Alvorlighetsgrad:  
  (63/100)

Fjern ICQ-virus

av Jake Doevan - - | Type: Malware

ICQ-viruset er et farlig program som sprer seg rundt via chatte-program som kalles ICQ. Denne trusselen har blitt infisere sitt mål datamaskiner med hjelp av villedende linken fører til en nettside som heter ‘jokebox’ eller ‘jokeworld’. Når du klikker på denne linken, blir datamaskinen infisert med den trojanske hesten, som hacks ICQ program og sender den samme villedende budskap til alle dine kontakter. Dessuten kan dette viruset også brukes til å blokkere legitim programvare og stjele sensitiv informasjon, for eksempel banktjenester data, passord og andre logg inn detaljer. Etter å ha testet det, må vi si at dette viruset er veldig lik Skype virus. Hvis du tror at du er infisert med ICQ virus, bør du kjøre en full system skanning med oppdatert anti-spyware uten noen forsinkelse

HVORDAN KAN jeg blir smittet med ICQ VIRUS?

ICQ-viruset sprer seg via ICQ globalt nettverk, som har et helt nettverk av samtaler og oppslagstavler. For å angripe systemet, har hackere skapt en kinkig ICQ-melding, som inviterer folk til å besøke trygt utseende nettsted. Når du klikker på en slik adresse, blir datamaskinen infisert med viruset, som begynner å spre det samme budskapet via ICQ-konto til alle dine venner og kontakter. Vi anbefaler deg å fjerne ICQ virus fra systemet fordi det kan være en årsak til identitetstyveri på datamaskinen. ICQ-viruset kan starte opptak tastetrykkene dine og stjele bankinformasjonen din og lignende, svært viktig informasjon.

Hvordan fjerne ICQ VIRUS?

Hvis du har blitt infisert med ICQ virus, bør du skanne PCen med oppdatert anti-spyware. Vi anbefaler å bruke Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner or Malwarebytes. Dessuten bør du også installere AVX Antivirus for ICQ å hindre slike virus i fremtiden.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
ICQ virus skjermbilde
ICQ virus skjermbilde

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-icq-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk


Din mening om ICQ virus