Alvorlighetsgrad:  
  (6/100)

Fjerne DriverAgent Plus (Instruksjoner for fjerning) - oppdateringer okt 2017

av Olivia Morelli - - | Type: System verktøy

Misoppfatning av DriverAgent Plus 

Eksempel på DriverAgent Plus

DriverAgent Plus er et legitimt optimeringsprogram utviklet av eSupport.com, Inc. Programmet er utviklet for å sjekke datasystemet og oppdage manglende eller utdaterte drivere . Programmet er kompatibelt med Windows OS fra og med XP til og med Windows 10.

Du kan laste ned programmet fra den offisielle nettsiden, og du har kanskje dessuten oppdaget den under installasjon av annen programvare. Brukere som ikke installerer nye programmer på riktig måte kan overse tilbud om installasjon av dette optimeringsverktøyet og tro at det har infiltrert PC-systemet deres. På grunn av dette kaller de det ofte et potensielt uønsket program.

Det viktigste å poengtere her er at DriverAgent Plus IKKE er et datavirus. Dette programmet er ikke ondsinnet og kan ikke infiltrere systemet uten brukerens tillatelse. Det eneste problemet her er at brukere ikke installerer programmer riktig og gir dermed slike tillatelser uten å være klar over det. 

Hvis du ikke ønsker å installere ulike programmer (inkludert potensielt uønskede programmer), må du alltid bruke avansert eller tilpasset installasjonsmodus slik at du kan se ekstranedlastinger og avslå installasjon av slike. 

Databrukere har også rapportert om at installasjon av DriverAgentPlus har ført til økt mengde nettreklame, omdirigeringer til tvilsomme nettsider og andre datarelaterte problemer. Hovedproblemet her er at brukere kan ha lastet det ned fra tredjeparts nedlastingskilder istedet for fra den offisielle nettsiden.

Uoffisielle nettsider inkluderer ofte adware, nettleserkaprere eller potensielt uønskede programmer (PUP-er) som kan være ansvarlig for å levere uønsket reklame på datamaskinen, uten at dette har noe å gjøre med Driver Agent.

Hvis du har lastet ned dette optimeringsprogrammet med vilje og likevel ønsker å avinstallere det, kan du gjøre dette akkurat som med alle andre programmer. Hvis du har installert en programvarepakke, er det mulig at pakken også inneholdt et PUP som nå forårsaker problemer på datamaskinen din. DriverAgent Plus har ingenting med disse problemene å gjøre. 

skjermbilde av DriverAgent Plus
DriverAgent Plus er et optimeringsprogram som fikser ødelagte, utdaterte eller manglende drivere.

Installasjon av optimeringsprogrammer

DriverAgent Plus har en offisiell nettside, og programmet er dessuten tilgjengelig for nedlasting på ulike tredjeparts nettsider. Brukere som er ute etter et verktøy for å fikse drivere på Windows-maskiner kan dermed laste det ned herfra.

Programmet kan også spres via ulike programvarepakker. Dette er en legitim markedsføringsteknikk som kan være ufordelaktig for de som ikke følger med under installasjon av programmer.

Når du laster ned og installerer et bestemt program fra nettet, får du valget mellom avansert/tilpasset og rask/anbefalt installasjon. Hvis du velger sistnevnte, gir du indirekte tillatelse til å installere hele pakken. På denne måten kan også DriverAgent Plus komme inn i systemet.

For å unngå installasjon av uønskede programmer, bør du alltid velge avansert/tilpasset installasjon og lese alle stegene nøye. Hvis du ser forhåndsvalgte tillatelser til installasjon av tredjepartsprogrammer, bør du alltid fjerne avkryssingene. På denne måten blir ikke disse ekstraprogrammene installert på PC-en din.

Du bør altså forstå at DriverAgent Plus IKKE kan komme seg inn på systemet ditt uten din tillatelse. Du bør være mer forsiktig neste gang du laster ned og installerer et program fra nettet. 

Avinstaller Driver Agent Plus 

Vi ønsker å minne deg om at dette sikkerhetsprogrammet ikke er ondsinnet og at det IKKE tilhører kategorien datavirus. Det er derfor enkelt å fjerne Driver Agent Plus. Du kan enkelt bli kvitt det via programseksjonen i kontrollpanelet: 

1. Klikk Start og velg Kontrollpanel.
2. Klikk Avinstaller et program i Programer.
3. Velg DriverAgent Plus og velg Avinstaller/endre.
4. Klikk Ja og OK for å lagre endringene.

Du kan bruke de samme stegene hvis du har installert dette programmet uten vilje ved installasjon av freeware- eller shareware-programmer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Om forfatteren

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Olivia Morelli
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-driveragent-plus.html

Veiledning for sletting på andre språk