Alvorlighetsgrad:  
  (95/100)

Fjerne Fake Windows Activation screen (Forbedrede instruksjoner) - oppdateringer Aug 2016

av Alice Woods - - | Type: Malware

Fake Windows Activationvirus

Fake Windows Activation-virus er en trojaner som låser datamaskinen og hevder at du bruker en uekte versjon av Windows, og at operativsystemet må reaktiveres for å forhindre piratkopiering. Viruset låser skjermen og viser en systemmelding som oppfordrer brukeren til å aktivere Windows i løpet av de neste 24 timene. Ellers blir vedkommende utestengt fra flere Windows-funksjoner. Hvis du opplever dette bør du ikke få panikk og du trenger ikke lete febrilsk etter lisensnøkkelen din. Varslet du har mottatt er falskt og utviklet av svindlere for å generere illegal profitt. Selv om du finner og sender inn en legitim aktiveringsnøkkel blir den ikke godkjent og du mottar enda en villedende melding som sier at:

Windows Helper is unable To Activate Windows
Contact Support To Activate.

Du kan også høre et opptak av den samme meldingen hver gang du klikker på dataskjermen. Det er tydelig at du har å gjøre med teknisk svindel her, og du må fjerne Fake Windows Activation-viruset fra datamaskinen snarest mulig. Først må du imidlertid løse problemet med den låste skjermen. Ettersom skjermen er låst klarer du ikke å initiere systemskann, noe som betyr at viruset forblir på datamaskinen. Heldigvis er det oppdaget at du kan eliminere skjermlåsen ved å angi “closecloseclosecloseclose” i aktiveringsvinduet. Det første du må gjøre etter å ha fått tilbake kontrollen over nettleseren din er å skanne etter Fake Windows Activation malware ved hjelp av Reimage Reimage Cleaner Intego eller et annet antivirus-program.

Fake Windows Activation virus screenshot

I tillegg til meldingsopptaket viser dessuten viruset et telefonnummer (1-888-479-3649) som du kan bruke til å kontakte teknisk støtte for å motta instruksjoner for aktivering av Windows. Du bør være klar over at dette nummeret ikke setter deg i kontakt med ekte Windows-støtte. Nummeret er til de nettkriminelle som prøver å overbevise deg om at din gamle lisensnøkkel er utløpt og at du må kjøpe en ny for $99,99 USD. I realiteten finnes det ikke noe problem med Windows-systemet ditt og nøkkelen som svindlerne prøver å selge deg eksisterer sannsynligvis ikke.De kan komme til å be om at du oppgir personopplysninger, bankopplysninger eller annen sensitiv informasjon, men dette bør du selvfølgelig ikke gjøre. For å fikse dette problemet må du skanne datamaskinen med et vel ansett malware-program og slette viruset fra systemet. Vi anbefaler at du benytter et profesjonelt antimalware-program.

Hvordan unngå å bli offer for teknisk støtte-svindel?

Villedende programmer kan bli installerte på datamaskinen på ulike måter. Som regel skjer dette på grunn av uoppmerksomhet når brukeren ikke følger reglene for sikker nettlesing. For å unngå å installere ondsinnede programmer bør du:

 • Aldri bla gjennom risikable nettsider. Ikke prøv å få tilgang til nettsider som antivirus-programmet eller Google SafeSearch-filteret blokkerer;
 • Unngå å klikke på mistenkelige bannere eller popup-annonser som dukker opp på skjermen din;
 • Ikke godta installasjon av programmer fra nettsider du ender opp på ved et uhell. Hvis du blir tvunget til å besøke nettsider du ikke hadde til hensikt å åpne, bør du sjekke systemet med et pålitelig antispyware-program for å sjekke om mistenkelige programmer er blitt installerte på systemet (f.eks. omdirigeringsvirus).
 • Installer programmer KUN ved bruk av avansert eller tilpasset installasjon. Du må utføre denne sikkerhetskontrollen på grunn av at programmer du ønsker å installere kan inneholde mistenkelige ekstraprogrammer. Du kan alltid avslå installasjon av slike vedlegg ved å velge bort godkjennelsen om å installere “anbefalte nedlastinger” eller “foreslått programvare”.
 • Aldri åpne e-poster fra ukjente avsendere. Malware distribueres først og fremst via ondsinnede e-poster, så derfor bør du aldri åpne slike og filer som er vedlagt slike e-poster.

For å finne ut hvordan du eliminerer dette malware-programmet fra datamaskinen kan du lese videre.

Hvordan kan du unslippe Fake Windows Activation-skjermen?

For å eliminere dette malware-programmet fra systemet, må du slå av datamaskinen og starte den på nytt i sikkerhetsmodus med nettverkstilgang. Deretter laster du ned et automatisk verktøy for å fjerne Fake Windows Activation-viruset fra systemet. Hvis du allerede har et slikt verktøy kan du gå rett til elimineringsfasen ved å kjøre et systemskann. Programmet oppdager og sletter da alle ondsinnede filer på PC-en din. Sørg bare for at du har oppdatert verktøyet til nyeste versjon. Nedenfor finner du anbefalinger for hvordan du eliminerer skjermlåsen før du fjerner Fake Windows Activation. Hvis du opplever problemer mens du prøver å eliminere denne trojaneren, er du velkommen til å kontakte oss.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Fake Windows Activation screen fjerningsguide:

Fjern Fake Windows Activation screen ved hjelp av Safe Mode with Networking

MERK: For å fjerne skjermlåsen og få tilgang til skrivebordet ditt kan du prøve å taste inn “closecloseclosecloseclose” i verifikasjonsfeltet. Hvis metoden fungerer starter du antivirus-programmet øyeblikkelig og kjører et fullstendig systemskann på enheten din. Hvis skjermen fremdeles er låst etter neste oppstart følger du stegene som gis nedenfor.

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne Fake Windows Activation screen

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage Reimage Cleaner Intego eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av Fake Windows Activation screen.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern Fake Windows Activation screen ved hjelp av System Restore

Du kan prøve å eliminere skjermlåsen ved å trykke CTRL+ALT+DEL, finne Productkeyupdate.exe-prosessen i oppgavebehandleren og avslutte den manuelt. Etter å ha utført denne oppgaven skanner du datamaskinen din med Reimage Reimage Cleaner Intego.

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av Fake Windows Activation screen. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage Reimage Cleaner Intego og sørge for at fjerning av Fake Windows Activation screen er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot Fake Windows Activation screen og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Databrukere kan oppleve tap av dokumenter og andre problemer på grunn av nettinfeksjoner. Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser.

Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet. Sørg for å gjøre det til en vane å ta daglige eller ukentlige sikkerhetskopier.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Alice Woods
Alice Woods

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Alice Woods
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-fake-windows-activation-screen.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om Fake Windows Activation screen