Alvorlighetsgrad:  
  (100/100)

Fjern HydraCrypt-virus (Forbedret veiledning)

av Linas Kiguolis - - | Type: Stjele programmer

Sikkerhetseksperter annonserer at PC-brukere bør være oppmerksomme på ransomware-angrep ettersom disse virusene spres hver eneste dag. I 2015 så man en økning i ransomware, og det virker til at denne virustypen fortsetter å spres også i 2016.

HydraCrypt oversikt:

HydraCrypt er navnet til et skadelig datavirus som er i stand til å finne og kryptere offerets personlige filer. Så snart viruset kommer inn i offerets PC begynner det å søke etter videoer, bilder, tekst, musikk, filer og låser dem med en krypteringsalgoritme. Du kan oppdage at datamaskinen din er infisert av akkurat dette viruset ved filendelsene det legger til de krypterte filene. Det legger nemlig til .hydracrypt_ID_[8 symbol code] på slutten av filnavnet.

I tillegg er dette ondsinnede viruset i stand til å kryptere innstillingene i programmene dine, filer lagret i papirkurven og dessuten i mappen for systemgjenoppretting. Filene som påvirkes av ransomware-viruset blir unyttige fordi du ikke lenger får tilgang til dem. Du kan ikke åpne dem eller manipulere dem på noen som helst måte. Tenk deg hva som skjer når dette viruset infiserer datamaskinen din – PC-en blir nærmest verdiløs ettersom du ikke får tilgang til filene og programmene dine. Dette viruset legger igjen en melding (README_DECRYPT_HYDRA_ID[8 symbol code]) på datamaskinen din som forteller deg at det ikke er mulig å dekryptere filene dine uten en spesifikk dekrypteringsnøkkel. Det gir deg tilbudet om å kjøpe en spesiell programvare som kan dekryptere filene dine, og dette virker å være den eneste måten for å få dem tilbake.

Screenshot of HydraCrypt ransom note and infected files

Vi anbefaler imidlertid at du ikke betaler løsesummen. Det er INGEN garanti for at de som har laget HydraCrypt ransomware gir deg programvaren for å dekryptere filene. Det er dessuten ikke anbefalt å støtte nettkriminelle på denne måten. Vi anbefaler at du fjerner HydraCrypt malware med et profesjonelt verktøy for fjerning av malware, for eksempel Reimage.

Hvilke metoder bruker nettkriminelle for å infisere datamaskiner med HydraCrypt-viruset?

HydraCrypt spres som de fleste andre PC-trusler som en trojansk hest. Dette betyr at det kan snike seg inn i datasystemet ditt mens det later som at det er en trygg fil; det kan være sendt til deg via e-post eller det kan komme inn i datasystemet ditt via andre, lignende programmer du har lastet ned og installert uten å være klar over risikoen. For å unngå HydraCrypt bør du unngå å åpne mistenkelige e-poster fra ukjente avsendere, ikke bla gjennom nettsider med høy risiko og ikke installer programvare fra upålitelige nettkilder. Du må være ekstremt forsiktig ettersom utviklerne av HydraCrypt-viruset benytter ulike og kreative metoder for å angripe databrukere. Det anbefales på det sterkeste at man sikrer datamaskinen med et vel ansett sikkerhetsprogram for å unngå virusangrep.

For å lære hvordan du fjerner HydraCrypt ransomware, kan du fortsette å lese på neste side.

Instruksjoner for fjerning av HydraCrypt

Når det er snakk om ransomware kan det sies at det er bedre å forhindre enn å fikse. Dessverre er HydraCrypt en høynivås datatrussel som er profesjonelt programmert til å ta viktige filer som gissel. I øyeblikket finnes det ingen måte for å dekryptere filene som er krypterte av dette viruset. Du kan kun gjenopprette de tapte filene dersom du har en ekstern disk med sikkerhetskopier av dem. Før du importerer filer fra en sikkerhetsdisk MÅ du eliminere HydraCrypt-trusslen. Ellers vil det kunne nå den eksterne disken så snart du kobler den til og kryptere dataene på denne også. Vi anbefaler på det STERKESTE at du fjerner HydraCrypt-viruset automatisk, spesielt dersom du er en uerfaren PC-bruker. Du har å gjøre med et alvorlig datavirus, så det er nødvendig å håndtere det på en skikkelig måte. Dersom du ønsker det, kan du imidlertid prøve å fjerne dette viruset manuelt. Både manuell og automatisk fjerning av HydraCrypt beskrives nedenfor.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Manuell HydraCrypt fjerningsguide for virus:

Fjern HydraCrypt ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne HydraCrypt

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av HydraCrypt.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern HydraCrypt ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av HydraCrypt. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage og sørge for at fjerning av HydraCrypt er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot HydraCrypt og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om forfatteren

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Linas Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-hydracrypt-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk