Alvorlighetsgrad:  
  (100/100)

Fjern GOZ-virus

| Type: Trojanere

GOZ virus (også kjent som Game Zeus, P2PZeus og Game Trojan) er en farlig trojansk hest, som har evne til å stjele folks bank loggins, passord og annen legitimasjon. Det kan også være involvert i distribusjon av Cryptolocker som har evnen til å kryptere bestemte filer og deretter be løsepenger for deres dekryptering. Dessverre, hvis GOZ virus infiserer system med Cryptolocker, bidrar til beskyttelse mot skadelig bare i fjerning av dette viruset. Krypterte filer kan dekrypteres bare ved å betale løsepenger, noe som varierer fra $ 100 til $ 300 … Det er et håp om at dette viruset ikke vil påvirke systemet ditt – i henhold til de siste nyhetene, har FBI klarte å ta GOZ viruset ned. Men, er det antatt at millioner av PC-brukere er fortsatt infisert med denne trojaneren. For å sjekke at systemet vi anbefaler å bruke anerkjente sikkerhetsprogramvare.

Hvordan kan GOZ virus infisere datamaskinen min?

GOZ viruset er mest spredt i USA, Canada og Russland. Det er stort sett gjort med hjelp av spam-kampanjer som involverer skadelige vedlegg og meldingsteksten som informerer om «viktige» situasjon. Når offeret blir lurt til å tro at noe er galt, og klikker på vedlegget, laster han/hun en ondsinnet. Exe-fil som er en GOZ virus. Den mest interessante fakta om denne trojaneren er dens Peer-to-Peer funksjonen som er brukt for å laste ned en konfigurasjonsfil. Vær så snill, vær veldig forsiktig med emalis som presenterer seg selv som viktige meldinger fra FDIC, IRS, MySpace, Facebook, eller Microsoft. Hvis du tror at din PC er påvirket, ikke kast bort tid og følge en guide som er gitt nedenfor:

Hvordan fjerne GOZ virus?

Når jeg prøver å fjerne GOZ virus fra systemet, bør du tenke på anerkjente anti-spyware. Vi anbefaler å bruke Reimage eller SpyHunter 5Combo Cleaner. Sørg for at du bruker oppdaterte versjoner å oppdage alle filer som tilhører denne farlige viruset. Hvis GOZ har allerede infisert PC din med Cryptolocker, prøve å følge disse trinnene:

  1. Gjenstarte du infisert PC til ‘Sikkermodus med ledetekst’ for å deaktivere virus (dette bør arbeide med alle versjoner av denne trusselen)
  2. Kjør Regedit
  3. Søk etter Winlogon Oppføringer og skrive ned alle filene som ikke explorer.exe eller tomme. Erstatt dem med explorer.exe.
  4. Søk i registeret for disse filene du har skrevet ned og slette registernøklene refererer filene.
  5. Gjenstarte og kjøre en full system skanne med oppdatert Reimage.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-goz-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk