Hva er hpzipm12.exe? Bør jeg fjerne det?

hpzipm12.exe

HPZipm12.exe er en legitim fil, som også er kjent som HP PML Driver service. Det er installert som en del av drivere for Hewlett-Packard, og brukes for å gi de mest betydningsfulle funksjoner og egenskaper, som kreves av disse enhetene skal fungere skikkelig. HPZipm12.exe kjører på oppstart og bør forbli der hvis du ikke ønsker å deaktivere din skrive ut, skanne eller lignende oppgaver. Men det er ikke en betydelig fil som ikke kan sies opp. HPZipm12.exe kan finnes i C:\Windows\System32.

FARE!

Hvis du tror at HPZipm12.exe forårsaker system forsinkelser og lignende problemer, kan det være at denne filen er skadelig. Husk at eventuelle malware kan navngis noe, så dette filnavnet kan også bli “lånt” for å skjule virus på systemet. For å sjekke påliteligheten HPZipm12.exe, bør du bruke RegCure Pro.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-hpzipm12-exe.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om hpzipm12.exe

Filer
Programvare
Sammenlign