Hva er h@tkeysh@@k.dll?

av Jake Doevan - -

H@tkeysh@@k.dll er en ondsinnet fil, som kan bli installert på systemet uten at du er klar over det. Hvis du oppdaget denne filen på din datamaskin, bør du fjerne den. Ellers kan den bli brukt til og sette i gang seriøst farlige aktiviteter. Enkelt forklart fungerer den som en essensiell komponent av en spesifikk parasitt og er brukt til å laste ned eller fjerne spesifikke filer på den utsatte datamaskinen. Men den kan også bli satt til å registrere brukeres tastetrykk, gi hackere ekstern aksess til systemet og igangsette lignende aktiviteter. Vær klar over at dette kan resultere i tap av din personlige informasjon og føre til infiltrering av ondsinnet programvare.

H@tkeysh@@k.dll er typisk lokalisert i C:\Windows\System32 mappen. Filstørrelsen til denne filen er på 20,480 bytes.

Teknisk sikkerhets vurdering er FARLIG.

Om du fant H@tkeysh@@k.dll på din datamaskin, anbefaler vi på det sterkeste å skanne systemet med anerkjent anti-spionvare og fjerne denne ondsinnete filen og dens komponenter. For det anbefaler vi å bruke Reimage eller SpyHunterCombo Cleaner.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/file-htkeyshk-dll.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign