Alvorlighetsgrad:  
  (10/100)

Fjerne Flvto Youtube Downloader (Veiledning for fjerning) - oppdatert Nov 2020

av Ugnius Kiguolis - - | Type: Adware

Flvto – legitim Youtube-nedlaster som genererer fortjeneste via tvilsom markedsføring

Eksempel på Flvto Youtube Downloader-viruset

Flvto Youtube Downloader er et legitimt gratisprogram som er utviklet av Perspektiva LLC og som distribueres via den offisielle nettsiden. Utvikleren hevder at verktøyet fungerer som en gratis YouTube-konverter som muliggjør direkte nedlasting fra YouTube og konvertering til mp3, avi, mp4, flv og andre formater. For øyeblikket fungerer det som en Google Chrome-utvidelse, som også kan aktiveres i andre populære nettlesere.

På tross av førsteinntrykket, har forskerteamet vårt igangsatt en grundig analyse av dette verktøyet, og resultatene gav grunn til mistanke. I følge Google Analytics, er de aller fleste spørringene i tilknytning til YouTube Downloader hvordan Flvto Youtube Downloader kan fjernes, hvordan Flvto Youtube Downloader kan avinstalleres eller hvorvidt Flvto-appen er trygg å bruke. Slike spørringer indikerer at programmet fungerer på en tvilsom måte og at den er vanskelig å fjerne.

Det viser seg at Flvto-viruset tilhører kategoriene potensielt uønskede programmer (PUP) og adware, og har siden 2015 implementert mistenkelige aktiviteter. I løpet av de tre årene programmet har eksistert, har det ikke endret distribusjonsmetoden på noen måte. Utviklerne legger det til freeware- og shareware-programmer som en “valgfri nedlasting”, og det er nettopp dette som er hovedgrunnen til at det har blitt plassert i PUP-kategorien.

Flvto Youtube Downloader-appenFlvto Youtube Downloader er ikke et pålitelig program. Selv om det hevder å kunne konvertere YouTube-videoer til mp3 og andre formater, kan det vise villedende innhold og spore brukerens nettleseraktiviteter.

Resten av egenskapene til Flvto YouTube Downloader-viruset er typiske i adware-programmer. Hvis denne utvidelsen blir lastet ned, aktiveres den automatisk i Google Chrome, og begynner å kjøre tilknyttede prosesser i oppgavebehandleren og Windows oppstart. I tillegg til uvanlig høy bruk av prosessorkraft, kan brukere oppdage en økning i kommersielle annonser i nettsidene de besøker ofte. Noen av disse kan være markerte med “Ads by XXX”, men de fleste er ikke merket.  

Det er ingen tvil om at en kontinuerlig flyt av påtrengende grafikk, videoannonser, popup-annonser, hyperlenker og andre typer standhaftige annonser forstyrrer nettleseraktivitetene. Dette er likevel ikke det største problemet, da det store spørsmålet er hvorvidt Flvto medfører virus. Appen er beryktet for å promotere mistenkelige produkter, tjenester, spørreundersøkelser, programvareoppdateringer og annet villedende innhold med store overskrifter. Det er imidlertid strid om hva som står bak disse overskriftene og hvorvidt Flvto gir virus. 

Bedynet.ru, et russisk team av sikkerhetseksperter, ber brukere om å fjerne Flvto YouTube Downloader snarest mulig. Selv om tilbudene fra dette programmet kan virke nyttige, bør du være klar over at de brukes til å omdirigere trafikk til forhåndsbestemte nettsider for å øke rangering eller salg. Noen av disse annonsene kan dessuten være lenket til potensielt skadelige tredjepartssider eller til og med hackede domener som kan initiere phishing-angrep. For å minimere systemets sårbarhet og beskytte det fra malware-angrep, anbefales det at du kjører et komplett systemskann med ReimageIntego eller et annet vel ansett antispyware-program, og fjerne Flvto fra systemet. 

Flvto Youtube Downloader

Hvis dette ikke er nok til at du vurderer det som nyttig å avinstallere Flvto, bør du også merke deg at programmet sporer nettleseraktivitetene dine. For å gjøre dette installerer det sporende informasjonskapsler og såkalte web-beacons, eller usynlige sporingsbilder. Disse gjør det mulig å overvåke hvilke nettsider du besøker og aktiviteten du utfører på disse. De kan også innhente sensitive opplysninger (navn, adresse, IP-adresse, e-postadresse) og dele dine og andres personopplysninger med annonsører og andre tredjeparter for markedsførings- og kampanjeformål.

Unngå installasjon av gratisprogrammer 

De som ønsker det kan laste ned dette programmet fra den offisielle nettsiden (flvto[.]biz). Hvis du besøker denne nettsiden ser du at den er full av tvilsomme annonser med fengende overskrifter. Nettsiden genererer dessuten en ny fane i Google Chrome, der det blir rapportert om at Flash Player og popup-vinduer ble blokkerte fra denne nettsiden.

Utviklerne har dessuten lagt til dette viruset som en nyttig Chrome-utvidelse i ulike freeware- og shareware-programmer. Hvis du oppdager en uvanlig mengde annonser og villedende utvidelser i Chrome, bør du skanne systemet med et antimalware-program og fjerne alle mistenkelige oppføringer som nylig har blitt installert på PC-en din. 

Flvto Youtube Downloader

Vi må dessuten nevne at installasjon av freeware alltid medfører en risiko for at systemet blir infisert av potensielt uønskede programmer. For å forhindre at dette skjer, er det ikke nok å klikke på “Neste”-knappen i installasjonsprogrammet. Du må velge “Advanced” eller “Custom” installasjon, og lese alle meldinger nøye for å vite hva slags vilkår du godtar. IKKE godta installasjon av tilleggsprogrammer, verktøylinjer eller utvidelser, og sørg for at du fjerner alle disse under installasjonsprosessen.  

Slik avinstallerer du Flvto-viruset fra Chrome  

Flvto.biz-viruset kan gjøre PC-en sårbar for ulike nettinfeksjoner. All interaksjon med annonser som programmet genererer utgjør dermed en risiko for omdirigeringer til potensielt skadelige eller til og med ondsinnede domener som kan være involverte i malware-distribuering.

Det finnes to alternativer for fjerning av Flvto. Først og fremst kan du prøve å slette det manuelt fra kontrollpanelet og tilbakestille nettleserens innstillinger. Flere brukere har imidlertid rapportert at de ikke klarer å eliminere dette verktøyet på grunn av prosessen flvtoyoutubedownloader.exe, som genererer et popup-vindu med en feilmelding.

Hvis du ikke klarer å fjerne programmet manuelt, anbefaler vi at du benytter et profesjonelt antimalware-verktøy for å fjerne Flvto Youtube Downloader. Du bør enten oppdatere programmet du har, eller installere et kraftig verktøy fra en vel ansett leverandør. 

 

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Flvto Youtube Downloader fjerningsguide:

Fjern Flvto Youtube Downloader fra Windows systemer

Følgende veiledning forklarer hvordan du fjerner flvto youtube downloader fra Windows:

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller Flvto Youtube Downloader og relaterte programmer
  Så, se etter Flvto Youtube Downloader eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern Flvto Youtube Downloader fra Mac OS X system

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter Flvto Youtube Downloader eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern Flvto Youtube Downloader fra Internet Explorer (IE)

 1. Slett farlige tillegg
  Åpne Internet Explorer, klikk på verktøy ikonet (IE menyen) øverst til høyre i nettleseren og velg Manage Add-ons. Klikk på meny ikonet og velg 'Manage add-ons'
 2. Her vil du se Manage Add-ons vindu Så, se etter Flvto Youtube Downloader og andre mistenksomme plugins. Deaktiver disse oppføringene ved å klikke Disable. Høyreklikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Disable'
 3. Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
  Klikk på verktøy ikonet (meny) øverst til høyre i nettleseren og velg Internet Options. Bli på General fanen.
 4. Så, slett ondsinnet URL og gå til foretrukket domene navn. Klikk Apply for å lagre endringer Slett ondsinnet URL, gå til ditt foretrukne domene navn og klikk 'Apply' for å lagre endringer
 5. Tilbakestill Internet Explorer
  Klikk på verktøy ikonet (meny) igjen og velg Internet options. Gå til Advanced fanen
 6. Så, velg Reset
 7. Når du er i det nye vinduet, skjekk Delete personal settings og velg Reset igjen for å fullføre sletting av Flvto Youtube Downloader, Gå til 'Advanced' fanen og klikk på 'Reset' knappen. Velg 'Delete personal settings' og klikk på 'Reset' knappen igjen

Fjern Flvto Youtube Downloader fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal Flvto Youtube Downloader være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern Flvto Youtube Downloader fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg Flvto Youtube Downloader og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av Flvto Youtube Downloader. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Fjern Flvto Youtube Downloader fra Google Chrome

Flvto-viruset rettes mot Google Chrome-brukere. Hvis nettleseren din allerede er kapret, bør du utføre elimineringsstegene som gis ovenfor, og deretter tilbakestille Google Chrome:

 1. Slett ondsinnede plugins
  Åpne Google Chrome, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Tools Extensions. Klikk på meny ikonet. Velg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Så, velg Flvto Youtube Downloader og andre ondsinnede plugins, velg papirkurv ikonet for å slette disse oppføringene Se etter ondsinnede oppføringer og slett hver av dem ved å klikke på papirkurv ikonet
 3. Klikk på meny ikonet igjen og velg Settings Manage Search engines under Search seksjonen. Så, i 'Settings', velg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., slett ondsinnede søkesider. Behold bare Google eller ditt foretrukne domene navn. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 5. Tilbakestill Google Chrome
  Klikk på meny ikonet øverst til høyre i din Google Chrome og velg Settings.
 6. Scroll ned til slutten av siden og klikk på Reset browser settings. Så, i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klikk på den
 7. Klikk på Reset for å bekrefte denne handlingen og fullfør slettingen av Flvto Youtube Downloader. Klikk på 'Reset' knappen for å fullføre slettingen

Fjern Flvto Youtube Downloader fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter Flvto Youtube Downloader eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre Flvto Youtube Downloader slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-flvto-youtube-downloader.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om Flvto Youtube Downloader