Alvorlighetsgrad:  
  (10/100)

Fjern «Error code: 0x00AEM001489”-virus

av Jake Doevan - - | Type: Malware

Hva bør jeg vite om «Error code: 0x00AEM001489»-viruset?

Du kan ha fått panikk etter å ha sett en advarsel som sier “Error code: 0x00AEM001489.” Dette varselet signaliserer at datamaskinen din er blitt infisert av malware som prøver å overbevise deg om at operativsystemet ikke kan oppdateres fordi det må valideres først. Uansett hvor mange ganger offeret prøver å taste inn nøkkelen, vil denne falske aktiveringsskjermen fortelle datamaskinen at produktnøkkelen er feil, for deretter å foreslå at offeret ringer kundestøtte for å få hjelp. Hvis du ser nummeret til teknisk støtte bør du unngå å ringe. Du bør heller fjerne Error code: 0x00AEM001489-viruset.

Dette malware-programmet benytter seg av en svindlerteknikk som inkluderer teknisk støtte. Noen dataeksperter kaller det scareware ettersom det lurer ofrene ved å skremme dem med falske virus. Så snart det kommer inn i systemet utfører det flere endringer i systemregisteret. Deretter vil ikke oppgavebehandleren åpnes skikkelig og en melding som dekker hele skjermen dukker upp. I tillegg kan dette malware-programmet forstyrre automatiske oppdateringer av operativsystemet. Som vi allerede har nevnt, viser det en melding om at den gjeldende versjonen av operativsystemet ikke lenger er gyldig, og at brukeren må reaktivere det.

Error code: 0x00AEM001489 malware

Generelt sett er denne typen ondsinnede filer utviklet for å forårsake feilmeldinger og oppfordre brukere til å ringe det angitte nummeret. I meldingen fra «Error code of 0x00AEM001489» finner du et telefonnummer til teknisk støtte. Når du ringer nummeret tror du at du kommer til en person som løser de ovennevnte problemene. Dette er imidlertid ikke tilfellet. I starten vil du riktig nok ikke mistenke noe. Den påståtte eksperten tilbyr deg å kjøpe et sikkerhetsprogram som sies å kunne fikse datamaskinen din og fjerne eventuelle virus. Etter å ha kjøpt programmet vil dessverre den falske aktiveringsskjemen fremdeles være på samme sted. Disse falske truslene kan til og med be om ekstern tilgang til PC-en din. Du bør IKKE gi dem tilgang til datamaskinen din ettersom de kan legge til malware på systemet.

Du bør installere et pålitelig antispyware-program, som for eksempel Reimage Reimage Cleaner for å fjerne «Error code: 0x00AEM001489» istedet for å ringe det falske nummeret til teknisk støtte. Du kan se andre løsninger for hvordan du fikser Error code: 0x00AEM001489 her.

Hvordan spres dette PUP-et?

Risikoen for å bli infisert av dette malware-programmet er relativt høy på grunn av de villedende metodene det benytter for å kapre systemet. Normalt kan det komme inn i datamaskinen når du blar gjennom nettsider som inneholder reklame, porno eller usikre P2P-nettverk. Det finnes enkelte tilfeller der en trojaner legger til Error code: 0x00AEM001489-viruset. En trojaner har en tendens til å komme inn i systemet som en legitim fil. Derfor er det ikke alle antivirus-programmer som klarer å oppdage det. Det er dessuten en mulighet for at malware-programmet har infisert PC-en via metoden bundling. Siden flesteparten av databrukere har en tendens til å unngå å lese installasjonsinstruksene overser de ofte at de ved et uhell har installert buntede ekstraprogrammer. Som et resultat av dette kan de ende opp med tilleggsprogrammer som Error code: 0x00AEM001489. Derfor bør du alltid velge tilpasset installasjon slik at du kan velge bort eventuelle vedlegg.

Fjerning av Error code: 0x00AEM001489

Selv om dette malware-programmet ser skadelig ut, er det ikke vanskelig å fjerne Error code: 0x00AEM001489 virus. Du kan prøve å se etter ytterligere mistenkelige programmer i listen over systemprogrammer. Hvis du er dataekspert kan du se etter filen i registeret. Ellers er den beste måten å fjerne Error code: 0x00AEM001489-viruset på å installere et antispyware-program som er utviklet for å fjerne slike malware-programmer. Dette verktøyet oppdager malware raskt og eliminerer det innen få minutter.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage Cleaner Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Reimage Cleaner, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Reimage Cleaner har en gratis, begrenset skanner. Reimage Reimage Cleaner tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage Cleaner, kan du prøve Combo Cleaner.

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-error-code-0x00aem001489-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk