Hva er hkcmd.exe? Bør jeg fjerne det?

hkcmd.exe

hkcmd.exe er en legitim systemprosess, som er knyttet til hurtigtasten Command Module for Intel Graphics kontrollere. Klassisk, er det som ligger i mappen «C:\WINNT\System32\» på Windows NT/2000 og i «C:\WINDOWS\System32\» mappen på Windows XP. Det hjelper for de PC-brukere som ikke ønsker å bruke sin tid på å bevege musen og liker å bruke et tastatur for å kontrollere sine datamaskiner. Så, det er ikke en viktig Windows-prosess og kan trygt sies opp hvis du ønsker. Men etter å gjøre at du ikke vil være i stand til å bruke hurtigtaster for Intel hurtigtast kommandomodulen.

FARE!

Virus skapere også bruke navnene på lovlige filer for å skjule sine virus på offerets datamaskin. Den hkcmd.exe filen har blitt funnet å være forbundet med malware Pahatia. Hvis du ikke har en Intel skjermkort installert på datamaskinen, kan tilstedeværelsen av hkcmd.exe indikere at du har blitt smittet. Ta hensyn til filens plassering og kjøre en full system skann med anti-malware for å forsikre deg om at PC-en din ikke er infisert.

Konklusjon - filstatus
trenger diagnose
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-hkcmd-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign