Alvorlighetsgrad:  
  (96/100)

Fjern Facebook Change Color-virus

av Jake Doevan - - | Type: Malware

Facebook Endre farge-viruset er en seriosu cyber infeksjon, som er relatert til villedende meldinger som har vært aktivt sprer seg over dette sosiale nettverket, og kan også bli kalt som Facebook virus. Disse falske meldinger invitere brukere til å klikke på en link og endre sin Facebook-profil til svart, rød, rosa eller andre farger. Men, før du klikker på adressen, bør du innse at du ikke kan endre din Facebook farge. Hvis du google dette problemet, vil du vite at det er en stor svindel prøver å få deg til å besøke en undersøkelse området. På denne måten, svindlere klarer å samle millioner av besøkende og tilstrekkelig øke sine inntekter. Vær så snill, unngå Facebook Endre farge virus uansett at det kommer fra en av dine venner. Vi anbefaler å kontakte avsender før du åpner meldingen som kommer fra ham/henne.

HVORDAN KAN JEG BLIT SMITTET MED Facebook Endre farge virus?

Facebook Endre farge viruset forsøker å angripe systemet via en falsk melding som tilbyr å endre fargen på profilen. Vanligvis kommer det fra en kjent bruker som allerede har blitt smittet av denne svindelen, så det er en stor sjanse for å falle for denne trusselen. Disse meldingene hevder:

Switch to Pink Facebook (Limited Time!)
(LINK)
Say goodbye to the boring blue profile and say hello to the pink profile!!

Switch to Red Facebook (Limited Time!)
(LINK)
Say goodbye to the boring blue profile and say hello to the red profile!!

Vær oppmerksom på at når du klikker på disse lenkene vil ikke gi deg muligheten til å endre fargen på din Facebook-profil! Du vil bare bli bedt om å dele dette budskapet med dine Facebook venner, og i tillegg vil bli bedt om å forlate en kommentar og svare på noen spørsmål på en spørreundersøkelse. Vær så snill, hold deg unna Facebook Endre farge virus og fjerne den hvis du har blitt lurt.

HVORDAN FJERNE FACEBOOK ENDRE COLOR VIRUS?

Hvis du har blitt lurt av Facebook Endre farge virus, bør du rense veggen først av alt. I tillegg, kjøre en full system skann med oppdatert anti-spyware for å fjerne skadelige filer fra systemet. Prøv å bruke oppdatert versjon av Reimage,som vil fjerne alle skadelige filer fra datamaskinen din. Du kan også prøve å bruke SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Facebook Change Color virus skjermbilde
Facebook Change Color virus skjermbilde

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-facebook-change-color-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk