Hva er exefile.exe? Bør jeg fjerne det?

av Gabriel E. Hall - -
exefile.exe

exefile.exe er en kjørbar prosess, som kan vises på datamaskinen etter å ha installert EVE Online, EVE, Second Genesis og andre spill. I de fleste tilfeller kan det bli funnet i «C:\Program Files» undermappe.

FARE!

Malware skapere bruker navnene på lovlige filer for å skjule sine virus! Hvis exefile.exe ligger i C:\Windows mappen, kan du være sikker på at det er farlig. Slike kjør brukes vanligvis for å lansere visse parasitt komponenter eller kjører en destruktiv nyttelast.

Tidligere svindlere hadde brukt exefile.exe fil for å lansere rogue anti-spyware, som er kjent som Internett Sikkerhet 2011. Denne prosessen ble brukt til å arbeide stille i bakgrunnen og utføre skadelige handlinger, for eksempel oppdatering virus, laste ned nødvendige filer eller til og med umerkelig slette dem. Men ingen kan garantere at det ikke blir brukt for å spre andre virus som tilhører svindlere.

For å sjekke påliteligheten exefile.exe fil, vi anbefaler å bruke RegCure Pro.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.

Om forfatteren

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskapelig virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/file-exefile-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign