Alvorlighetsgrad:  
  (98/100)

Fjern .exx File Extension-virus (Enkel veiledning for fjerning)

av Jake Doevan - - | Type: Stjele programmer

Hvordan kan jeg bli infisert av .exx File Extension-viruset?

Først og fremst ønsker vi å nevne at .exx File Extension-viruset tilhører kategorien ransomware. Så snart det infiltrerer datamaskinen krypterer det dermed filer, blokkerer internettforbindelsen og viser varselmeldinger som ber offeret om å betale en løsesum i bytte mot dekrypteringsnøkkelen. Denne nøkkelen er nødvendig for å dekryptere filene dine (videofiler, forretningsdokumenter og annet) som ikke kan åpnes på grunn av RSA 2048-bit mekanismen som brukes for å kryptere dataene på offerets PC-system. Vi anbefaler selvfølgelig IKKE å kjøpe dekrypteringsnøkkelen og støtte de som er ansvarlige for å lansere dette ransomware-programmet. Istedet for å gjøre dette bør du fjerne .exx File Extension-viruset ved hjelp av en pålitelig anti-spyware. Det kan også brukes til å fjerne andre ransomware-trusler, som for eksempel Teslacrypt, .vvv file extension virus og andre.

The picture showing ransomware notification

Når det gjelder distribusjonen av dette malware-programmet, ønsker vi å si at det ikke er vanskelig å oppdage denne nett-trusselen. Ifølge de nyeste rapportene spres .exx File Extension ved hjelp av følgende metoder:

 • Falske annonser. Disse ondsinnede popup-varslene presenterer stort sett seg selv om “oppdateringer” for legitime programmer. Du kan bli tilbudt gratis oppdateringer for Java, Flash Player, FLV Player og lignende programmer.
 • Infiserte nettsider. I følge de nyeste rapportene kan denne ransomware-relaterte trojanske hesten påvirke WordPress-sider og bruke dem for å infisere PC-brukere med ransomware. Du kan dessuten bli infisert av ransomware gjennom ulovlige domener, som torrent-sider og nettsider med pornoinnhold.
 • Søppelpost og villedende e-postmeldinger. De fleste slike meldinger hevder at de kan gi potensiell fortjeneste, rabatter, medlemskap og lignende fordeler. Så snart de lurer ofrene til å laste ned et ondsinnet vedlegg, vil imidlertid .exx File Extension-viruset infisere systemet.

Forhindre .exx File Extension cryptomalware:

Det er heldigvis ikke vanskelig å forhindre forekomsten av .exx File Extension-viruset på systemet og unngå å oppdage at alle filene dine er kryptert med denne spesielle algoritmen. For å gjøre dette bør du alltid bruke en vel ansett anti-spyware og holde den oppdatert. Kun legitime antispyware-programmer kan hjelpe deg med å forhindre infiserte nedlastinger og lignende farer. Du bør dessuten sørge for å holde deg unna ulovlige nettsider ettersom målet til disse er å lure brukerne og infisere datamaskinene deres med malware. Du bør dessuten holde deg unna ulovlige programversjoner og oppdateringer. Dersom du trenger et spesifikt verktøy og ikke ønsker å betale for det bør du prøve å finne et gratis OG legitimt program istedet. De fleste ulovlige versjonene er infiserte med malware.

Fjerning av viruset ‘.exx File Extension’:

Dersom du ser filendelsen .exx i stedet for .png, .jpeg og lignende filendelser er det en stor sjanse for at datamaskinen din er infisert med ransomware. I dette tilfellet bør du koble datamaskinen din fra nettet øyeblikkelig fordi denne trusselen kan prøve å kryptere ytterligere data som er lagret på Dropbox og lignende. Du bør dessuten koble fra USB-pinner og bærbare harddisker for å beskytte dem. Deretter bør du fjerne .exx File Extension-viruset. En detaljert veiledning er tilgjengelig nedenfor.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell .exx File Extension fjerningsguide for virus:

Fjern .exx File Extension ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne .exx File Extension

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage Reimage Cleaner Intego eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av .exx File Extension.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern .exx File Extension ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av .exx File Extension. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage Reimage Cleaner Intego og sørge for at fjerning av .exx File Extension er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot .exx File Extension og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Databrukere kan oppleve tap av dokumenter og andre problemer på grunn av nettinfeksjoner. Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser.

Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet. Sørg for å gjøre det til en vane å ta daglige eller ukentlige sikkerhetskopier.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-exx-file-extension-virus.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om .exx File Extension virus