Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

EU Police virus. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

| Type: Stjele programmer

EUs politi viruset er et farlig ransomware, som hører til nettkriminelle, ikke til den europeiske union. Dette scamware har en umiddelbar effekt på berørte datamaskinen fordi det låser den ned når den kommer inn i systemet. Dessuten, så snart den klarer å infisere systemet, erstatter det datamaskinens skrivebord med sin falske varsling, som rapporterer om ikke-eksisterende innhold og ber om å betale boten for å bruke det. EUs politi virus hevder også at brukeren ble deaktivert på grunn av å se ulovlig opphavsrettsbeskyttet innhold, sprer malware og besøke voksen-relaterte nettsteder. For å fjerne låsen, spør denne ransomware viruset å betale boten gjennom en av legitime forhåndsbetaling systemer, for eksempel Moneypak, Ukash, Paysafecard og lignende. Men du bør aldri stole på dette programmet og følge sine kommandoer. Hvis du ser EUs politi varsling på maskinen din, må du ignorere det og fjerne EUs politi virus fra systemet.

HVORDAN KAN JEG BLIR SMITTET MED EUs politi virus?

Tilsvar til Europol virus, er EUs politi virus satt til å angripe europeiske land. For det, er svindlere klassisk bruker falske oppdateringer, mediekodeker, spam og lignende måter for distribusjon. Vær sikker på at du vil umiddelbart legge merke effekten av denne falske program, fordi den er utviklet for å blokkere målet datamaskin så snart det blir inni den. EUs politi viruset viser deretter sin falske varsling, som har tittelen: ‘Computer låst av EU politiet’. I tillegg, det klandrer offeret for visning pornografisk innhold, sende terrorfylte meldinger, distribuere opphavsrettsbeskyttet innhold, og deretter ber om å følge sine regler uten noen forsinkelse. I stedet for å falle for denne fellen og tro at ekte EU Politiet har låst datamaskinen din, bør du fjerne ransomware virus fra det. Vær så snill, aldri betale disse 100 pounds eller annen sum penger, fordi dette ikke vil løse problemet.

HVORDAN KAN JEG FJERNE EUs politi virus?

Hvis du ønsker å kunne fjerne EUs politi virus fra datamaskinen din, bør du først låse opp systemet. Noen ganger, kan du gjøre det ved å sette datoen til den forrige eller ved å omstart PC til sikkermodus med nettverk. Hvis disse alternativene ikke har vært nyttig med EUs politi virus, bør du bruke denne fremgangsmåten:

Flash stasjon metode:

1. Ta en annen maskin og bruke den til å laste ned Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.
2. Oppdatere programmet og sette inn USB-stasjonen eller enkel CD.
3. I mellomtiden, gjenstarte din infisert maskin til Sikkermodus med ledetekst og stokk USB-stasjonen i den.
4. omstart datamaskinen infisert med EUs politi viruset igjen og kjøre en full system skann.

* Brukere smittet med disse ransomware truslene har lov til å få tilgang til andre kontoer på sine Windows-systemer. Hvis en av disse kontoene har administratorrettigheter, bør du være i stand til å lansere anti-malware program.

* Prøv å nekte Flash for å lage din ransomware stopp funksjon som forutsatt. For å deaktivere Flash, gå til Macromedia støtte og velg ‘Nekt’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Etter å ha gjort det, kjøre en full system skann med anti-malware program.

* Manuell EUs politi fjerning av virus (spesielle ferdigheter som trengs!):

  1. Omstart du infisert PC til ‘Sikkermodus med ledetekst’ for å deaktivere dette virus (dette bør arbeide med alle versjoner av denne trusselen)
  2. Run Regedit
  3. Søk etter Winlogon oppføringer og skrive ned alle filene som ikke explorer.exe eller tomme. Erstatt dem med explorer.exe.
  4. Søk i registeret for disse filene du har skrevet ned og slette registernøklene refererer filene.
  5. omstart og kjøre en full system scan med oppdatert Reimage for å fjerne gjenværende filer. Du kan også prøve å bruke Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-eu-police-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk