Fjern Handy-Tab.com-virus (Veiledning for fjerning) - oppdateringer Mar 2021

av Gabriel E. Hall - - | Type: Nettleserkaprer

Handy-Tab.com fjerningsguide for virus

Hva er Handy-Tab.com-virus?

Handy Tab – et PUP som forårsaker omdirigeringer til search.handy-tab.com og lignende domener

Ulike design av søkesiden Handy-Tab.com

Handy Tab er et potensielt uønsket program (PUP) som også har blitt kategorisert som en nettleserkaprer. Så snart det tar over innstillingene i nettleseren, begynner Handy Tab-viruset å initiere omdirigeringer til search.handy-tab.com og lignende domener som på et eller annet vis er tilknyttet denne nettsiden. Det er dessverre veldig vanskelig å deaktivere denne nettleserutvidelsen fordi den benytter hjelpeobjekter for å forhindre fjerning.

Handy Tab endrer systeminnstillingene ved å legge til ny startside og standard søkemotor. Kapreren begynner deretter å forstyrre alle nettleserøkter ved å omdirigere brukeren til ulike domener. Vær oppmerksom på at disse nettsidene kan inneholde falske spørreundersøkelser og infiserte lenker som kan føre til at malware dukker opp på datamaskinen din. Google Chrome er mest sårbar ovenfor dette viruset.

Handy Tab kan også forårsake redusert systemhastighet og sporing av brukeren. Dette gjøres ved å innhente det brukeren taster inn hver gang han eller hun surfer på nettet. Personvernerklæringen til denne nettleserkapreren hevder at informasjonen som innhentes er ikke-personlig. Det er imidlertid ingen garanti for at tredjeparter ikke er i stand til å få tak i den.

Det er tydelig at utvidelsen Handy Tab er utviklet med ett eneste formål – å tjene penger ved bruk av såkalt pay-per-click. Ved å klikke på tvilsomme lenker i søkeresultatene vil du sannsynligvis bli omdirigert til potensielt skadelige nettsider, så vi anbefaler på det sterkeste at du unngår tvilsomme søkemotorer som Search.Handy-Tab.com.

Det sier seg selv at du må unngå tvilsomme søkemotorer hvis du ønsker å sørge for datamaskinens sikkerhet. For å fjerne Handy Tab-viruset fra nettleseren din, må du følge instruksjoner som er utarbeidet av sikkerhetsekspertene våre – du finner retningslinjene nedenfor artikkelen.

Hvis du føler at fjerningsprosessen er forvirrende, kan du alltids avinstallere nettleserkapreren automatisk. Vi foreslår at du bruker programvare som ReimageIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner for å slette Handy Tab fra systemet. Du kan bruke et hvilket som helst sikkerhetsprogram, bare sørg for at de er pålitelige og oppdaterte!

Fjerning av Handy-Tab.comFjerning av Handy-Tab.com-viruset er ikke spesielt komplisert. Du trenger bare å følge tutorialen som er laget av sikkerhetsekspertene våre.

Lær å finne forslag om installasjon av potensielt uønskede programmer

Det fremste trikset programvareutviklere bruker for å promotere tvilsomme programmer, er bundling. Denne metoden hjelper dem med å distribuere flere programmer samtidig. Det er derfor helt nødvendig å være forsiktig ved installasjon av gratisprogrammer, ellers kan du ende opp med flere uønskede programmer på datamaskinen din. Følgende tips kommer fra teamet hos UdenVirus.dk – vi synes de er ekstremt nyttige hvis du ønsker å sørge for at datamaskinen din yter maksimalt:

 • For å forhindre uventet installasjon av potensielt uønskede programmer, bør du alltid lese alt som står under installasjon av et program. Følg alle steg nøye, og sørg for å ta deg god tid under installasjonsprosessen.
 • Sørg for å tilpasse installasjonen for å installere KUN det programmet du er ute etter. Vi anbefaler på det sterkeste at du velger tilpasset eller avansert modus for å installere programmet du har lastet ned.
 • Etter å ha valgt et av alternativene, får du tilgang til en liste over “anbefalte” eller “foreslåtte” programmer som kommer med det nedlastede programmet.
 • Velg bort avkryssingene ved siden av avtaler om installasjon av spesifikke ekstraprogrammer.

Bli kvitt Handy Tab med ett klikk

Rask og effektiv fjerning av Search Handy Tab krever at du benytter et antimalware-program. Du bør sørge for at programmet er oppdatert til den nyeste versjonen, slik at du får best mulig resultater under viruselimineringen. Dette er imidlertid ikke den eneste metoden for å slette uønskede nettleserkaprere fra datamaskinen. Du kan også bruke instruksjonene nedenfor.

Hvis du ønsker å slette viruset manuelt, bør du følge alle stegene i veiledningene nedenfor. Du kan da fullføre fjerning av Handy Tab uten å benytte et antispyware-program eller ved å be en datatekniker om hjelp.

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Handy-Tab.com fjerningsguide for virus

Fjern Handy-Tab.com fra Windows systemer

Hvis du ønsker å avinstallere viruset fra Windows OS, må du finne og eliminere programvaren som er tilknyttet trusselen. Du finner noen av komponentene i listen over programmer som er installert på PC-en din.

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller Handy-Tab.com og relaterte programmer
  Så, se etter Handy-Tab.com eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern Handy-Tab.com fra Mac OS X system

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter Handy-Tab.com eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern Handy-Tab.com-viruset fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal Handy-Tab.com være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern Handy-Tab.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg Handy-Tab.com og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av Handy-Tab.com. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Tilbakestill Google Chrome

For å fjerne Handy Tab fra Chrome, kan du benytte instruksjonene nedenfor. Du må fjerne denne utvidelsen fra nettleseren din, og deretter tilbakestille den til fabrikkinstillingene.

Slett ondsinnede utvidelser fra Google Chrome:

 1. Åpne menyen i Google Chrome (tre vertikale prikker øverst til høyre) og velg Flere verktøy Utvidelser.
 2. I det nye vinduet ser du alle installerte utvidelser. Avinstaller alle mistenkelige tilleggsprogrammer som kan være tilknyttet Handy-Tab.com-virus ved å klikke på Fjern. Tilbakestill Google Chrome

Slett nettleserdata og hurtigminnet i Chrome:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Personvern og sikkerhet velger du Slett nettleserdata.
 3. Velg Nettleserlogg, Informasjonskapsler og andre nettstedsdata samt Bufrede bilder og filer
 4. Klikk på Slett data. Tilbakestill Google Chrome

Endre startside:

 1. Klikk på menyen og velg Innstillinger.
 2. Se etter mistenkelige sider som Handy-Tab.com-virus under Ved oppstart.
 3. Klikk på Åpne en bestemt side eller et sett med sider og klikk på de tre prikkene for å få tilgang til Fjern-alternativet.

Tilbakestill Google Chrome:

Hvis ingen av disse løsningene hjelper, kan du tilbakestille Google Chrome for å eliminere alle Handy-Tab.com-virus-komponenter:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Innstillinger blar du nedover og klikker på Avanserte.
 3. Bla nedover til du finner Tilbakestill og rydd opp.
 4. Klikk på Tilbakestill innstillinger til standardverdiene.
 5. Bekreft ved å klikke på Tilbakestill innstillinger for å fullføre fjerning av Handy-Tab.com-virus. Tilbakestill Google Chrome

Fjern Handy-Tab.com fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter Handy-Tab.com eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre Handy-Tab.com slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt Handy-Tab.com registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskapelig virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk