Fjern HotShoppy-annonser (Instruksjoner for fjerning) - oppdateringer Jan 2021

av Lucia Danes - - | Type: Adware

HotShoppy fjerningsguide for reklame

Hva er HotShoppy-annonser?

Hvorfor må jeg være forsiktig med HotShoppy-annonser?

HotShoppy-annonser er sponsede varsler som folk uten erfaring på nettet kan synes er interessante. Vi anbefaler imidlertid ikke at du tar disse annonsene alvorlig ettersom de er generert av et adware-program . De fleste slike annonser er aktivt blitt brukt til å omdirigere PC-brukere til tredjeparts nettsider som inneholder malware .Vi bør dessuten legge til at mengden spesialtilbud, påminnelser om salg og målrettede annonser som forårsakes av HotShoppy-viruset er ganske betydelig. Derfor kan du oppdage at det er vanskelig å surfe på nettet med disse på systemet. Akkurat som tusenvis av andre programmer kan det dessuten spore aktivitetene dine på nettet og bruke denne informasjonen til å vise deg fristende annonser. Uansett hvor harmløs denne aktiviteten virker å være, bør du være oppmerksom på at du ikke kan vite hvilke mennesker som er i stand til å få tilgang til disse dataene og benytte dem for sine egne behov. Det tryggeste er å fjerne HotShoppy fra systemet. Vær oppmerksom på at det kan angripe både Windows OS og Mac OS X. Adware-programmet er kompatibelt med Safari og Google Chrome, og utviklerne har allerede lovt mobilversjoner til brukerne sine.

Hvis du liker å shoppe på nettet kan du enkelt komme til å la deg lure av dette programmet. Selv om du ikke er villig til å installere dette adware-programmet på datamaskinen din, kan du likevel oppdage HotShoppy-annonser mens du surfer. Dette er fordi det aktivt har blitt spredt sammen med andre programmer som en ekstrakomponent. Nettet er fullt av lignende programmer som kommer seg inn i systemet ved hjelp av bundling, for eksempel BestWeb, EasyShopper, LiveShoppers. Noen av dem er nyttige, mens andre ikke er det. I stedet for å være nyttige fyller de nettleserne med kommersielt innhold som er plassert på ulike målsider. Derfor klarer du ikke å bli kvitt disse sponsede varslene, og den eneste måten å gjøre det på er å fjerne HotShoppy. For å gjøre dette kan du enten bruke veiledningen som gis nedenfor eller ReimageIntego som anbefales for denne prosessen.

HotShoppy ads offer various discount coupons and special offers

Hvis annonser fra HotShoppy har plaget deg en stund har du sannsynligvis allerede oppdaget at de har en tendens til å dekke over nødvendig innhold. Noen av dem har dessuten ikke en X-knapp, eller du blir omdirigert til sponsede nettsider etter å ha klikket på den. Det er enkelt å komme inn på en ondsinnet nettside når du har med HotSloppy å gjøre, fordi disse sidene ikke overvåkes av adware-utviklere. Derfor trengs kun ett klikk for å ende opp på en ondsinnet nettside som er opprettet for å spre malware . Selv vilkårene og betingelsene til dette programmet sier at utviklerne av programmet ikke tar ansvar for sikkerheten og påliteligheten til tredjepartsdomener. Derfor bør du sørge for å fjerne dette adware-programmet fra datamaskinen.

Distribusjonsmetoder

Dette adware-programmet har en offisiell nettside der brukerne kan laste det ned. Dette er imidlertid ikke hovedmåten programmet spres på. Normalt kommer dette potensielt uønskede programmet seg inn i datamaskinen ved hjelp av andre programmer som brukere laster ned fra nettet. Utviklerne benytter en villedende markedsføringsteknikk kalt “bundling” for å legge til programmet sitt som et tillegg til den vanlige programvarepakken. Brukere som ønsker å unngå kapring av HotShoppy og andre PUP-er bør installere programmer ved bruk av avansert eller tilpasset installasjon. Dette gjør det mulig å se ekstraprogrammene som tilbys. For å unngå ulike datarelaterte programmer bør du velge bort alle forhåndsvalgte programmer og fortsette installasjonen. Vær oppmerksom på at rask eller standard installasjon ikke tilbyr disse funksjonene, og installerer ekstraprogrammer automatisk.

Hvordan bli kvitt HotShoppy-viruset?

Hvis du plages av HotShoppy-annonser bør du ikke kaste bort tiden din eller prøve å venne deg til påtrengende annonser. Jo lenger du venter med å eliminere adware-programmet, jo større er muligheten for at du klikker på en ondsinnet annonse og opplever alvorlige nettrusler. Du kan enkelt bli kvitt denne irriterende datainfeksjonen ved å benytte et vel ansett antimalware-program. For å fjerne HotShoppy-annonser fra datamaskinen må du installere eller oppdatere sikkerhetsprogrammer og kjøre et fullstendig systemskann. Etter et par minutter er adware-programmet og alle komponenter borte for godt.

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell HotShoppy fjerningsguide for reklame

Fjern HotShoppy fra Windows systemer

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller HotShoppy og relaterte programmer
  Så, se etter HotShoppy eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern HotShoppy fra Mac OS X system

Hot Shoppy-viruset kan være vanskelig å fjerne manuelt fordi du må oppdage og eliminere adware-programmet, programmet som hadde det med seg inn i datamaskinen din og alle andre ekstraprogrammer som eventuelt er blitt installerte uten ditt samtykke. Sørg for at du fjerner alle adware-relaterte komponenter. Hvis disse annonsene fortsetter å dukke opp på skjermen din bør du velge automatisk fjerning.

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter HotShoppy eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern HotShoppy-annonser fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal HotShoppy være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern HotShoppy fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg HotShoppy og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av HotShoppy. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Tilbakestill Google Chrome

Sjekk listen over utvidelser og se etter tvilsomme oppføringer som har blitt installerte i Google Chrome. Se etter mistenkelige utvidelser, tillegg eller verktøylinjer som kan være tilknyttet HotShoppy-viruset, og avinstaller dem som vist nedenfor.

Slett ondsinnede utvidelser fra Google Chrome:

 1. Åpne menyen i Google Chrome (tre vertikale prikker øverst til høyre) og velg Flere verktøy Utvidelser.
 2. I det nye vinduet ser du alle installerte utvidelser. Avinstaller alle mistenkelige tilleggsprogrammer som kan være tilknyttet HotShoppy-annonser ved å klikke på Fjern. Tilbakestill Google Chrome

Slett nettleserdata og hurtigminnet i Chrome:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Personvern og sikkerhet velger du Slett nettleserdata.
 3. Velg Nettleserlogg, Informasjonskapsler og andre nettstedsdata samt Bufrede bilder og filer
 4. Klikk på Slett data. Tilbakestill Google Chrome

Endre startside:

 1. Klikk på menyen og velg Innstillinger.
 2. Se etter mistenkelige sider som HotShoppy-annonser under Ved oppstart.
 3. Klikk på Åpne en bestemt side eller et sett med sider og klikk på de tre prikkene for å få tilgang til Fjern-alternativet.

Tilbakestill Google Chrome:

Hvis ingen av disse løsningene hjelper, kan du tilbakestille Google Chrome for å eliminere alle HotShoppy-annonser-komponenter:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Innstillinger blar du nedover og klikker på Avanserte.
 3. Bla nedover til du finner Tilbakestill og rydd opp.
 4. Klikk på Tilbakestill innstillinger til standardverdiene.
 5. Bekreft ved å klikke på Tilbakestill innstillinger for å fullføre fjerning av HotShoppy-annonser. Tilbakestill Google Chrome

Fjern HotShoppy fra Safari

For å fjerne HotShoppy-annonser fullstendig må du finne og fjerne alle tvilsomme og mistenkelige nettlesertillegg eller verktøylinjer. Adware-programmet kan ha installert ulike oppføringer som du bør fjerne snarest mulig.

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter HotShoppy eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre HotShoppy slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt HotShoppy registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Lucia Danes
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk