Hva er [email protected]@@k.dll? Bør jeg fjerne det?

av Jake Doevan - -

[email protected]@@k.dll er en ondsinnet fil, som kan bli installert på systemet uten at du er klar over det. Hvis du oppdaget denne filen på din datamaskin, bør du fjerne den. Ellers kan den bli brukt til og sette i gang seriøst farlige aktiviteter. Enkelt forklart fungerer den som en essensiell komponent av en spesifikk parasitt og er brukt til å laste ned eller fjerne spesifikke filer på den utsatte datamaskinen. Men den kan også bli satt til å registrere brukeres tastetrykk, gi hackere ekstern aksess til systemet og igangsette lignende aktiviteter. Vær klar over at dette kan resultere i tap av din personlige informasjon og føre til infiltrering av ondsinnet programvare.

[email protected]@@k.dll er typisk lokalisert i C:\Windows\System32 mappen. Filstørrelsen til denne filen er på 20,480 bytes.

Teknisk sikkerhets vurdering er FARLIG.

Om du fant [email protected]@@k.dll på din datamaskin, anbefaler vi på det sterkeste å skanne systemet med anerkjent anti-spionvare og fjerne denne ondsinnete filen og dens komponenter. For det anbefaler vi å bruke ReimageIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/file-htkeyshk-dll.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om [email protected]@@k.dll

Filer
Programvare
Sammenlign