Hva er ehtray.exe? Bør jeg fjerne det?

ehtray.exe

ehtray.exe er en legitim prosess, som også kan kalles som «Microsoft Media Center Tray Bar Process». Denne prosessen tilhører Microsoft og hjelper for folk å få tilgang til den digitale mediesjef. Det kan finnes i C:\Windows mappen og starter når Windows starter. I de fleste tilfellene, ehtray.exe tar fra 64 512 byte med PC-ens minne. Men dette er en ikke-essensiell system prosess, så hvis du tror at det bremser ned datamaskinen eller initierer andre problemer, kan du deaktivere den.

FARE!

Enhver malware kan navngis noe, så ehtray.exe Navnet kan også være «lånt» av svindlere for å skjule tilstedeværelsen av sine egne virus. Det er derfor du bør alltid sjekke filens plassering og sørg for at det ikke er relatert til spyware, adware eller virus. Hvis ehtray.exe ligger i en undermappe av «C:\Documents and Settings», må du sjekke det med RegCure Pro eller andre anerkjente skanner.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-ehtray-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign