Fjern Hi.ru omdirigering (Veiledning for fjerning) - oppdateringer Mar 2021

av Ugnius Kiguolis - - | Type: Nettleserkaprer

Hi.ru fjerningsguide for omdirigeringer

Hva er Hi.ru omdirigeringer?

Kan jeg stole på søkemotoren Hi.ru? Den dukket opp ut av det blå

Nettleserkapreren Hi.ru er blitt oppdaget etter installasjon av gratis programvare fra nettet. Dette er på grunn av distribusjonsmetoden bundling som aktivt blir benyttet av utviklerne av denne russiske søkemotoren. Hvis du ikke er kjent med denne distribusjonsteknikken bør du vite at den kan unngås ved å overvåke installasjonen av freeware-programmer. Du bør dessuten sørge for å være spesielt forsiktig med programmer som er utviklet i Russland, ettersom dette gir økt risiko for å bli infiltrert. Alle detaljer som kreves for å prøve å unngå forekomst av Hi.ru-viruset forklares i neste del av denne artikkelen. Hvis du trenger en rask løsning som kan hjelpe deg med å fikse nettleseren din, kan du skanne datamaskinen med et pålitelig antispyware-program og fjerne potensielt uønskede filer. De som ikke har slike programmer på datamaskinene sine kan velge ReimageIntego. Den ble brukt av forskertemaet vårt for å fjerne Hi.ru og gav gode resultater i denne prosessen.

Ifølge utviklerne av denne nettleseren er søkemotoren en av de mest besøkte nettsidene i Russland. Ved første øyekast virker det som en vanlig søkemotor som inneholder et søkefelt og ulike lenker. Det finnes hundrevis av PC-brukere som ikke snakker russisk men som likevel hevder at de ble lurt til å besøke denne siden mot deres vilje. Dette er fordi denne søkemotoren er et potensielt uønsket program (PUP) som prøver å tjene penger ved å promotere tredjeparts nettsider. Hvis Hi.ru-siden åpnes av brukeren begynner den å spore ham/henne. Etter å ha fått ønsket mengde data tilknyttet brukerens interesser, begynner siden å vise popup-annoner og bannerannonser som promoterer tredjeparts nettsider eller programmer. Vær oppmerksom på at slike programmer også kan anses for å være “potensielt uønsket” og kan føre til ytterligere problemer. Hvis Hi.ru-viruset lurer deg til å kontakte teknisk støtte som vist på bildet nedenfor kan du for eksempel miste pengene dine. I de fleste tilfeller er slike tjenester unyttige og initieres av dataprogrammer som ikke eksisterer, så sørg for at du holder deg unna dem.

the picture of Hi.ru redirect virus

Normalt slår denne kapreren seg ned i Google Chrome, Mozilla Firefox eller Internet Explorer, der den erstatter startside, standard søkemotor og ny fane-side i alle disse nettleserne. Selv om det ved første øyekast kan se ut som en ordinær søketilbyder bør du fjerne Hi.ru så snart den dukker opp på datamaskinen din ettersom målet er å omdirigere deg til tredjeparts nettsider ved å vise deg sponsede søkeresultater. Etter å ha summert opp alle fordeler og ulemper med dette programmet bør du ikke vurdere å beholde det på systemet. Hvis du mistenker at du er blitt kapret bør du kjøre et fullstendig systemskann med ReimageIntego eller et annet antimalware-program og fjerne det snarest.

the latest version of Hi.ru virus

Hvordan kan jeg bli infisert?

Hi.ru kan infiltrere datamaskinen ved hjelp av andre freeware-programmer på grunn av at det aktivt har blitt spredt i en pakke med ulike nedlastingsassistenter, mediespillere, PDF-generatorer osv. I følge nye undersøkelser spres denne nettleserkapreren som en valgfri komponent til Shopping Assistant, Vaudix, Mobogenie og lignende PUP-er. Derfor må du være veldig forsiktig når du laster ned disse programmene til datamaskinen din. Infiltrering av Hi.ru-viruset kan forårsake ulike ubeleiligheter (forekomsten av popup-annonser, redusert hastighet på nettleseren, krasj osv.). Hvis du ønsker å beskytte datamaskinen din fra infiltrering av programvarepakker må du velge avansert eller tilpasset installasjon av nye freeware-programmer på datamaskinen din. Selv om dette medfører at det tar litt ekstra tid for å installere nedlastede programmer, får du muligheten til å forhindre uønskede komponenter. Til slutt bør du sørge for at du finner og velger bort alle “valgfrie” tillegg som normalt beskrives som nyttige tillegg, verktøylinjer og utvidelser.

Hvordan fjerne Hi.ru-viruset?

Hvis du er en av PC-brukerne som er infisert av denne nettleserkapreren bør du slutte å bruke den påvirkede nettleseren øyeblikkelig, ettersom denne søkemotoren ikke kan stoles på. Sørg for at du kjører et fullstendig systemskann med et pålitelig sikkerhetsprogram for å eliminere Hi.ru fra datamaskinen. Ifølge sikkerhetseksperter spres denne nettleserkapreren i pakker sammen med mistenkelige komponenter som ikke kan fjernes manuelt. Du kan imidlertid prøve å fjerne Hi.ru fra systemet ved hjelp av den detaljerte veiledningen som gis nedenfor. Hvis du bruker den bør du sørge for å følge alle stegene nøye.

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Hi.ru fjerningsguide for omdirigering

Fjern Hi.ru fra Windows systemer

For å eliminere Hi.ru-viruset fra Windows anbefaler vi at du fjerner alle programmer som er tilknyttet denne nettleserkapreren. Sørg for at du ser etter Shopping Assistant, Vaudix, Mobogenie, og lignende mistenkelige oppføringer.

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller Hi.ru og relaterte programmer
  Så, se etter Hi.ru eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern Hi.ru fra Mac OS X system

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter Hi.ru eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern Hi.ru omdirigeringer fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal Hi.ru være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern Hi.ru fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg Hi.ru og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av Hi.ru. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Fjern Hi.ru fra Google Chrome

For å fikse Google Chrome etter kapring av Hi.ru, bør du avinstallere Hi.ru start pageShopping Assistant, Vaudix, Mobogenie og andre tvilsomme tillegg.

 1. Slett ondsinnede plugins
  Åpne Google Chrome, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Tools Extensions. Klikk på meny ikonet. Velg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Så, velg Hi.ru og andre ondsinnede plugins, velg papirkurv ikonet for å slette disse oppføringene Se etter ondsinnede oppføringer og slett hver av dem ved å klikke på papirkurv ikonet
 3. Klikk på meny ikonet igjen og velg Settings Manage Search engines under Search seksjonen. Så, i 'Settings', velg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., slett ondsinnede søkesider. Behold bare Google eller ditt foretrukne domene navn. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 5. Tilbakestill Google Chrome
  Klikk på meny ikonet øverst til høyre i din Google Chrome og velg Settings.
 6. Scroll ned til slutten av siden og klikk på Reset browser settings. Så, i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klikk på den
 7. Klikk på Reset for å bekrefte denne handlingen og fullfør slettingen av Hi.ru. Klikk på 'Reset' knappen for å fullføre slettingen

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt Hi.ru registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk