Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

Fjern FBI PayPal-virus

av Ugnius Kiguolis - - | Type: Stjele programmer

FBI PayPal viruset er en sleip trussel, som hører til “ransomware” (løsepenger programvare) kategorien. Akkurat som FBI viruset, presenterer den seg selv som en legitim melding fra det Føderale Byrået for Etterforskning. Men FBI har ingenting å gjøre med denne svindel varslingen, som i realiteten hører til svindlere. I ett forsåk på å se mer troverdig ut, viser dette viruset ofret sin IP adresse, lokasjon, hacker datamaskinens webkamera og viser hva som skjer i rommet. I tillegg rapporterer det om forskjellige lovbrudd og spør om å betale en bot for å fjerne blokkering og unngå mere alvorlige konsekvenser. Som du kan se er hovedgrunnen til denne trusselens oppfinnelse penger, som blir etterspurt i form av bøter. Tidligere versjoner av FBI viruset har spurt om å betale denne boten via Ukash, Paysafecard og Green Dot MoneyPak forskuddsbetalings sytemer. Men det ser nå ut som om de har begynt å bruke PayPal for deres penge transaksjoner. Vennligst IKKE betal denne boten fordi du har ikke gjort noe ulovlig! For å oppheve blokkering av din datamaskin, bør du fjerne FBI PayPal viruset fra systemet.

HVORDAN KAN JEG BLI INFISERT MED FBI PayPal viruset?

Akkurat som andre ransomware (løsepenger) virus, er FBI PayPal viruset distribuert via hackede programmer, slik som gratis programmer og shareware. I tillegg til søppelpost og ulovlige sider. Så fort den kommer seg inn i systemet, vil denne skjerm blokkeren modifisere systemet og endre sin mål datamaskin til en ubrukelig maskin. Istedenfor å gå på internett, eller starte dine favoritt programmer, vil du kun se denne store varselen som dekker hele skrivebordet på din PC:

FBI
Federal Bureau of Investigation
ATTENTION!
Your PC is blocked due at least one of the reasons specified below.
You have been violating Copyright and Related Rights Law. (Video, Music, Software) and illegally using or distributing copyrighted content, thus infringing Article 1, Section 2, Clause 8, also known as the Copyright of the Criminal Code of United States of America.
Article 1, Section 2, Clause 8 of the Criminal Code provides for a fine of 200 to 500 minimal wages or a deprivation of liberty for 2 to 8 years.
You have been viewing or distributing prohibited Pornographic content (Child Porn/Zoophilia and etc). Thus violating Article 2, Section 1, Clause 2 of the Criminal Code of United States of America.
(…)

Vennligst ignorer denne svindel varselen fordi den søker tydelig i å mislede deg til å betale boten. For det første hjelper ikke betaling av boten med å oppheve blokkeringen av din datamaskin slik at du kan glemme denne infiseringen. I tillegg bør du være klar over at statlige myndigheter som denne nevner tar i bruk mer sofistikerte metoder, for avstraffelse av sine kriminelle. For å fikse din datamaskin, bør du fjerne FBI PayPal viruset uten forsinkelse.

HVORDAN FJERNE FBI PAYPAL VIRUSET?

Ved forsøk på å fjerne FBI Paypal viruset, må du først oppheve blokkeringen av din datamaskin. For å være i stand til å skanne din datamaskin med ett ordentlig anti-malware (anti ondsinnet programvare), følg disse alternativene:

* Flash drive metoden (flash stasjon):

1. Bruk en annen maskin til å laste ned Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes eller andre lignende anerkjente anti-malware programmer.
2. Oppdater programmet og legg det på USB flsh drive stasjonen, eller en enkel CD.
3. I mellomtiden re-start din infiserte datamaskin til Sikkermodus med kommandolinje, og sett inn USB stasjonen i den.
4. Re-start den infiserte datamaskinen en gang til og kjør en fullstendig system skann.

* Brukere infisert med FBI PayPal viruset er tillat adgang til andre brukerkontoer på deres Windows systemer. Dersom en av disse kontoene har administrator rettigheter, skal du ha mulighet til å kjøre anti-malware program.

* Prøv å nekte Flash for å stoppe din ransomware i og fungere som planlagt. For å deaktivere Flash, gå til http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html Kjør etterpå en full system skann med et anti-malware program.

* Manuell fjerning av FBI Paypal viruset:

1. Re-start din infiserte PC til “Sikkermodus med kommandolinje” for å deaktivere FBI Paypal viruset (dette skal virke på alle versjoner av denne trusselen).
2. Kjør Regedit
3. Søk etter WinLogon oppføringer og skriv ned alle filer som ikke er explorer.exe eller blank/tom. Erstatt dem med explorer.exe.
4. Søk i registeret etter disse filene du har skrevet ned, og slett register nøklene som refererer til filene.
5. Re-start og kjør en fullstendig system skann med oppdatert Reimage Reimage Cleaner Intego for å fjerne gjenværende FBI Paypal virus filer. Du kan også prøve skanning med SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
FBI PayPal virus skjermbilde
FBI PayPal virus skjermbilde

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Databrukere kan oppleve tap av dokumenter og andre problemer på grunn av nettinfeksjoner. Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser.

Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet. Sørg for å gjøre det til en vane å ta daglige eller ukentlige sikkerhetskopier.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-fbi-paypal-virus.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om FBI PayPal virus