Alvorlighetsgrad:  
  (10/100)

Facebook Desktop. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

| Type: Adware

Facebook Desktop (kan også bli funnet som FBDesktop) er et potensielt uønsket program, som kommer i en pakke med andre freeware. I er ikke relatert til Facebook på noen måte, uansett hva som er uttalt på sin offisielle hjemmeside. Så snart det blir inni målet PC, påvirker det Mozilla Firefox, Google Chrome og Opera nettlesere ved å forlate sin egen plugin. Vi har ikke lagt merke til dens evne til å installere plugin på Internet Explorer, men det betyr ikke at det ikke er i stand til å gjøre det også. Når det blir inne i systemet, gir Facebook Desktop for sin brukervennlighet evne til å se hva som skjer på hans Facebook-veggen uten å legge inn dette sosiale nettverket. Imidlertid vil dette programmet gi ulike pop-up-annonser og varslinger. For å oppsummere, kan vi ikke hevde at Facebook Desktop eller FBDesktop er skadelig, men det tydelig sprer seg via urettferdig distribusjonsmetoder og deretter starter uønsket systemets endringer. Hvis du ønsker å fjerne Facebook Desktop, fortsette å lese dette innlegget.

HVORDAN KAN FACEBOOK DESKTOP GET ON MY COMPUTER?

I de fleste tilfeller er Facebook Desktop lastet ned fra sin offisielle nettside som tilhører Troy Technology Co, Ltd Men akkurat som Search.fbdownloader.com eller andre adwares, det kan også snike seg inne i en bunt med andre programmer som er tilbys på internett gratis. Vi må legge til at Facebook Desktop programtillegget har ingenting til felles med Facebook Messenger, slik at du kan deaktivere når det blir inne. Hvis du er en av disse PC-brukere som ikke kan gjøre det, følger en detaljert guide nedenfor for å fjerne Facebook Desktop fra datamaskinen din.

HVORDAN FJERNE FACEBOOK DESKTOP?

Hvis du ønsker å fjerne FBDesktop (også knwon som Facebook Desktop), skanne systemet med oppdaterte anti-spyware. Vi anbefaler å bruke Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner for det. Du kan også fjerne den manuelt ved å gjøre følgende:

Bli kvitt uønskede oppføringer fra Legg til/fjern programmer. For at du følgende:

  1. Klikk på Start -> Kontrollpanel -> Programmer (eller Legg til/fjern programmer) -> Avinstaller et program.
  2. Her, se etter Facebook Desktop eller FBDesktop og velg ‘Avinstaller/endre’.
  3. Klikk OK for å lagre endringene.

Til slutt, fikse hver av dine lesere med en hjelp av disse trinnene:

Mozilla Firefox:

  1. I Mozilla Firefox adresselinjen , skriv about: addons og klikk inn;
  2. Bytt til programtillegg og finne Facebook Desktop eller FBDesktop;
  3. Klikk på Deaktiver.

Google Chrome:

  1. I Google Chrome adresselinjen , skriver krom::\\programtillegg og trykk enter.
  2. Finn Facebook Desktop og klikker deaktivere.

Opera:

  1. I Operas adresselinjen, skriv opera: programtillegg,
  2. Finn Facebook Desktop programtillegget og traff deaktivere.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-facebook-desktop.html

Veiledning for sletting på andre språk