Hva er explorer.exe? Bør jeg fjerne det?

av Jake Doevan - -
explorer.exe

explorer.exe er en legitim kjørbar fil, som kan finnes i alle Microsoft Windows OS. Denne prosessen er også kjent som Windows Explorer, som er nødvendig for å bla gjennom filer og mapper i Microsoft Windows.

explorer.exe begynner å jobbe så snart du starter Windows Utforsker og begynne å navigere gjennom mappene dine. Det kan finnes i C:\ Windows mappen.

explorer.exe er en viktig Windows-fil, som er ansvarlig for en alvorlig oppgave, så vi anbefaler ikke å avslutte det.
Hackere, prøver å skjule deres malware, har begynt å slippe duplikater av lovlige filer, så praktisk talt alle malware kan ha hvilket som helst navn.

explore.exe er en av slike filer. Ifølge sikkerhetseksperter, kan dette kjørbar fil avsløre det faktum at datamaskinen ble angrepet av CoolWebSearch.time, keylogger DlDer, W32.HLLW.Cult.H, W32.HLLW.Gaobot.AZ og andre farlige programmer. For å sjekke filen, anbefaler vi skanne datamaskinen med Reimage.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/file-explorer-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign