Alvorlighetsgrad:  
  (85/100)

File Recovery. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

| Type: Malware

File Recovery er en fersk utgitt Falske PC optimalisering verktøy som ser ut til å være opprettet for å erstatte Data Recovery scamware som har vært aktivt jobbet siste månedene. File Recovery virus bør aldri holdes på systemet fordi det fører datamaskinen til kontinuerlige problemer knyttet til tap av data, andre programmer svikt og system treg nedturer. Husk at dette programmet er Falske, og det bør fjernes så snart du finner den på datamaskinen din. Så snart det blir det, begynner det å vise irriterende varsler og skannere rapporterer om problemene som finnes på harddisken, ram, register og GPU. File Recovery virus vil i tillegg tilby deg å kjøpe sin lisensiert versjon som et verktøy i stand til å fikse alt. I stedet for å gjøre det, anbefaler vi å fjerne File Recovery virus og glemme disse problemene fordi de er alle oppfunnet og falske.

HVORDAN KAN JEG BLIR SMITTET MED

FILGJENNOPPRETTING?

File Recovery virus bruker forskjellige måter når den bestemmer seg for å gå inn i systemet – det har en tendens til å infisere PCer via eldre Java-versjoner, Flash eller PDF-leser oppdateringer eller falske video kodeker. Dessuten kan det lett bruke trojanere i stand til å komme gjennom sikkerhetshull funnet. Alt dette gjøres i hemmelighet for brukeren og ikke engang krever din tillatelse. Så snart det blir inne, vil skadelig File Recovery starte sammen med hver omstart av systemet, og vil vise slike eller lignende varsler og skannere:

Harddisk boot sektor lesefeil

Systemblokker ble ikke funnet

Error 0x00000024 – NTFS_FILE_SYSTEM

Error 0x00000078 – INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE

Error 0x0000002E – DATA_BUS_ERROR

Error 0x00000050 – PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

Den DRM attributtverdien er for liten før diskskanning

Systemblokker ble ikke funnet
Dette er mest sannsynlig oppstått på grunn av feil på harddisken.
Dette kan også føre til et potensielt tap av data.


Hard Drive Boot Sector Reading Feil

Under I/O systemet initialisering, kan enhetsdriver støvelen har mislyktes i å initialisere oppstartsenhet. Filsystem initialisering kan ha sviktet fordi den ikke gjenkjenner dataene på oppstartsenhet.

Vær sikker på at disse Harddiskfeil, RAM og register problemer er ingenting, men oppfunnet problemstillinger som bør aldri bli tatt så alvorlig. Dessuten dette malware tilbyr deg å kjøre noen harddisk skannere som enkelt kan forhåndsbestemte å rapportere om de samme forhåndsinnstilte feil. Men selv om det ser ut til å være troverdig, er File Recovery ingenting, men ubrukelig program som søker å få pengene dine for sine oppfunnet ‘reparere’ tjenester. Vi anbefaler ikke å betale for det lisensierte og fjerne File Recovery virus i stedet.

HVORDAN FJERNE FILGJENNOPPRETTING VIRUS?

For det første bør du drepe File Recovery prosesser ved hjelp av Reimage, Prosess Explorer eller rkill. Hvis du er funksjonshemmet fra å komme på nettet, må du starte infiserte PC til sikker modus med nettverk først. I tillegg bør du også skanne datamaskinen din helt når du er i normal modus også.

I tillegg kjører Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller Reimage for å fjerne alle rootkit infeksjoner og File Recovery filer.

Hvis du ikke kan starte disse programmene, skriv dette registreringskode første å lage virus tror du har kjøpt lisensiert versjon:. 08869246386344953972969146034087. Kjør en full system skann med SpyHunter etter at å fjerne alle infiserte filer.

De siste parasitt navn som brukes av FakeHDD:
[newest id=»fakehdd»]

OPPDATERING: Enkelte sikkerhetseksperter rapportere om identisk utseende virus, som kalles File Restore. Hvis du blir rapportert av File Gjenopprett program som’datamaskinen din er i kritisk tilstand. Harddiskfeil oppdaget.’, Husk at du er under angrep av virus. Du kan bruke den samme fjerning guide for å fjerne File Restore fra datamaskinen.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
File Recovery skjermbilde
File Recovery skjermbilde
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-file-recovery.html

Veiledning for sletting på andre språk