Alvorlighetsgrad:  
  (100/100)

Fjerne GameOver Zeus

| Type: Trojanere

Gameover Zeus (også kjent som Game Trojan og P2PZeuS) er en farlig trojansk hest, som kommer fra Russland og Ukraina. Det er først og fremst brukes til å gi hackere en ekstern tilgang til datamaskinen og hjelpe dem å stjele sensitiv informasjon, for eksempel banktjenester loggins, passord og andre finansielle data. Ifølge eksperter, er det også i stand til å oppdatere seg selv, slette bestemte filer og laste ned andre virus på systemet. Det antas at Game Zevs har vært aktivt brukt til å infisere systemer med ransomware viruset som er kjent som Cryptolocker. Så snart den er installert, krypterer den alle viktige filer som er lagret på datamaskinen, og deretter krever betaling for å dekryptere dem. Ifølge de siste nyhetene, har FBI annonsert om Takedown av disse truslene. Men, det er fortsatt hundrevis av datamaskiner som er infisert. Hvis du tror at systemet er berørt av noen av disse truslene, skanne den for Game Zeus og Cryptolocker bruker en hederlig sikkerhetsprogram.

Hvordan kan Game Zeus infisere datamaskinen min?

Det er kjent at Game Zeus viruset har vært aktivt spredd ved hjelp av spam-kampanjer. Fylt med dårlige koblinger, har slike eposter nådd millioner av mennesker over hele verden. I de fleste tilfellene, de ser ut som viktige meldinger fra kjente organisasjoner, som for eksempel FDIC, IRS, MySpace, Facebook, eller Microsoft. De vanligvis kunngjøre om oppfunnet problemer og be om å klikke på en link som også er inkludert i meldingsteksten. Selvfølgelig, etter å ha klikket på en slik lenke, datamaskin som ikke er beskyttet av anti-spyware er infisert med Game Zeus. Vær så snill, dobbelt sjekke datamaskinen din hvis du har mottatt en epost som ble beskrevet ovenfor, og klikket på linken som var inkludert. Ellers kan du miste din personlige informasjon og viktige filer. For at du kan bruke veiledningen nedenfor:

Hvordan fjerne Game Zeus?

Hvis du vil være sikker på at din PC ikke er infisert med Game Zeus, bør du sjekke det med Reimage eller SpyHunterCombo Cleaner. Sørg for at du bruker oppdaterte versjoner å oppdage alle filer som tilhører denne farlige viruset. Hvis Game Zevs har allerede infisert PC din med Cryptolocker, prøve å følge disse trinnene:

  1. Gjenstarte du infisert PC til ‘Sikkermodus med ledetekst’ for å deaktivere virus (dette bør arbeide med alle versjoner av denne trusselen)
  2. Kjør Regedit
  3. Søk etter Winlogon oppføringer og skrive ned alle filene som ikke explorer.exe eller tomme. Erstatt dem med explorer.exe.
  4. Søk i registeret for disse filene du har skrevet ned og slette registernøklene refererer filene.
  5. Gjenstarte og kjøre en full system skanne med oppdatert Reimage.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-gameover-zeus.html

Veiledning for sletting på andre språk