Hva er Incredibar.dll? Bør jeg fjerne det?

Incredibar.dll er en Windows system fil, som hører til Incredibar toolbar programmet. Denne filen er en nettleser hjelper objekt (Browser Helper Object) og den kjører automatisk hver gang du starter din PC. Akkurat som andre BHO, er også icredibar.dll ignorert av brannmuren fordi den er villedende identifisert som en nettleser. Men du burde bli kvitt denne filen fordi den kan endre sin adferd og starte å overvåke brukerens surfing.

Teknisk sikkerhetsvurdering er FARLIG.

Typisk sett er incredibar.dll lokalisert i en undermappe av «C:\Programfiler\». Allikevel anbefaler vi ikke manuell fjerning av denne filen dersom du ikke har nok kunnskap om systemets arkitektur. Vi anbefaler sterkt å bruke automatiserte fjernings verktøy, slik som Reimage eller SpyHunter 5Combo Cleaner.

rating is DANGEROUS

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-incredibar-dll.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign