Alvorlighetsgrad:  
  (77/100)

Fjern Facebook “hahaha”-virus

| Type: Malware

Facebook «hahaha» virus er ondsinnet programvare som er spredd via Facebook private meldinger. I likhet med andre Facebook virus versjoner, sprer det rundt ved å lure folk til å klikke på ondsinnet lenke og nedlasting Pictr_357.Zip, Copy_0027.Zip, Image0905.Zip og andre skadelige filer på sine datamaskiner. Det oppfordrer ofrene til å laste ned disse filene ved hjelp av en vanskelig melding som har tittelen «hahaha». Så snart noen av tidligere nevnte. Zip filer blir lastet ned og. Jar-filen er lansert, starter denne malware sin aktivitet. Det antas at Facebook «hahaha» virus er mest brukt for Bitcoin mining. Men det kan være involvert i andre farlige aktiviteter i tillegg. Hvis du lagt merke til at datamaskinens hastighet redusert og Facebook kontoen begynte å sende «hahaha» eller lignende meldinger til dine venner, er din PC infisert med denne alvorlige malware.

Hvordan kan Facebook «hahaha» virus infisere datamaskinen min?

Som vi allerede har nevnt, er Facebook «hahaha» virus spres via «hahaha»-meldinger som sendes via Facebook private meldinger. I de fleste tilfeller, ser det ut som de hører til dine venner, så det er ingen overraskelse at dette malware har blitt sprer seg rundt. Hvis du klikker på denne falske meldingen, blir du automatisk involvert i distribusjonen av Facebook «hahaha» virus og dine venner kan også bli smittet uansett hvilket OS, Windows eller Mac, de bruker. I tillegg til det, er datamaskinen forvandlet til en Bitcoin mining maskin og brukes til andre farlige aktiviteter. Vær så snill, unngå slike falske meldinger, uansett hvor troverdig eller fristende de ser. Hvis du allerede har klikket på sitt feste, bør du sjekke din PC for Facebook «hahaha» virus. Les følgende avsnitt for å få mer info om det:

Hvordan fjerne Facebook «hahaha» virus?

Hvis du tror at datamaskinen er infisert med Facebook «hahaha» virus, må du skanne det med Reimage Reimage Cleaner Intego eller SpyHunter 5Combo Cleaner. Ellers kan du kjøre inn i alvorlige problemer, for eksempel dramatiske treg nedturer og infiltrasjon av annen malware. Du bør også ta kontakt med dine Facebook-venner, og la dem få vite om falske meldinger som kommer fra kontoen din.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-facebook-hahaha-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk


Din mening om Facebook “hahaha” virus