Hva er igfxpers.exe? Bør jeg fjerne det?

igfxpers.exe

igfxpers.exe er en legitim non-system prosess, som går automatisk når datamaskinen starter. Denne filen er vanligvis installert som en del av Intel Graphics Media Accelerator Driver og er ansvarlig for flere konfigurasjonsmuligheter for Nvidia grafikkløsninger. igfxpers.exe bør kjøre på maskinen din hvis du har en bærbar PC, fordi det skifter skjermoppløsninger når du bruker en dockingstasjon eller ekstern skjerm. Men, bruker den mye systemressurser, så hvis du ikke finner igfxpers.exe viktig, kan du trygt avslutte den.

FARE!

Malware skapere bruker navnene på lovlige filer for å huke brukere og skjule sine virus. Hvis din igfxpers.exe ligger ikke i C:\Windows\System32-mappen, bør du sjekke datamaskinen din med anti-spyware og sørg for at det er trygt.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-igfxpers-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign