Hva er ehtray.exe? Bør jeg fjerne det?

ehtray.exe

ehtray.exe er en legitim prosess, som også kan kalles som “Microsoft Media Center Tray Bar Process”. Denne prosessen tilhører Microsoft og hjelper for folk å få tilgang til den digitale mediesjef. Det kan finnes i C:\Windows mappen og starter når Windows starter. I de fleste tilfellene, ehtray.exe tar fra 64 512 byte med PC-ens minne. Men dette er en ikke-essensiell system prosess, så hvis du tror at det bremser ned datamaskinen eller initierer andre problemer, kan du deaktivere den.

FARE!

Enhver malware kan navngis noe, så ehtray.exe Navnet kan også være “lånt” av svindlere for å skjule tilstedeværelsen av sine egne virus. Det er derfor du bør alltid sjekke filens plassering og sørg for at det ikke er relatert til spyware, adware eller virus. Hvis ehtray.exe ligger i en undermappe av “C:\Documents and Settings”, må du sjekke det med RegCure Pro eller andre anerkjente skanner.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-ehtray-exe.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om ehtray.exe

Filer
Programvare
Sammenlign