Hva er Incredibar.dll? Bør jeg fjerne det?

Incredibar.dll er en Windows system fil, som hører til Incredibar toolbar programmet. Denne filen er en nettleser hjelper objekt (Browser Helper Object) og den kjører automatisk hver gang du starter din PC. Akkurat som andre BHO, er også icredibar.dll ignorert av brannmuren fordi den er villedende identifisert som en nettleser. Men du burde bli kvitt denne filen fordi den kan endre sin adferd og starte å overvåke brukerens surfing.

Teknisk sikkerhetsvurdering er FARLIG.

Typisk sett er incredibar.dll lokalisert i en undermappe av «C:\Programfiler\». Allikevel anbefaler vi ikke manuell fjerning av denne filen dersom du ikke har nok kunnskap om systemets arkitektur. Vi anbefaler sterkt å bruke automatiserte fjernings verktøy, slik som Reimage eller Malwarebytes Malwarebytes.

rating is DANGEROUS

Konklusjon - filstatus
farlig fil
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-incredibar-dll.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign