bøter på denne måten – de trenger ikke låse datamaskinene ned og deretter be om å foreta en betaling via Ukash. Hvis du har blitt deaktivert av en slik varsling, følger tipsene nedenfor og fjerne Interpol virus:

Hvordan kan jeg fjerne Interpol VIRUS?

Hvis du har også angrepet av Interpol viruset, følger du disse trinnene som vil hjelpe deg å eliminere denne trusselen fra datamaskinen:

  1. Start maskinen på nytt for å ‘sikkermodus med nettverk’ med en hjelp av F8 knappen;
  2. Lansere MSConfig og deaktivere alle oppstart oppføringer rundll32 snu på noen søknad fra Application Data;
  3. Start systemet igjen
  4. Skanne datamaskinen med Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes for å fjerne infiserte filer fra systemet.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Interpol virus skjermbilde
Interpol virus skjermbilde

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Databrukere kan oppleve tap av dokumenter og andre problemer på grunn av nettinfeksjoner. Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser.

Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet. Sørg for å gjøre det til en vane å ta daglige eller ukentlige sikkerhetskopier.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-interpol-virus.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om Interpol virus