Alvorlighetsgrad:  
  (63/100)

ICQ virus. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Jake Doevan - - | Type: Malware

ICQ-viruset er et farlig program som sprer seg rundt via chatte-program som kalles ICQ. Denne trusselen har blitt infisere sitt mål datamaskiner med hjelp av villedende linken fører til en nettside som heter ‘jokebox’ eller ‘jokeworld’. Når du klikker på denne linken, blir datamaskinen infisert med den trojanske hesten, som hacks ICQ program og sender den samme villedende budskap til alle dine kontakter. Dessuten kan dette viruset også brukes til å blokkere legitim programvare og stjele sensitiv informasjon, for eksempel banktjenester data, passord og andre logg inn detaljer. Etter å ha testet det, må vi si at dette viruset er veldig lik Skype virus. Hvis du tror at du er infisert med ICQ virus, bør du kjøre en full system skanning med oppdatert anti-spyware uten noen forsinkelse

HVORDAN KAN jeg blir smittet med ICQ VIRUS?

ICQ-viruset sprer seg via ICQ globalt nettverk, som har et helt nettverk av samtaler og oppslagstavler. For å angripe systemet, har hackere skapt en kinkig ICQ-melding, som inviterer folk til å besøke trygt utseende nettsted. Når du klikker på en slik adresse, blir datamaskinen infisert med viruset, som begynner å spre det samme budskapet via ICQ-konto til alle dine venner og kontakter. Vi anbefaler deg å fjerne ICQ virus fra systemet fordi det kan være en årsak til identitetstyveri på datamaskinen. ICQ-viruset kan starte opptak tastetrykkene dine og stjele bankinformasjonen din og lignende, svært viktig informasjon.

Hvordan fjerne ICQ VIRUS?

Hvis du har blitt infisert med ICQ virus, bør du skanne PCen med oppdatert anti-spyware. Vi anbefaler å bruke Reimage, Malwarebytes Malwarebytes or Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security. Dessuten bør du også installere AVX Antivirus for ICQ å hindre slike virus i fremtiden.

Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette ICQ virus godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for avinstallering av ICQ virus. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Vi har testet effektiviteten til Malwarebytes ved sletting av ICQ virus-annonser (2014-04-11)
Alternativ programvare
Malwarebytes
Vi har testet effektiviteten til Malwarebytes ved sletting av ICQ virus-annonser (2014-04-11)
ICQ virus skjermbilde
ICQ virus skjermbilde

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-icq-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk