Alvorlighetsgrad:  
  (97/100)

FBI Moneypak. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Jake Doevan - - | Type: Stjele programmer

FBI Moneypak (kan også finnes som FBI virus) er en ransomware-infeksjon som tydelig viser deg hvordan de slemme folkene bruker ferdighet for å forbedre teknikkene sine og dermed tjene mer penger. Dette viruset viser villedende advarsler som ser ut som legitime meldinger fra FBI. I tillegg låser det systemet slik at du ikke kan foreta deg noe. Hovedgrunnen til at svindlere har lansert et slikt virus er veldig enkelt – de forventer at du tror du har «sett ulovlig på opphavsbeskyttet innhold» og må betale en bot gjennom Moneypak-tjenesten. Offeret bes normalt om å gå til Wallmart eller Wallgreens-butikker for å foreta et kjøp (se bildet nedenfor). Før du betaler, bør du lese detaljene nedenfor og sørge for at du har med denne alvorlige nett-infeksjonen å gjøre. Vi anbefaler på det sterkeste at du ikke lar deg lure av FBI Moneypak-viruset fordi du på denne måten kun støtter nettkriminelle.

Hvordan blir folk infiserte av FBI Moneypak?

Denne sofistikerte inntrengeren kommer seg inn i systemet via trojanske hester som kommer seg innenfor umerket og som laster ned filene som trengs for FBI Moneypak. I tillegg låser FBI Moneypak systemet og viser popup-meldinger basert på villedende informasjon om opphavsrett og relaterte lovbrudd. Det kan faktisk se ut som en legitime meldinger fra FBI! Du bør imidlertid være oppmerksom på at denne advarselen er fullstendig bedragersk og kun ønsker å villede deg til å bruke $100 på å låse opp PC-en din. I stedet bør du ikke kaste bort tiden din og fjerne FBI Moneypak fra datamaskinen før det iverksetter ytterligere aktivitet på datamaskinen din.

Hvordan kan jeg fjerne FBI Moneypak?

Først og fremst bør du lese hvordan du kan unngå å bli infisert av FBI Moneypak-viruset: sikkerhetseksperter anbefaler å ignorere alt av søppelpost og aldri åpne vedlegg som er inneholdt i dem. I tillegg bør du slutte å kaste bort tiden din med freeware-programmer ettersom slike programmer også kan inneholde virus. Til slutt må du alltid sørge for at du har vel ansette antivirus- og antispionvare-programmer installert slik at de kan hjelpe deg med å forhindre virus som FBI Moneypak.

For å fjerne denne skadelige trusselen og låse opp datamaskinen din, anbefales du å bruke et vel ansett antimalware-program som for eksempel Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Dersom du er fullstendig lammet kan du følge disse stegene før du kjører et fullstendig systemskann med et antimalware-program:

  1. På en annen datamaskin laster du ned Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes eller et annet vel ansett antimalware-program.
  2. Oppdater programmet og lagre det på en USB-pinne eller en CD.
  3. I mellomtiden starter du den infiserte datamaskinen på nytt i sikkerhetsmodus med kommandolinje og kobler til USB-pinnen.
  4. Start den infiserte datamaskinen enda en gang og kjør et fullstendig systemskann.

Oppdatering: Det finnes nye versjoner av FBI Moneypak eller FBI virus som bruker andre advarsler og som krever en bot på $200, og ikke $100. Disse kalles FBI Green Dot Moneypak virus og FBI Virus Black Screen. De har ikke noe videoopptak men benytter en lydmelding som ber om at du betaler pengene for å få Moneypak-koden som låser opp datamaskinen. Vi anbefaler på det sterkeste å ignorere denne falske advarselen og fjerne viruset fra datamaskinen. Dersom metoden ovenfor ikke fungerer, kan du også bruke følgende informasjon for å fjerne FBI Moneypak:

* Brukere som er infiserte med FBI Moneypak/FBI virus/FBI Green Dot Moneypak virus/FBI Virus Black Screen har tilgang til andre kontoer på Windows-systemet. Dersom en av disse kontoene har administrator-rettigheter skal du være i stand til å starte et antimalware-program.

* Prøv å nekte flash for å få ransomware-programmet til å slutte å fungere som tiltenkt. For å deaktivere flash, går du til Macromedia-siden og velger «Nekt»: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Etter å ha gjort dette kan du kjøre et fullstendig systemskann med et antimalware-program.

* Manuell fjerning av FBI Moneypak (spesialferdigheter påkrevd!):

  1. Start datamaskinen på nytt i ‘Sikkerhetsmodus med kommandolinje’ for å deaktivere FBI Moneypak (dette bør fungere for alle versjonene av denne trusselen)
  2. Kjør Regedit
  3. Søk etter WinLogon-oppføringer og noter ned navnet på alle filer som ikke er explorer.exe eller blanke. Erstatt disse med explorer.exe.
  4. Søk i registeret etter filene du har notert og slett registernøklene som refererer til filene.
  5. Start datamaskinen på nytt og kjør et fullstendig systemskann med oppdatert Reimage for å fjerne FBI Moneypak-viruset.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
FBI Moneypak skjermbilde
FBI Moneypak skjermbilde

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-fbi-moneypak.html

Veiledning for sletting på andre språk