Alvorlighetsgrad:  
  (95/100)

Internet Security 2014. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

| Type: Stjele programmer

Internet Security 2014 ser ut til å være en annen anti-spionvare bløff, som stammer fra samme gruppe ondsinnete programmer som Internet Security, Internet Security 2012, Internet Security 2013 og mange andre lignende trusler. Vi må tilstå at vi enda ikke har dens eksemplar. Men vi valgte å følge noen anerkjente sikkerhets eksperter (Loaris, ESGI Support Center,..) og inkludere dette programmet til våres database for å advare våre lesere om denne trusselen. Den ser ut som tidligere varianter av virus som hører til den samme gruppen, og hoved forskjellen som skiller dem er navnene. Vær oppmerksom på at så fort slike bløffer entrer systemet, pleier de å vise falske varsler og system skannere som rapporterer om forskjellige typer sikkerhets problemer. I tillegg tilbyr de å kjøpe den lisensierte versjonen og fjerne disse virusene. Vennligst IKKE betal for Internet Security 2013 hvis den infiserer din datamaskin. Så lenge den er en ny parasitt, anbefaler vi å bruke automatiserte sikkerhets programmer for å eliminere dens filer.

HVORDAN KAN JEG BLI INFISERT MED INTERNET SECURITY 2014?

Internet Security 2014 er ventet og være avhengig av de samme distribusjons metodene som Internet Security 2013 og andre bløffer. Den kan avhenge av en trojanske hest som utnytter sikkerhets sårbarheter til å komme seg inn i systemet uoppdaget. Så fort den gjør det, laster den ned Internet Security 2014 sine filer og setter den til å starte så fort du restarter din infiserte maskin. Dersom du er en uvitende PC bruker, kan du falle for dens falske varsler og system skannere som typisk dukker opp under hver søke økt. Tidligere Internet Security versjoner har rapportert følgende:

System hacked!
Unknown program is scanning your system registry right now! Identity theft detected!

System danger!
Your system security is in danger. Privacy threats detected. Spyware, keyloggers or Trojans may be working in the background right now. Perform an in-depth scan and removal now, click here.

Så fort du oppdager Internet Security 2014 på din datamaskin, bør du fjerne dette programmet fra systemet. For det kan du enkelt stole på guiden gitt under:

HVORDAN FJERNE INTERNET SECURITY 2014?

Dersom du har blitt infisert med Internet Security 2014, bør du umiddelbart skanne din PC med oppdatert anti-spionvare. Vi anbefaler å bruke Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage eller annen anerkjent sikkerhetsprogramvare. Hvis du ikke kan kjøre noen av dem, følg disse stegene:

  1. Restart din datamaskin til Sikkermodus med Nettverkstilkobling. Bare restart din PC, og så fort den starter å boote opp, press F8 gjentatte ganger.
  2. Logg inn som den samme brukeren du var i normal Windows modus.
  3. Klikk nå på IE eller en annen nettleser og høyreklikk og velg «Kjør som» eller «Kjør som administrator», skriv inn ditt administrator passord (om nødvendig).
  4. Kopier eller skriv inn denne lenken i ditt adressefelt: http://www.viruset.no/download/hunter.exe og last ned programmet til ditt skrivebord. Kjør det for å ta knekken på de ondsinnete prosessene til Internet Security 2014 og fjern dens filer.

I tillegg kan du bruke en av disse serie-nøklene og en FALSK e-post adresse til og få ditt virus til å tro at du har kjøpt lisensen.

Y68REW-T76FD1-U3VCF5A
Y86REW-T75FD5-U9VBF4A
Y76REW-T65FD5-U7VBF5A
Y86REW-T75FD5-9VB4A
SL55J-T54YHJ61-YHG88

Etter deaktivering av viruset, glem ikke å skann systemet med et anti-ondsinnet program og fjern Internet Security 2014 sine filer fra det.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-internet-security-2014.html

Veiledning for sletting på andre språk