Hva er Dwm.exe?

Dwm.exe

Dwm.exe er et legitimt Windows-fil som også kan kalles Desktop Window Manager (DWM). Det kan finnes i Windows Vista, Windows 7 og andre Windows-systemer. I utgangspunktet tilhører denne prosessen til skrivebordet grafisk brukergrensesnitt og er ansvarlig for å aktivere Windows Aero grafisk brukergrensesnitt og visuell tema. Med andre ord, er det ansvarlig for de grafiske effekter, som for eksempel live-vinduet forhåndsvisninger og et glass-lignende ramme rundt vinduer. Akkurat som andre systemfiler, kan dwm.exe filen finnes i C: \ Windows \ System32. Legg merke til at noen ganger denne prosessen starter massevis av PC-ens minne. Hvis du lagt merke til det, bør du deaktivere Windows Aero Glass eller følg denne fremgangsmåten:

1. Klikk på Start og finne i søkefeltet.
2. Her skriver tjenester og klikk Services link.
3. Så snart Tjenester Vindu dukker opp, finner og dobbeltklikk Desktop Windows Manager.
4. Her klikker du på Stopp for å deaktivere tjenesten.

FARE!

Enhver malware kan navngis noe og dwm.exe er ikke et unntak. Hvis du fant denne prosessen ligger i andre, ikke i C: \ Windows \ System32-mappen, sjekk den med hjelp av RegCure Pro.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-dwm-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign